Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím...vedle školky co chodí malá, je jedna, speciální, právě pro postižené děti....a teda, říkejte si co chcete, ale kdo se dobrovolně o postižené cizí (!!!!) dítě stará a vezme si ho do péče, má můj obdiv, pokud se skutečně nezvratně neprokáže, že to je nějaký úchyl.

Ale pokud si někdo myslí, že tomu dítěti bude líp v ústavu ..... já mu to neberu, ale těžko si to začnu myslet taky.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
myslel jsem ze se toho nedoziju
První registrovaný pár získal dítě do pěstounské péče - www.ceskenoviny.cz

osobne jsem si jeste nezvyknul na to, ze bila blond divka porodi cerne dite. panicku potkavam kazdou chvily a jeste jsem si na to nezvyknul. pocitam ze nejsem rasista, ale toto mi proste neprijde normalni. mama blond, rovne vlasy, modre oci - dite .... cernoch ... cela maminka .... je holt trochu skareda a nikdo na ni nevlezl, tak to musi mit s cernochem, jak je v nasem meste zvykem.
a ted budou deti vychovavat bukvice. pokud dite pristihne manzelsky par pri soulozi, tak maji rodice co vysvetlovat :) - ale je to normalni. pokud dite pristihne dve bukvice pri soulozi .... tak co?? je to normalni?? pro me tedy ne ... tohle tedy neskousnu ... nebudou nejaky demonstrace??

Jsi rasista. Ať si blond holka porodí klidně opici, je to její děloha

Dítě nebude řešit jestli nachytá heterosexuální párek a nebo bukvice. Co si budeme říkat (a jak už bylo zmíněno), je lepší když dítě vychovávají bukvice než ústav. Jak z hlediska toho dítěte, tak z hlediska státní kasy. Všichni spokojeni krom pár xenofobních lidí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o druhu postizeni jsem se nic nedozvedel .... takze tezko usuzovat ...

takze jsem xenofob a rasista?? tak to sem prekvapen, ale nejak se s tim smirim ...
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Ať si blond holka porodí klidně opici, je to její děloha

dostane na to materskou dovolenou a pridavky?? bude to stat taky zivit?? jako vazne ... jeji deloha - nase penize??
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
EDIT .. a to se klidně vyjádři, bude sranda

možná později, teď mám jiné starosti - jako např. ochutnávat různé druhy kořalek, na které jsem zatím, kvůli škole, neměl čas
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
ygg napsal:
EDIT .. a to se klidně vyjádři, bude sranda

možná později, teď mám jiné starosti - jako např. ochutnávat různé druhy kořalek, na které jsem zatím, kvůli škole, neměl čas

To bude zas v álejích nablito

To U.BOB ... postižení jsi psal, že je kombinované. Z toho ti nikdo nic konkrétního neodvodí, nejsme jasnovidci, jen to, že to dítě má prostě víc než jen jeden zdravotní průser. Jinak nevím proč by ta holka neměla dostávat mateřskou a přídavky a podobně? Máma je naším občanem, asi, platí tady daně, dítě bude naším občanem a jednou možná naším daňovým poplatníkem (chudák malá.-), tak co blbneš? S barvou kůže jdi do hajzlu ... buď bude grázl a lempl, nebo normální slušněj člověk. Víc mě nezajímá.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Mablung napsal:

Ať si blond holka porodí klidně opici, je to její děloha

dostane na to materskou dovolenou a pridavky?? bude to stat taky zivit?? jako vazne ... jeji deloha - nase penize??

Čechy nejsou USA. Tady většina černochů normálně maká a často to jsou vzdělaní inteligentní lidé, neboť zatímco do USA byli dovezeni otroci, do Čech studenti.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
U.B0B napsal:

osobne jsem si jeste nezvyknul na to, ze bila blond divka porodi cerne dite. panicku potkavam kazdou chvily a jeste jsem si na to nezvyknul. pocitam ze nejsem rasista, ale toto mi proste neprijde normalni. mama blond, rovne vlasy, modre oci - dite .... cernoch ... cela maminka .... je holt trochu skareda a nikdo na ni nevlezl, tak to musi mit s cernochem, jak je v nasem meste zvykem.
a ted budou deti vychovavat bukvice. pokud dite pristihne manzelsky par pri soulozi, tak maji rodice co vysvetlovat :) - ale je to normalni. pokud dite pristihne dve bukvice pri soulozi .... tak co?? je to normalni?? pro me tedy ne ... tohle tedy neskousnu ... nebudou nejaky demonstrace??

Jsi rasista . Ať si blond holka porodí klidně opici, je to její děloha

Dítě nebude řešit jestli nachytá heterosexuální párek a nebo bukvice. Co si budeme říkat (a jak už bylo zmíněno), je lepší když dítě vychovávají bukvice než ústav. Jak z hlediska toho dítěte, tak z hlediska státní kasy. Všichni spokojeni krom pár xenofobních lidí

Taky, taky
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Čechy nejsou USA. Tady většina černochů normálně maká a často to jsou vzdělaní inteligentní lidé, neboť zatímco do USA byli dovezeni otroci, do Čech studenti.

No, ty "Fidelovi děti" kdysi na studenty moc nevypadali:-). Hlavně když jednou byli v Blatné na nějaké rekreaci žoldáci...pardon, soudruzi ve zbrani ...co dorazili z Angoly. To bylo vybílenejch hospod
mysH

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rall_ napsal:
Čekal jsem, že se budete ohánět úředníky, to je trochu jiná kapitola, ale mezí státní zaměstnance se řadí spoustu policistů, hasičů, zdravotníků, učitelů apod. Takže chceš tvrdit, že tito lidé nevytváří žádné hodnoty, za které mají být ohodnoceni určitým platem, ze kterého pak odvádějí daně do státního rozpočtu?

Hromadka penez, z ktery jsou placeni statni zamestnanci, vznika tim, ze ji vytvareji lide nebo subjekty, ktery NEJSOU placeni z teto hromadky. Pokud ty jako statni zamestnanec neco z hromadky dostanes a platis dane, tak hromadku o nic nezvetsis, pouze z ni diky danim min seberes. Tzn, ze statni zamestnanci nic hodnotneho (ve smyslu tyhle hromadky) nevytvareji.
Pokud tu hromadku nebudou tvorit lidi mimo system z ni placeny, tak vy jakozto jeji uzivatele byste ji driv nebo pozdeji uplne vycerpali a nedostali zadny plat.
Z tydle logiky nechapu jednu vec, proc vy jako statni zamestnanci nebojuje spis proti tomu, proc vas je kurva tolik, nez proti tomu ostatnimu. Plat by vam sel nahoru a zbytek lidi mimo hromadku by mohl odvadet mensi dane, protoze by najednou nebylo zapotrebi do nej cpat tolik ..

Jinak duchod v 70ti je dobra kokotina, pokud se vyrazne nezmeni zivotni styl obyvatel, tak po dosazeni urcityho veku je velka cast nepouzitelna - diky jejich praso-zivotnimu stylu zdravotni problemy. A s tim asi moc pracovat nejde .. Navic lidi, ktery makaj cely zivot rukama to telo stejne uz budou mit tak zhuntovany, ze toho stejne moc nevymysli. A ze kdo chce pracovat, najde .. tomu se da verit jen v urcity vekovy skupine ..
Nakonec to dopadne tak, ze misto duchodu budou vsichni nezamestnany a protoze se duchod pocita z poslednich x-let prace, tak i nasledne pak ten duchod budou mit hovno .. takze dobra prace fakt.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

Hromadka penez, z ktery jsou placeni statni zamestnanci, vznika tim, ze ji vytvareji lide nebo subjekty, ktery NEJSOU placeni z teto hromadky. Pokud ty jako statni zamestnanec neco z hromadky dostanes a platis dane, tak hromadku o nic nezvetsis, pouze z ni diky danim min seberes. Tzn, ze statni zamestnanci nic hodnotneho (ve smyslu tyhle hromadky) nevytvareji.
Pokud tu hromadku nebudou tvorit lidi mimo system z ni placeny, tak vy jakozto jeji uzivatele byste ji driv nebo pozdeji uplne vycerpali a nedostali zadny plat.
Z tydle logiky nechapu jednu vec, proc vy jako statni zamestnanci nebojuje spis proti tomu, proc vas je kurva tolik, nez proti tomu ostatnimu. Plat by vam sel nahoru a zbytek lidi mimo hromadku by mohl odvadet mensi dane, protoze by najednou nebylo zapotrebi do nej cpat tolik ..

Jinak duchod v 70ti je dobra kokotina, pokud se vyrazne nezmeni zivotni styl obyvatel, tak po dosazeni urcityho veku je velka cast nepouzitelna - diky jejich praso-zivotnimu stylu zdravotni problemy. A s tim asi moc pracovat nejde .. Navic lidi, ktery makaj cely zivot rukama to telo stejne uz budou mit tak zhuntovany, ze toho stejne moc nevymysli. A ze kdo chce pracovat, najde .. tomu se da verit jen v urcity vekovy skupine ..
Nakonec to dopadne tak, ze misto duchodu budou vsichni nezamestnany a protoze se duchod pocita z poslednich x-let prace, tak i nasledne pak ten duchod budou mit hovno .. takze dobra prace fakt.

