Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jadek

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Kubaz: Ty zily se me takto drzi uz asi 3 roky a myslim, ze je to z velke casti dano i stylem treninku.

Myslis tim velkym objemem a nebo treninkem celeho tela ? Kazdopadne víc vylezli, tím jak si pres zimu zhubl ne ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jadek napsal:
Draper napsal:

Kubaz: Ty zily se me takto drzi uz asi 3 roky a myslim, ze je to z velke casti dano i stylem treninku.

Myslis tim velkym objemem a nebo treninkem celeho tela ? Kazdopadne víc vylezli, tím jak si pres zimu zhubl ne ?

Treninkem celeho tela asi ne, ale jednak mozna objem treninku, to nevim, ale jednak i to, ze u jednotlivych cviku stridam pocty opakovani. I u zakladnich cviku mrtvoly, bench, premisteni, trh atd jdu do vyssich poctu opakovani s mensi vahou, v dalsim treninku naopak mensi pocet opakovani v serii tezce. K tomu u doplnku obcas nejake superserky a pumpovacky v rozsahu 12-15 reps a samozrejme kardio, to dela hodne.
lookzoR

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To že máš hodně vidět žíly znamená že máš poměrně nízké procento tuku také... na rukou nenakyneš na tuku rapidně... mám to také jako ty, ale né tak moc, nejsem tak daleko ;) ale ještě jednou, skvělá forma drapere

máš nějaký suplementy? kromě proteináku
švadla

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní forma. Gratulace!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahle ma vysekana forma na fotkach je vicemen jen po kardiu, kdy ze sebe vypotim tolik vody, ze si to ani mozna neumite predstavit takze jsem hodne odvodnenej. Pres den, zase nejakou vodu natahnu a take jim samozrejme, takze to vypada trochu jinak. Ale jak jsem psal, jsem s tim celkem spokojen a kdybych to takle nejak drzel +/- 2kg, tak by to bylo ok.

LooczoR: zadne suplementy, jen jsem si ted koupil protein po delsi dobe a ten mam vylozene jako nahradu nektereho z jidel a na chut (nebo jako ochucovadlo vlocek, nebo jen tak uziram ten samotny prasek behem dne, coz mne paradne zahani chut na sladke :) ) Jako doplnek ho neuzivam. Jinak stravu, jeji nacasovani, nejaky katabolizmus, anabolizmus, ze ted musim jisto tohle, pred spanim zase tohle, po treninku honem tohle, abych nahodou nespalil gram svalu a bla bla bla abslotune nejak neresim, jim po svem a tak, jak mi chutna. Jidelnicek sem psat nebudu , to rikam jen tak preventivne, kdyby o nej "nahodou" nekdo zadal. Proc ho sem psat nebudu, kdyby se nahodou nekdo ptal ? Proste proto.... (edit: ani pres PM). Sachry okolo 500g, bilkoviny bohuzel asi hodne a tuky okolo 100g odhadem.

edit: jo a jediny suplement, ktery uzivam, je obcsa nejaky spalovac pred treninkem, ale ted uz opravdu jen minimalne, spise vubec.
redis

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
... Proc ho sem psat nebudu, kdyby se nahodou nekdo ptal ? Proste proto...

protože tu na fóru na to nemaj dost dlouhý zprávy aby se ti sem jídelák vešel :D

jinak forma super a bordel ... oproti memu statnicovemu bordelu to je uklizene, ciste a s jarni vuni lesa :D

btw. zila na noze je desiva
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
Draper napsal:
... Proc ho sem psat nebudu, kdyby se nahodou nekdo ptal ? Proste proto...

protože tu na fóru na to nemaj dost dlouhý zprávy aby se ti sem jídelák vešel :D

jinak forma super a bordel ... oproti memu statnicovemu bordelu to je uklizene, ciste a s jarni vuni lesa :D

btw. zila na noze je desiva

jak jsem psal, nejim moc, pokud si nekdo mysli, 500g sachru asi nebude na dvou metrovy zapisek jak z mych treninku :) Proste tu nechci rozebirat sve stravovaci navyky, tot vse.

