|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: st červen 08, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
mutagenn: Brutální a neskutečný nárůst svalovky ;)  Svalová paměť _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 08, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Mutagenn: skoda ze si uz nepises log. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Mutagenn: dobře ty, brutální old school posilka...moc se mi líbí
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Mutagenn: skoda ze si uz nepises log. |
ten som čítaval pravidelne:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st červen 08, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz si fotis formu ze predu, tak proc nedas dolu to blby tilko? Jinak ruce dobry. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st červen 08, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Kdyz uz si fotis formu ze predu, tak proc nedas dolu to blby tilko? Jinak ruce dobry. |
to jsem moh no, ale brichem se radsi chlubit nebudu tak jsem si ho nechal
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 08, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Kdyby jsi nenapsal výšku, vypadalo by to, že máš tak 90kg  , jinak pěkný. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
Diamond - z pohledu amatéra na kulturistiku: největší slabina asi nohy a lýtka že? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
určitě - kulturistiku si jdu pouze vyzkoušet - už jeden sport mám a toho se vzdát nehodlám - rychlostí kanoistiku (jeden z důvodů proč jsou nohy slabší  )
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
ty nohy zepredu vypadaj jak nohy nejake duchodkyne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ty nohy zepredu vypadaj jak nohy nejake duchodkyne :) |
XD
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|