Jaký je rozdíl mezi vytvářením hodnot soukromého učitele a státního? Státní je placený z tvých daní a soukromý je placený soukromým subjektem. Znamená to že státní vytváří prd?
Ekonomika je zvláštní v tom že dokáže vytvářet hodnoty pro hodnoty. Celá ekonomika je jen nafouknutá bublina a z hlediska hodnot je úplně jedno zda jí tvoří státní či soukromý. Rozdíl mezí státním a soukromým je, že soukromý je mnohem efektivnější. Samotné hodnoty, výrobu, tvoří minimum lidí. Zbytek je obslužný a je jedno (z hlediska dopadu, ne z hlediska výkonnosti) jestli je ten obslužný zbytek placen státem a nebo soukromým sektorem.
Co se zmenšení počtu státních zaměstnanců týče, ty nechápeš jedno. Ti lidé mají slušný plat a hlavně, JISTÝ. Budou bojovat proti zmenšení množství státních zaměstnanců protože tahle redukce může postihnout v horším případě je, v lepší jejich přátele. Budou pyskovat že mají menší plat, ale kdo nepyskuje?
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To Jelen ... tedy, nebudu předstírat, že jsem pochopil, co jsi chtěl svým postem říci.

Jinak opakuji...nikomu neberu právo na stávku, nikomu neberu jeho svobodu se shromažďovat a svobodu projevu, svobodu vyjednávat, ovlivňovat volené zástupce, nebo si založit vlastní partaj a pomoci ní prosazovat své zájmy. Pokud ale k výše uvedenému někdo přidává nějaké akce typu blokád veřejných komunikací (jedno jestli je to vypatlaný odborář nebo zemědělec s traktorem), tak se jedná jednoznačně o formu násilí, a na tu by mělo být zcela stejnou formou násilí odpovězeno. Jinak řečeno, když si nějací debilové postaví na dálnici pár traktorů nebo náklaďáků, tak považuji za zcela správné, když se na pár OTéček nasadí radlice, a tu hromadu šrotu z té dálnice odhrnou.

jen to, ze veci v demokraciich starsich nez ta nase brane normalne u nas jsou brany jako bez mala terorismus... oni maji nazor, a ten jdou vyjadrit, pokud budou blokovat komunikace, pak je tu policie aby dodrzela poradek, ale ty bys radsi, aby tam nalitla armada? Bolsevici by z tebe meli radost, rozehnat je silou,treba i postrilet kdyz se budou cukat, ne? takhle to vyznelo z toho tvyho prispevku.

S lidma, co uvazujou jako ty tu budeme mit Orwellovskej 1984 driv nez se nadejeme. Vlastne v 89, policajti jen "odhrnovali" prebytek lidi z vaclavaku, aby umoznili prujezd Prahou? Takhle to mam chapat?

Pokud vim, konalo se par mensich demonstraci, ktery nikdo nebral vazne..takze evidentne ted pritvrdej. Taky pracuju v soukromim sektoru, taky se nedostanu do prace, ale tak nejak cejtim,ze v tyhle demonstraci nejde, jak se tu nekdo snazi vnutit, jen o statni sektor, je to takovej katalizator verejnyho napeti, ktery vybudovala tahle vlada, ekonomickyho utlumu.a nekdo o zacit proste musi, kdyz ostatni jsou liny zvednout zadek..tohle jedina moznost, pokud nechces vypalit mesto.. jak tu svoloc ve vlade trochu pritlacit, povidani na Palacaku v Hydeparku jim vazne vrasky nenadela.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
.. jak tu svoloc ve vlade trochu pritlacit, povidani na Palacaku v Hydeparku jim vazne vrasky nenadela.

Joo, musíme tu svoloč přitlačit aby neudělala vůbec žádné reformy . A pokud udělá, musí jejich pomocí zajistit zvýšení platů o 50 %, snižení nezaměstnanosti na nulu, zajištění každé rodině pastelkovné a utíránízadkovné ...
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:

Jen to ne, nahodou nekde zatarasis dopravu a ygg na tebe posle bez mala tanky a letectvo :-))

Navic bukvice si to tu uz dlouho neuzijou, jakmile padne Evropa do rukou muslimum nebudou mit ani tu registracku :)
mysH

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Jaký je rozdíl mezi vytvářením hodnot soukromého učitele a státního? Státní je placený z tvých daní a soukromý je placený soukromým subjektem. Znamená to že státní vytváří prd?

Na to aby se zaplatil statni musim platit dane, na to aby se zaplatil soukromy nemusim platit nic, plati si to ten, kdo jeho sluzeb vyuziva. Zadny rozdil jo?
Nemluvim o tom co vytvari nebo nevytvari, ale cim jsou placeny. Tzn prelozeno kolik mi diky nim ukradne stat na danich.

Mablung napsal:
Co se zmenšení počtu státních zaměstnanců týče, ty nechápeš jedno. Ti lidé mají slušný plat a hlavně, JISTÝ. Budou bojovat proti zmenšení množství státních zaměstnanců protože tahle redukce může postihnout v horším případě je, v lepší jejich přátele. Budou pyskovat že mají menší plat, ale kdo nepyskuje?

Tak to je jasny, ze jsou proti .. ale kdyz se jim nelibi tolik veci, ze porad musi stavkovat, mohli by zacit u sebe, tzn omezit svoje vydaje.
A taky by odborari konecne mohli priznat, ze jsou jen dalsi politicka strana, teda vlastne CSSD-odborarsky_kurvy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: