|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
Taků otázečku (nic vezlém): Co Vám to dává ta tráva, když ji hulíte? Myslíte si, že ste borci, nebo co?  Nějak nechápu, nebo kvůli pocitu?
Tyjo jsem si vzpoměl, jak do fitka došli 2 borci chvilku jeli Bench,tlaky (prsa) a pak si šli na tvrdo dat před fitko jointa, pak se vratily a dojeli prsa _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
Já bych dal takovou slovní hříčku.
Ne každý hulič trávy přejde na tvrdé drogy.
Každý na tvrdejch drogách začínal na hulení. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | CrazyLom napsal: | | ty vole ještě říkejte že je to startovací droga...tenhle názor totálně žeru. že se nikdy neprokázal, to ani dodávat nemusím, ale že ten, co spadl do fetu, to měl způsobeno předchozím hulením, dává asi podobnej smysl, jako že to bylo způsobeno jeho zálibou v rybaření. nemůže přece z důsledku vyvozovat příčinu. osobně znám desítky lidí co hulí, ale začal z nich fetovat tak jeden |
No tak zas v tomto mam trochu jiny nazor, vsichni fetaci co sem driv znal, predtim nez zacali smazit, pravidelne hulili travu, bez vyjimky. Nechcu rict ze za to ta trava muze, ale podil na tom ma. |
člověče, hádal bych se. já si nemyslím, že za to může tráva, já si myslím, že stěžejní je vliv prostředí - konkrétně takových těch učebnicových flákačských partiček, které nemají moc co dělat, takže zkouší. a je logický, že napřed zkouší to sehnatelnější a méně rizikové. |
nerikam ze za to muze trava, ale verim ze kdyby nikdo z nich predtim travu nikdy nekouril, pulka z nich by se k perniku nikdy nedostala. Ale samozrejem zalezi na okolnich vlivech spolecnsoti, nekdo muze hulit cely zivot a do zadne fetacke spolenosti se nikdy nedostane.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
to je možná pravda z hlediska černé ekonomiky, ale nic to nemění na faktu, že v trávě nikdo z chytrých hlav nenašel nic, co by ti chemicky nebo biologicky mělo spouštět chuť na něco jinýho. a co se týče psychiky, tady to prostředí hraje dominantní roli. sice vím o lidech, co experimentovali ještě dál, ale zůstalo to experimentů - možná proto, že jejich prostředí k tomu není náchylný _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | CrazyLom napsal: | | ty vole ještě říkejte že je to startovací droga...tenhle názor totálně žeru. že se nikdy neprokázal, to ani dodávat nemusím, ale že ten, co spadl do fetu, to měl způsobeno předchozím hulením, dává asi podobnej smysl, jako že to bylo způsobeno jeho zálibou v rybaření. nemůže přece z důsledku vyvozovat příčinu. osobně znám desítky lidí co hulí, ale začal z nich fetovat tak jeden |
No tak zas v tomto mam trochu jiny nazor, vsichni fetaci co sem driv znal, predtim nez zacali smazit, pravidelne hulili travu, bez vyjimky. Nechcu rict ze za to ta trava muze, ale podil na tom ma. |
Klasický problém statistiky, kdy si lidé pletou příčiny a následky či spojují dvě věci které sice zdánlivě souvisí, ale nemusí.
Dám ti příklad. Klasickou hudbu poslouchají lidé kteří mají průměrně vyšší IQ a lepší vlohy pro matematiku. Zvyšuje klasická hudba IQ a matematický potenciál a nebo jsou jí přitahováni lidé s vyšším IQ a matematickým potenciálem?
To samé je s trávou. Tráva lidi nenasměruje k tvrdému fetu, ale lidé kteří k tvrdému fetu směřují si nejdříve dají jí.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
70mMyW!53: Pěkně řečené _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
no tak jsme se shodli, že dominantní vliv má prostředí, a je to, můžem tuto nudnou a nicnepřinášející debatu típnout _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Taků otázečku (nic vezlém): Co Vám to dává ta tráva, když ji hulíte? Myslíte si, že ste borci, nebo co? Nějak nechápu, nebo kvůli pocitu?
Tyjo jsem si vzpoměl, jak do fitka došli 2 borci chvilku jeli Bench,tlaky (prsa) a pak si šli na tvrdo dat před fitko jointa, pak se vratily a dojeli prsa |
lol sry, ale mas na to dost naivni nazory, je videt zes nebyl asi nikdy zkoureny. Ono jestlis to hulil jen jednou, tak se ani neni cemu divit, me to poradne zhulilo tak na potreti. Chce to jen trenink. Zkus nekolikrat hulit, za mesic dojdi a az budes zhuleny, teprve neco pis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
A ja bych to tady zabalil a celý to smazal, nevim co má za význam tenhle idiotskej topic na fóru o sportu .... _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
To samé je s trávou. Tráva lidi nenasměruje k tvrdému fetu, ale lidé kteří k tvrdému fetu směřují si nejdříve dají jí.[/quote]
O tom silně pochybuji- žeby si řekli jo teďka si dám heroin... Skoro vždy to začíná na slabších drogách.[/u] _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | A ja bych to tady zabalil a celý to smazal, nevim co má za význam tenhle idiotskej topic na fóru o sportu .... |
No se sportem to ma celkem dsot spolecneho, i pokud jde je no marihuanu. V plno sportech, se pouziva, vyuziva i zneuziva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | To samé je s trávou. Tráva lidi nenasměruje k tvrdému fetu, ale lidé kteří k tvrdému fetu směřují si nejdříve dají jí. |
O tom silně pochybuji- žeby si řekli jo teďka si dám heroin... Skoro vždy to začíná na slabších drogách.[/u][/quote]
v tom případě je třeba začít i u chlastu a ne jen u trávy... nevím, ale chlast vnímám jako větší zlo. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | 01Smajdalf napsal: | Taků otázečku (nic vezlém): Co Vám to dává ta tráva, když ji hulíte? Myslíte si, že ste borci, nebo co? Nějak nechápu, nebo kvůli pocitu?
Tyjo jsem si vzpoměl, jak do fitka došli 2 borci chvilku jeli Bench,tlaky (prsa) a pak si šli na tvrdo dat před fitko jointa, pak se vratily a dojeli prsa |
lol sry, ale mas na to dost naivni nazory, je videt zes nebyl asi nikdy zkoureny. Ono jestlis to hulil jen jednou, tak se ani neni cemu divit, me to poradne zhulilo tak na potreti. Chce to jen trenink. Zkus nekolikrat hulit, za mesic dojdi a az budes zhuleny, teprve neco pis. |
Neboj hulil jsem hodně a chvílu to šlo semnou hodně z kopce. U mě to začínalo na cigárach,alkohulu a končilo na travce ( a to jsem strašně rád, že to dalej nedošlo) A nejvíc nechápu lidi co řeknou, že po trávě viděli růžové slony atd,,, Pokud vím tak to neni halucinogení? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Já bych dal takovou slovní hříčku.
Ne každý hulič trávy přejde na tvrdé drogy.
Každý na tvrdejch drogách začínal na hulení. |
Asi tak
I kdyz samozrejme ne uplne kazdy kdo bere tvrdy zacinal na trave, ale je jich urcite velke procento.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
wygh: kámo, pokud bys měl sundat všechny topicy co se netýkají sportu, tak bys jich oddělal docela hodně. no offence, ale koneckonců, nezajímá tě to, nemusíš tu přispívat.
šmajdalf: sakra, co na tom nechápeš. člověk, který chce něco zkusit, napřed zkusí to nejslabší - chlast, případně trávu. buď - a to je většina lidí - si řekne fajn, něco mi to dalo nebo ne, budu pokračovat nebo ne. ale někoho začne zajímat, co dělají ty větší věci, takže bude zkoušet dál. a kdyby z tohodle řetězce tráva vypadla, nic by se nezměnilo. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|