|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Partridge napsal: | Přesně!
To že je v nějakém proteinu podíl bílkovin, sacharidu a tuků takový nebo takový je naprosto jedno (závisí jenom na potřebách jedince, do diety si určitě nikdo nekoupí 60% koncentrát a naopak v objemu nikdo nebude vyhazovat peníze za 90% ) hlavně závisí na kvalitě těch složek. |
Jestli jsou mé výpočty správné , tak co se týče cen g B je výhodnější Professional CFM Iso 90% (1,4 kč/B) než třeba takový Promil 80 (1,7), Whey core 100 (1,7) a Professional WPC 80 od Extrifitu (1,8).. Vybral jsem ty nejvíce prodávané.. |
Nejsou
Má se to následovně (doufám, že zas nemelu "kaka")
1g B u Professional CFM Iso 90% stojí 0,70 Kč
1g B u Whey core 100 stojí 0,58 Kč
1g B u Professional WPC 80 stojí 0,56 Kč
1g B u Promila 80ky je za 0,51 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Kodex
|
Zaslal: po červen 13, 2011 9:14 am Předmět: Protein |
|
|
Zdravím,
jaký by jste mě doporučili protein, nejlépe poměr cena/výkon zejména na oběm. Mám relativně velký problém přibrat. Většinou v jednom dnu dělám i aerobní cvičení (kolo, běhání).
Děkuji za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po červen 13, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
Nepomoze ti ani najdokonalejsi protein s tym najlepsim pomerom cena:vykon, pokial nebudes mat poriesenu stravu. Pribera sa z jedla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po červen 13, 2011 11:26 am Předmět: Re: Protein |
|
|
| Kodex napsal: | Zdravím,
jaký by jste mě doporučili protein, nejlépe poměr cena/výkon zejména na oběm. Mám relativně velký problém přibrat. Většinou v jednom dnu dělám i aerobní cvičení (kolo, běhání).
Děkuji za odpověď. |
Je to hlavně o tý stravě, dávám gainer i protein, ale snažím jíst zdravě a v dostatečném množství a stejně nenabírám, takže jak ti tady raděj, musíš nejdřív přibírat ze stravy pak si k tomu hoď nějakej doplněk a nedělej to tak zle jako já ... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po červen 13, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | pavelito nenamlouvej si kraviny , jestli nepribiras , tak proste jis malo , kazdy muze pribrat , jen nekomu staci 300g sacharidu denne , jinemu 500g sacharidu denne a nekdo treba i 800g a vic |
Právě proto jesm napsal at to nedela tak špatně jako já. Já jím hodně, ale věci po kterejch se prostě nepřibere. Ty objemy jsou velký ale málo kalorií, tuků atd. Sice piju gainery a proteiny, ale stejně mi to je k hovnu, protože nemám vyřešenou stravu. V tom smyslu jsem to psal. Hlavní je ta strava. Přečti si to kdyžtak znova..... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po červen 13, 2011 11:33 am Předmět: Re: Protein |
|
|
| Pavelito napsal: | | snažím jíst zdravě a v dostatečném množství a stejně nenabírám |
OK , tak si ale nestěžuj a začni s tím něco dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 13, 2011 11:44 am Předmět: Re: Protein |
|
|
| kubaz napsal: | | Pavelito napsal: | | snažím jíst zdravě a v dostatečném množství a stejně nenabírám |
OK , tak si ale nestěžuj a začni s tím něco dělat |
Jeho problem neni, ze malo ji. Podle me ji celkem dost a kdyby jedl vic, tak si akorat odrovna traveni, zvlast s jeho vahou. Ono to nejde vzdy hnat na kvantitu. Problem je predevsim v hlave (strach z pribirani tuku) a od toho se odvijejici zpusob stravovani (prilis "zdrava" vyziva, strach z nekterych jidel a at tu nekeca, ze je ji, kdyz to neni pravda...) a zamerne vyhledavani fyzickych aktivit. Komu ale neni rady, tomu neni ani pomoci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po červen 13, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, máte pravdu. Olivový olej a nějaký ten tuk z mléka a cottage sýra to není ideální počet G za den...Pokud si chceš koupit prtein kup Myofusion jahodu, na léto parádní koktejlek _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Kodex
|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já nevím jak moc jím špatně posuďte můj jídelníček:
7:00 150g ovesných vloček s bílým jogurtem
9:30 mrkev, jablko, syrovátka
11:00 těstoviny s kuřecím masem (půl balení špaget, 1,5 prsních řízků)
14:00 zelenina, ovoce
17:00 Tři 70g celozrné rohlíky s jogurtem, či se 4 vajíčkama
20:00 syrovátka
Přijde mě, že tam mám relativně málo bílkovin...
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
Kodex, povedal by som, ze tam mas malo vsetkeho. Toto zial urcite nie je ani len pokus o jedalnicek v pripade siloveho sportu. Ta syrovatka zazraky neurobi. Ci mas proteinov vela/malo, to zavisi od tvojej vahy a dalsich aspektov. Ale predpokladam, ze si vahou niekde hodne dole...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
Přidej na noc vaničku nízkotučného tvarohu, 250g, to máš 30g B :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kodex
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Váha je opravdu jen 73Kg před operací nohy když jsem nemohl cvičit to bylo 77Kg, ale teď né a ne to zpět nabrat 2 měsíce a 2Kg...
Není problém na večír si můžu uvařit třeba těstoviny s tvarohem a zvětšit oběm syrovátky. Další typy? A ten protein Gaspari MyoFusion? Co tady byl doporučen?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|