Tu zilu si tam petuju :) a je na te kripl noze, protoze je hubenejsi nez ta zdrava
Reprotek

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takovy zily bych chtel taky
jinak paradni forma jsem necekal kdyz se v posilovne tak nicis
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný
Každý správný frajer má mít žíly jako Draper
Jinak ta na stehně je pro mě naprosto nepochopitelná a má můj veliký obdiv
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Jasný
Každý správný frajer má mít žíly jako Draper
Jinak ta na stehně je pro mě naprosto nepochopitelná a má můj veliký obdiv

smarja, ja nesjem buh ani desetinasobny drzitel zlate olympijske medaile, mam jen zilku na noze
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13/6 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

bench press
100kg x 5
100kg x 5
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-mely byt na rade jednorucky, ale bavi me ted vice bench, tak proc vice nebenchovat :) . Lehce jsem ho nejel uz hodne dlouho, ovsem na zacatek si vzdy dam 2-3 serie tezke, abych se pohnul silove, coz se ted trochu dari. Dnes ovsem ta 100ka hodne tezka, tezsi nez minule, 2. serie opravdu na doraz a spise jsem to posledni opakovani poustel vice k brichu, coz delam, kdyz uz je to fakt hodne na krev a nemam tuhle techniku respketive drahu pohybu rad (hure to bere prsa), i kdyz sposuta lidi to tak dela bezne. No ale i tak jsem to dal a splnil, co jsem chtel. Priste uz snad zkusim pridat. Pak uz nasledovaly "lehke" serie (mysleno s lehci vahou, vice opakovani). Vubec jsem nedoufal, ze bych mohl dat 10x10x80kg, protoze tohle jsem jezdil a myslim ze ani ne celych 10 serii na podzim a v zime, kdy jsem na tom byl celkove silove nejlepe za posledni dobu, ale asi mam ted vytrenovana jina svalova vlakna, protoze tenkrat jsem vse cvicil vic siloveji, takze k memu velkemu prekvapni jsem to dal. Posledni 3 serie sice na krev, ale splneno a to je hlavni. Jel jsem to celkem dynamicky, protoze kdybych daval pomala opakovani, tak by selhani prislo rychleji. Ovsem pumping to byl paradni.

mrtvy tah
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
185kg x 3
150kg x 10
150kg x 10
150kg x 10
-dnes byly na rade (bohuzel:) )tezke mrtvoly. Popravde se na ty tezke nikdy moc netesim, protoze to je vetsinou fakt tezke a i kdyz jedu hodne serii, tak mne stejne ve vysledku pripada, ze jsem celkove nazvedal velky ho*no oproti treba 6kam nebo 8-10kam, i kdyz s nizsi vahou. Neni to proste takovy to spravny sado maso :). Nejradeji mam asi rozsah 5-8 op, no ale dnes proste musely byt taknejak z povinnosti, ze tento cvik cvicim i tezce a pro dobry pocit a taky, aby Madball nepindal , tezke 3ky. Prvni serie uff moc tezka, pak ale opet jako vzdy lepsi a lepsi, ale vse heavy a bez rezervy, i kdyz vse bylo o technice a tu jsem celkem nastesti chytl, takze u nekterych serii jsem rezervicku citil, ale tak maximalne pul opakovani :) Cekem se to tahlo, bylo to na krev a to doslova (opet urvany mozol), bolelo to a boli to stale, ale na to kaslu, zastavit by me mohla tak akorat urvana cela ruka a ne nejaky mozolek . Tak jsem tech 10 planovanych serii taknejak dojel, i kdyz jsem tusil / doufal, ze jeste alespon 2 bonusovky budou a take ze byly, prekvapive byly lehci nez treba 9. a 10. serie, ale to je mozna dano pauzama. Kdyz jsem si spocital, kolik je 12x3 a vyslo mne jen 36 , tak jsem byl absolutne nespokojen s objemem cviku ( i kdyz spokojenej s tim, ze jsem to dal, jsem byl hodne), takze jsem si ho musel navysit jeste par seriema po vice opakovanich. Shodil jsem 35kg a odjel krasnych 3x10x150kg na ktev, coz me maximalne uspokojilo :D Celkove dnes mrtvoly spokojenost, technicky to celkem sedlo, pocit jsem z toho mel hodne dobry, zada jsem napumpoval i u tech 3ek, takze dnes opet super.

trh s jednoruckou
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
-opet nevim, proc jsem dobrovolne sel na tuhle popravu, ale ja to proste miluju (hlavne kdyz to mam za sebou ) Popisovat to nijak moc nebudu, viz. komentare z predchozich treninku, kdy jsem to uz parkrat jel. Nejsilenejsi dnes bylo to udychat, porad jsem byl s dechem trochu pozadu, coz se stava jen vyjmecne, ale citil jsem to i u 10kovych mrtvol. Kazdopade proste masakr nejvetsi. Prvni ruka (ta slabsi) vzdy relativne v pohode, ale u te druhe (silnejsi) strany vzdy dochazela sila tak okolo 8. opakovani, ale o to vetsi nasazeni, dynamiku a praci nohou a stredu tela to vyzadovalo a vse jsem vzdy dal ciste bez nejakych hybridnich pohybu :). To ze u silnejsi ruky dochazi sila rychleji je dano samozrejme tim, ze ji jedu jako druhou v poradi a navic je take vice unaven stred tela. Jinak po tehle 20 seriich opet jak kdybych se 5 minut sprchoval oblecenej, ale super. Musim si nekdy vyzkouset, jak bych na tom u tohoto cviku byl silove, kdyby mu nepredchazelo X serii mrtvol a X serii benche.

bicepsovy zdvih JR
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
-Po predchozim cviku jsem se musel jit prevlict, ale jeste jsem ani nedosel ze satny na plac a uz jsem mohl jit znovu :D Dnes teda i biceps a triceps tezce, at je to trochu pestrejsi a nedrzim se porad jen rozsahu 8-10op. Jel jsem to na stridacku, jednu serii ve stoje, jednu v sede. Sedlo to moc pekne, ke konci mne to dokonce prislo lehci.

kliky na bradlech
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
Drejprd + 15kg x 6
-vahu jsem pridal v poslednim tezkem treninku kliku na bradlech a odjel 10x5, dnes jsem si to chtel potvrdit, nez zase 2,5kg prihodim, ale od zacatku to bylo nezvykle lehke, i kdyz ani ne tak lehke, ale lehci nez minule, takze jsem to jel po 6 opakovanich. Tech serii byl urcite vic nez 10, protoze jsem u toho celou dobu kecal, takze jsem se uplne ztratil v poctech, rekl bych, ze jich bylo jeste minimalne o 2 mozna i 3 vic, ale to je jedno, 10 bylo kazdopadne. Nektere serie tezke, jine zase pomene lehke, sedlo to vyborne technicky, pauzy jsem ani moc nenatahoval. I tady stejne tak jako u benchu pocituji zlepseni, zajimalo by me, jestli ma treba tenhle cvik vliv na lepsi bench nebo obracene.

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 10 (2x)
-opet to sedlo fantasticky, tehle cvik pupuje latissimy skoro jen pri tom kdyz si ho predstavim a ani ho nemusim cvicit :D Serii jsem dal vyjmecne 7, protoze jsem cekal, nez Zlutej odjede svych 4x6 nebo kolik to bylo bench press, coz mu trvalo 3/4 hodiny (asi diky tomu, ze to pry melo byt high volume)

bench press hlavou dolu
80kg x 10
80kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
80kg x 10
-predminule jsem tenhle cvik zaradil po delsi dobe, dal jsem 6x9x80kg a byl jsem z toho velmi nadsen, protoze jsem to necekal :) Dnes jsem chtel to same, ale ty prvni 2 serie dokonce po 10 opakovanich mne vubec neprisly nejak ultra heavy, takze jsem tam soupnul jeste 10kg. Prvni serie ok, druha na krev, tak jsem vahal, jestli sundat nebo pokracovat, ale nechat se radeji jistit. Takze jsem si na dalsi 2 serie zavolal Zlutasa a i kdyz to bylo opravdu na doraz a sam bych se do toho 8. opakovani asi nepustitl, protoze u tohoto cviku nevim, jak bych si pomohl v pripade, ze by to na me zustalo (proste bych musel volat o pomoc, to by bylo asi jedine :) ), tak jsem to dal pry sam. 8ky s 90kg jsem take daval letos zacatkem roku ve sve top silove forme, takze opravdu mne ted tlakova sila jde celkem nahoru, coz ale nechci zakriknout. Jinak samotny cvik super, jak u jednorucke hlavou dolu, tak u tohoto dokazy prsa procitit lepe nez na rovne lavicce.

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-vahal jsem mezi brichem a nejakou SS na prsa a zada. To druhe bych dal radeji, ale bricho jsem minule necvicil a nechci to ojebavat, takze jsem chte nechte musel :) Tenhle cvik sedlo podobne jako posledne vyborne.

rotana
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
-dalsi 2 cviky uz jen nejake rychlovky na strojich, na predklonech bylo obsazeno, tak jsem vlezl na tohle, kde jsem uz dloho nebylo. Celkem ok.

predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
-tady jsem to zase prokecal, takze jsem to nechtene jel asi hodinu

veslo
10 minut (2680m, 248W, odpor 6)
10 minut (2660m, 245W, odpor 6)
-tahal jsem a tahal Oboje hruza, u prvni bylo samozrejme vice sily a energie, ale do 2700m chybelo 20 metru, sere pes, u druhe to jsem jel a dychal fakt jen silou vule, po treninku uz unavene svaly se silene rychle vycerpavaji a dochazi sila, nohy KO, no ale s pocitem a vyrazem ve tvari, jak par sekund pred smrti, jsem to dovesloval Endorfiny byly samozrejme odmenou :) a pumpovacka to je taky slusna. Kua ze ja se nikdy nedokopu jit do fitka mimo trenink jen na veslo, abych si zkusil, jak na tom jsem a co vydrzim a mel silu, protoze po 100 seriich ruznych cviku je to asi fakt jen pro dobry pocit, pokud teda pocit na umreni lze povazovat za dobry

-trenink opet prakticky bez jedine chybicky jinak no comment.

edit: jen se blizi uplnek a ty 3-4 dny pred nim na me vzdy pusobi v nekterych vecech dost negativne a tak je tomu i ted, stejne tak minuly mesic, co si pomatuji. Vzdy mne v toto obdobi hure travi, citim to hodne na tom zranenem kolene - tam asi nejvice (vice boli, otika, je ztuhle), hure spim, vice se ve me drzi voda a dalsi drobnosti a jak jsem se ted koukal do kalendare, tak ma byt 17. coz by sedelo. Mam to takhle minimalne 10 mesicu v roce, aniz bych na uplnek cekal nebo to nejak sledoval, cili si to namlouval. Proste zacnu se citit hure a prvni, co udelam je, ze se podivam do kalendare, jeslti nahodou neni a obvykle zjistim, ze ma v nasledujicich dnech nastat, pokud se mi toto deje. Na treninku se to ale vetsinou nejak vyrazne neprojevuje. Myslim, ze tohle ma vic lidi. No to jen takova vsuvka, toho si nevsimejte :D
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, když tak na to koukám, vůbec nevím jestli bych ten tvůj trénink dal. Tolik počtu opakování s takovou váhou by mě asi zabilo, viz tvůj bench
Asi bych vypustil dušičku :)

Jinak žíly super, o sobě si myslím, že žádný nemám a někdo mě je do těla zapoměl dát
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Drapere, když tak na to koukám, vůbec nevím jestli bych ten tvůj trénink dal. Tolik počtu opakování s takovou váhou by mě asi zabilo, viz tvůj bench
Asi bych vypustil dušičku :)

Jinak žíly super, o sobě si myslím, že žádný nemám a někdo mě je do těla zapoměl dát

Mno muj bench neni zrovna to, co bych tu vyzdvihoval :) pokud si dobre pomatuji, tak ty jsi mel maxko okolo 200kg nebo dokonce pres. Jinak ale nekteri by mozna meli mensi problem muj trenink vydrzet a uregenerovat to, ze tyhle cviky v takovemto objemu cvicim obden, ale je to jen o zvyku a podle me se clovek muze vytrenovat, pokud bude chtit a nebude se toho bat. A taky nezapominejme na to, ze nemuzu cvicit nohy a takove poradne drepy by mne asi vzaly hodne energie a tyhle maratony bych neuregeneroval.

A ty zily. Nevim, v jake jsi forme ted, ale tenkrat pred lety, by to stacilo trochu osekat a hned by vylezly, ale pokud je nemas, jak pises, tak smula no
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
13/6 [size=18][b]
edit: jen se blizi uplnek a ty 3-4 dny pred nim na me vzdy pusobi v nekterych vecech dost negativne a tak je tomu i ted, stejne tak minuly mesic, co si pomatuji.

Není z jiné galaxie, je to vlkodlak!
madball

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi to líbí, už nepindám, už mlčím , ještě kdyby to volume bylo rozumný, ale opět .
Já vím, že pro tebe je 36 op. málo, ale zase bacha na CNS, tam už to může být moc, ale to si musíš posoudit sám, jak moc seš druhej den rozstřelenej.
Tak mě napadlo, když ti připadá 36 op. málo, tak si třeba jednou dej 3kovou pyramidu, kam až to půjde, a pak si dej max. počet opakování se 60% váhy, kdes skončil. To bude bude aspoň sado-maso který tě baví . A bude to nějaká další změna do tréninku.
Jinak k formě se nevyjadřuju, v jiný tě ani neznám .
.
.
.
k*rva, to je zas smajlů
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

Naposledy upravil madball dne po červen 13, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: