|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | mysH:
A myslíš, že státní zěměstanci provoz státu neplatí? Myslíš, že neplatí daň z příjmu, zdravotní, sociální, DPH atd.? |
a platia to z toho,co od statu dostanu (a nehovor mi,ze statnu uradnik vyprodukuje nieco hodnotne) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Rall_ napsal: | mysH:
A myslíš, že státní zěměstanci provoz státu neplatí? Myslíš, že neplatí daň z příjmu, zdravotní, sociální, DPH atd.? |
Plati, ale ve skutecnosti statu vrati jen kus co dostanou. Nic navic do rozpoctu neprinesou
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
Upřímně, zrovna v pondělí mě to sere neskutečně, ale že nechcou jít do háku, to bych ještě strávil. PČR+MP by mohli nakonec ukázat, že nejsou úplně k hovnu, a dirigovat dopravu, a dalo by se třeba po dobu stávky jezdit po tramvajových pásech/kolejích a podobně.
Pokud ale chtějí nějaký upgrade formou blokád, tak bych beze vší srandy moc rád uviděl v ulicích OTéčka, vodní děla, a podobné vymoženosti civilizace. Protože to je zmrdovství nejvyššího stupně, a na ten odkaz TGM by to chtělo navázat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Upřímně, zrovna v pondělí mě to sere neskutečně, ale že nechcou jít do háku, to bych ještě strávil. PČR+MP by mohli nakonec ukázat, že nejsou úplně k hovnu, a dirigovat dopravu, a dalo by se třeba po dobu stávky jezdit po tramvajových pásech/kolejích a podobně.
Pokud ale chtějí nějaký upgrade formou blokád, tak bych beze vší srandy moc rád uviděl v ulicích OTéčka, vodní děla, a podobné vymoženosti civilizace. Protože to je zmrdovství nejvyššího stupně, a na ten odkaz TGM by to chtělo navázat. |
Neber si to osobně, tenhle tvůj názor sdílí spousta lidí....
Hm když čtu tenhle vysoce oblíbený názor, tak už chápu, proč tahle země z bordelu a sraček nevybředne... Všude okolo maj progresivní zdanění..u nás je to problém.... ve spoustě zemí mají... majetková přiznání,..u nás je to problém..
ve spoustě zemí když se jim nelíbí něco, vyjdou do ulic, viz Francie, u nás ne, u nás se těm hovadům nahoře už podařilo rozevřít nůžky a rozkastovat společnost....až hrůza ROZDEL a PANUJ v praxi změněno na ROzeštvi a pak je zkasíruj :)
Nahoře kradou, flikujou to z daní střední třídy,ale hlavně že dole se požereme mezi sebou... a to se vyplatí !! Už mě to nebaví... _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Rall_ napsal: | mysH:
a platia to z toho,co od statu dostanu (a nehovor mi,ze statnu uradnik vyprodukuje nieco hodnotne) |
Čekal jsem, že se budete ohánět úředníky, to je trochu jiná kapitola, ale mezí státní zaměstnance se řadí spoustu policistů, hasičů, zdravotníků, učitelů apod. Takže chceš tvrdit, že tito lidé nevytváří žádné hodnoty, za které mají být ohodnoceni určitým platem, ze kterého pak odvádějí daně do státního rozpočtu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: |
Plati, ale ve skutecnosti statu vrati jen kus co dostanou. Nic navic do rozpoctu neprinesou |
Viz předchozí odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
To Jelen ... tedy, nebudu předstírat, že jsem pochopil, co jsi chtěl svým postem říci.
Jinak opakuji...nikomu neberu právo na stávku, nikomu neberu jeho svobodu se shromažďovat a svobodu projevu, svobodu vyjednávat, ovlivňovat volené zástupce, nebo si založit vlastní partaj a pomoci ní prosazovat své zájmy. Pokud ale k výše uvedenému někdo přidává nějaké akce typu blokád veřejných komunikací (jedno jestli je to vypatlaný odborář nebo zemědělec s traktorem), tak se jedná jednoznačně o formu násilí, a na tu by mělo být zcela stejnou formou násilí odpovězeno. Jinak řečeno, když si nějací debilové postaví na dálnici pár traktorů nebo náklaďáků, tak považuji za zcela správné, když se na pár OTéček nasadí radlice, a tu hromadu šrotu z té dálnice odhrnou. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To Jelen ... tedy, nebudu předstírat, že jsem pochopil, co jsi chtěl svým postem říci.
Jinak opakuji...nikomu neberu právo na stávku, nikomu neberu jeho svobodu se shromažďovat a svobodu projevu, svobodu vyjednávat, ovlivňovat volené zástupce, nebo si založit vlastní partaj a pomoci ní prosazovat své zájmy. Pokud ale k výše uvedenému někdo přidává nějaké akce typu blokád veřejných komunikací (jedno jestli je to vypatlaný odborář nebo zemědělec s traktorem), tak se jedná jednoznačně o formu násilí, a na tu by mělo být zcela stejnou formou násilí odpovězeno. Jinak řečeno, když si nějací debilové postaví na dálnici pár traktorů nebo náklaďáků, tak považuji za zcela správné, když se na pár OTéček nasadí radlice, a tu hromadu šrotu z té dálnice odhrnou. |
podle tebe by bylo idealni kdyby to pojali nejak takhle co?? :
| citace: |
Jo, ta možnost tu existuje, ano, eh, ale já mám jiný návrh. Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Mutanti ven!“, „Vesmírní chameleoni? Ne, děkuji!“ ... a pokud je tohle nevyžene, pak už nevím co…
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Podle mě by bylo ideální, aby si ti blbci uvědomili dvě veci ...
1. při našem demografickém vývoji jsou dvě možnosti. První je rezignovat na stávající poměr důchodu a průměrné mzdy, a smířit se, že lidi prostě budou v důchodu brát méně a méně. Nebo se s tím nesmířit, a pak máš přesně dvě možnosti ... zvýšit platby do systému sociálního pojištění (ať již zvýšením sazeb nebo zvýšeným transferem ze státního rozpočtu), nebo prodloužit věk pro odchod do důchodu. Jestli tě napadá něco dalšího, sem s tím.
2. ten démonizovaný odchod v 70 je sice silně nedomyšlený a skrývá četná rizika, ale aktuální bude za x let, během kterých se tu vymění x vlád. A například socánci, jako pravděpodobný vítěz příštích voleb, jasně deklarují, že to změní. Odborům tedy stačí socánky podporovat, hezky jim to tam při volbách naházet, a je to. Stávkovat kvůli tomu tímto způsobem TEĎ, je totální debilita. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
myslel jsem ze se toho nedoziju
První registrovaný pár získal dítě do pěstounské péče - www.ceskenoviny.cz
osobne jsem si jeste nezvyknul na to, ze bila blond divka porodi cerne dite. panicku potkavam kazdou chvily a jeste jsem si na to nezvyknul. pocitam ze nejsem rasista, ale toto mi proste neprijde normalni. mama blond, rovne vlasy, modre oci - dite .... cernoch ... cela maminka .... je holt trochu skareda a nikdo na ni nevlezl, tak to musi mit s cernochem, jak je v nasem meste zvykem.
a ted budou deti vychovavat bukvice. pokud dite pristihne manzelsky par pri soulozi, tak maji rodice co vysvetlovat :) - ale je to normalni. pokud dite pristihne dve bukvice pri soulozi .... tak co?? je to normalni?? pro me tedy ne ... tohle tedy neskousnu ... nebudou nejaky demonstrace??
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Nebudou, protože to je pro to dítě poslední šance .. jak je v článku napsáno, dítě je postižené, rodiče se jej zřekli a nikdo jiný o ně zájem neprojevil. Sice ti rozumím a adopce/pěstounství se mi v případě homosexuálů taky moc nelíbí, ale konkrétně v tomto případě si říkám, že díky Bohu za to. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
No, spíš to beru tak, že vše lepší nežli ústavní péče .... ano, někdo mi předhodí, že to může být párek úchylů, ale řekl bych, že asi jen tak někomu dítě do péče nesvěří, zejména v tomto případě, takže to riziko bych neviděl vyšší, než že na nějakého úchyla narazí v tom ústavu, nebo na člověka, který to bude mít těžce na háku.
A upřímně přiznám, že od té doby co sám mám dítě, jsem na představu prcka vyrůstajícho v ústavu bez nějakého skutečně blízkého člověka dost senzitivní, přijde mi to fakt jako běs .... dokud jsem sám dítě neměl, tak mě to tak nebralo.
EDIT .. a to se klidně vyjádři, bude sranda _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
postizeny dite je jen jako nastroj/argument - aby prosel tento precedenc.
priste uz se na nejaky postizeni/nepostizeni nikdo ohlizet nebude ...
Zájmy homosexuálů chce hájit i nová platforma PROUD, která svou činnost zahájila v květnu. Chystá se bojovat za zrovnoprávnění homosexuálů, transsexuálů a dalších menšin s ostatními. Chce dosáhnout mimo jiné právě toho, aby lesbické ženy a gayové mohli adoptovat děti. Mezi hlavní cíle PROUDu patří uzákonění možnosti osvojit nejen vlastního potomka partnera či partnerky, ale i děti z ústavů. "Jsme nová generace a otevřeně požadujeme možnost osvojení dětí," řekla už dřív Martina Štěpánková z PROUDu.
Dítě má kombinované zdravotní postižení,... - to znamena co??
Naposledy upravil U.B0B dne pá červen 10, 2011 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|