|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
blazen
|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
lookzore, jde vidět že trpíš ztrátou krátkodobé paměti, ale já ti rád pomůžu...
| lookzoR napsal: | | Podle mě je supplementování málo efektivní a supplementování komplexními aminokyselinami, ještě víc. Když už tak BCAA a ve většim, aby to mělo kýžený efekt... |
takže si stojíš za tím, že jsi NEŘEKL, že suplementace celkově je na nic (málo efektivní = na nic) a:
| lookzoR napsal: | | Ještě bych chtěl říct, že pokud něco píšu, tak jsem to přečetl a vyzkoušel, nikdy nemelu o něčem s čím se se potkal na pultě či na stránkách.... a že nás tu takových je málo... :) |
stojíš si za tím pořád? :) přečetl = na stránkách (knihy/web/...) takže jsi NEŘEKL vlastně co? rozporuplné názory...
je si prosím uvědom, že na tebe neútočím, jenom podotýkám, že měníš názor jak se to TOBĚ hodí (já jsem teď tvé věty musel vytrhnout z příspěvků, ale nikoliv z kontextu, takže mě vinit za překrucování nemůžeš, panáčku)..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Blazen: Dík, mě už se to nechtělo hledat..
Nechme ho vydechnout, prostě si jeho mozek přetváří realitu tak, aby byla snesitelnější, to je běžný psychologický jev. Bohužel tady se projevuje v trošičku větší míře.
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:32 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:28 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Blazen: přesně tak, to stejné i stěmi citacemi jsem chtěl napsat i já.
Lookzor: jedině díky tobě je to tu takhle zasrané kdyby ses ty svoje výmysly nesnažil furt obhajovat a všeliajk se vykrucovat a prostě si přiznal že si mlel kraviny byl by konec. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
Topik zacina byt pekne zaprasenej, takze pokud v tom budete pokracovat, tak by to mozna chtelo zalozit PROTEINY III. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Beef Amino Hydro 4000 jsou nyní za skvělou cenu,ale nemám s nima žádnou zkušenost... |
Podle mě je supplementování komplexními aminokyselinami neefektivní. Když už tak BCAA a ve většim, aby to mělo kýžený efekt...
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:42 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Topik zacina byt pekne zaprasenej, takze pokud v tom budete pokracovat, tak by to mozna chtelo zalozit PROTEINY III. |
Ne, prosím nějakého moderátora o smazání mých příspěvků ''..'' . Ustoupil jsem z debaty a opravil chybu hned na začátku kde začal můj pochod na smrt za chybu v citování. Doufám že to stačí těm kdo ze mě udělali blba, člověka bez krátkodobé paměti aj.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
ty seš fakt hloupej kluk...
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | ty seš fakt hloupej kluk... |
Jako kdyby jsi se někdy nepřepsal či zapoměl něco. Ale já marně čekal, že tu bude někdo, kdo si dá 1+1 dohromady. Nemá cenu to dál rozvádět.
Spíš by mě zajímalo, dávkování a výsledky lidí co tu jsou a obhajují je. Abych mohl zase vyzkoušet jejich metodu, a druh aminokyselin. Chybama se člověk hold učí. A abych neudělal další hloupost, kterou nechci, tak by mě zajímal jen silový sport a dávkování amin, né kulturistika jako předsoutěžní suplementování amin.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
aha, tak si máš to, co napíšeš, ještě aspoň jednou přečíst.. když píšeš takový nesmysly... a to, že pak obhajuješ něco úplně jinýho je jenom tvoje chyba.. a "Doufám že to stačí těm kdo ze mě udělali blba, člověka bez krátkodobé paměti aj." opravdu nezní jako přiznání viny, že seš blb a neumíš číst a ještě vyjíždíš na ostatní ;)
ale co, přestaňme to řešit, už tak jsme dost OT :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | aha, tak si máš to, co napíšeš, ještě aspoň jednou přečíst.. když píšeš takový nesmysly... a to, že pak obhajuješ něco úplně jinýho je jenom tvoje chyba.. a "Doufám že to stačí těm kdo ze mě udělali blba, člověka bez krátkodobé paměti aj." opravdu nezní jako přiznání viny, že seš blb a neumíš číst a ještě vyjíždíš na ostatní ;)
ale co, přestaňme to řešit, už tak jsme dost OT :) |
Moje blbost, moje chyba, omlouvám se. Udělal jsem chybu na začátku a pak jsem se do toho zamotal, omlouvám se všem co jsem se jich dotkl. Díky za nakopnutí
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|