Mělo být 25 bb, ale udělal jsem omylem o jeden navíc... nebyl jsem si jistý počtem totiž. Chtěl jsem jet WOD s Fat Gripz, ale to by bylo nereálné, za prvé by to bylo extra náročné a za druhé bych se při výskoku obtížně chytal hrazdy (viz video)
Warm Up
3kola
50 přeskoků přes švihadlo
5 Thrusters (20kg, FG)
WOD na čas
26 Body Blasters (angličan + shyb + svis vnesmo)
Čas: 6:55
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
pěkný video , nějaký WODy můžeš točit častěji ať je na co koukat
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
jo mám, ale kvalita je bídná a navíc od něj nemám USB
Super v elej, fakt krásná workout. Dal jsem do toho všechno a taky to tak dopadlo... 4 kolo po thrusterech v čase 8:48 jsem běžel ze sebe vyklopit oběd. přes 3 minuty jsem byl u travičky, poté se ozvalo Michalovo: "Tak co, jsi v pohodě?". Já: "Jo, du to dodělat" a on: "No jak chceš, ale pořád ti běží čas", já na to: "COŽE???". Mazal jsem zpátky a rychle jsem to dodělal. Na to že jsem si odskočil prej dobrej čas, navíc jsem jel DG shyby. Nejvíc mě ale bavily sprinty s odporem gumových lan. Nejvíce jsem se vyškrábal 4 metry. TRX mě taky bavilo, faxuper trénink prostě. Ve čtvrtek pudu zase (jestli neodvolají stávku), takže jestli někdo chcete tak můžete jít taky.
Warm Up
3kola
10 Dřepů
10 Kliků
10 Kliků na Bradlech
WOD + Crusher
mezi WOD a Crusher byly ty sprinty. 5 sérií po 5ti sprintech
To vypadá na drsný workout . Jenom mám nějaký dotazy. Co je SHMB, kolik byla váha na thrusters, váha kettlebellu.
Jinak, už tam mají ty dopomocný gumy na shyby a takový ty černý spešl podložky pro trénink core ? Přibylo ještě nějaký další new vybavení ?
Tak já se chtěl před tebou vytáhnout . Michal na mě furt že mám skvělej čas, je jsem fakt na 90-100% a zničeho nic po Thrusterech to cejtim, řikám si: "A doprdele". Jel jsem to totiž celé bez pauzy... snažím se přehodnotit můj crossfit styl, jelikož jsem bejval strašný pauzer. Ano 15 sec přijde málo, ale v crossfitu je to hodně
SHMB je shyb
na thrusterech bylo 20kg (jen osa)
Kettlebell byl 12kg (nikdy jsem s ním necvičil)
Žádné gumy zavěšené tam nebyly... navíc mě je to jedno. Michal mě pochválil že jako jeden z mála jsem dobrej ve shybech a že mám potenciál (Ještě aby ne... když nekipim, tak se musim spolehnout jen na sebe a to se sílí nejlíp). Podložky tam nějaký byly, jestli myslíš takový ty kusy co se dávaj na zem aby se se nepošpinil. Kdyžtak se poď mrknout jestli seženeš love ve čtvrtek.
Já tam čet SHMB a ono tam je : SHYB , njn ten kdo to psal má strašnej čmaropis.
Ty podložky jsou tohle :
Jinak ve čtvrtek mít love nebudu a navíc, bude stávka, takže bych se neměl jak dostat do Prahy . Ale navrhuju ti, jestli máš čas v sobotu, že by jsme mohli zajít do hammerstrength fitness. 1. vstup je zdarma. Jinak je to normální komerční posilovna asi 5 minut chůze od stanice metra Českomoravská. Každopádně hrazdu, činky, klec na dřepy, benč lavici atd. tam mají, takže nějakej WOD by nebylo problém vymyslet.
ale prd škrabopis . Já vim ,že my teenageři jsme zvyklí na spojování písmen, záměna písmen za číslice apod . Jinak v tu sobotu bych to bral. Došla mi permička na chodově, takže určitě pudu. V kolik teda? . K tomu čtvrtku: Právě protože je stávka, tak se projedu na bruslích . Sice si rozbiju hubu, ale nevadí .
V tu sobotu jak se ti to hodí. Já bych šel asi nejraději někdy dopoledne. Třeba v 11:15 na stanici metra českomoravská.
Jinak, aby ti daly ten 1 vstup zdarma, tak musíš navštívit jejich stránky a vytisknout si takovej poukaz. To jim pak dáš na recepci a pohoda.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru