|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po červen 13, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Já vím, že pro tebe je 36 op. málo, ale zase bacha na CNS, tam už to může být moct, ale to si musíš posoudit sám, jak moc seš druhej den rozstřelenej. |
vetsinou minimalne, pokud bych mel cvicit, abych byl pak nefunkcni a znicenej, tak bych tak necvicil, to se zase neboj :) I kdyz kdovi co bude ted pred uplnkem, to jsem vzdy rozbitej pekne :)
| citace: | | Tak mě napadlo, když ti připadá 36 op. málo, tak si třeba jednou dej 3kovou pyramidu, kam až to půjde |
A kam si myslis, ze by to slo? Vzdyt tohle vsechno bylo prakticky nadoraz. Mozna kdybych pouzil tu vasi ramping metodu nebo co to je, jak jsi o ni psal u Toma v logu, ze bych tam jeste 5kg pro 3op narval, ale to je tak vse. Pokud si nekdo mysli, ze dam tolik serii jen proto, ze je to ze zacatku lehoucke, tak omyl. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po červen 13, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | A kam si myslis, ze by to slo? Vzdyt tohle vsechno bylo prakticky nadoraz. Mozna kdybych pouzil tu vasi ramping metodu nebo co to je, jak jsi o ni psal u Toma v logu, ze bych tam jeste 5kg pro 3op narval, ale to je tak vse. Pokud si nekdo mysli, ze dam tolik serii jen proto, ze je to ze zacatku lehoucke, tak omyl. |
Já to bral spíš jako takovou "rozcvičku" před to sebevraždou s max. počtem opakování. Kam by to šlo, to nevím, ale když ty říkáš, že daleko, tak asi ne. Já vím, že bych zas nedal 12x3x195 ani 12x3x185, ikdyž se mi 3x195 teď povedlo zatáhnout... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červen 13, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
Oct: a co říkala na fotky?
Podle mě by drejprda ramping nebavil. On si našel svůj styl, kterej ho zabíjí = uspokojuje (tohle má bejt synonymum :D) a vyžívá se v tom. Ostatně je to i na něm vidět, že ho to baví =)
Jediný cvik, kde bych viděl pro metody jako je ramping využití, jsou ty kliky na bradlech, tam by bylo zajímavý, kam by se dostal. Ikdyž na druhou stranu je vidět, že i v tomhle cviku má drejpr svůj styl, kterej mu vyhovuje.
"Cekem se to tahlo, bylo to na krev a to doslova (opet urvany mozol), bolelo to a boli to stale, ale na to kaslu, zastavit by me mohla tak akorat urvana cela ruka a ne nejaky mozolek " - :D co k tomu říct... snad jen že ty mrtvolky pěkný. A to samý 8čky s 90kg na decline bench press!
Na úplněk pozor ;) Po tom odstavci se spíš bojím, aby tě nenabudil na naddraperovský tréning, který ronnie.cz ještě nezažilo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po červen 13, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
To ze maj kliky na bradlech dobry vliv na bench je stare,me se to hodne osvedcilo,hlavne pohyb kdy sem sel uplne dolu i s zavazim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út červen 14, 2011 6:58 am Předmět: |
|
|
Drejper, 10 serii po 10 a 2 serie po 5, by zabilo koně, tak sem to myslel. Tohle jet, tak je ze mě hubnená vyrýsovaná modelka (spíš mrtvá)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 14, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
14/6 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,50km (???)
rychlost: 42,50km/h (???)
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 970kcal
RPM 114
tepova frekvence: ****
-nevim, kolik bylo na displeji, ale bylo to tusim tesne nad 40. minut, kdy jsem si prudkym pohybem ve snaze spravit suchy zip na orteze, aniz bych zpomalil, drbl do snurky vedouci z displeje do kamsi nevim kam :) , cimz jsem si smazal udaje na dispeji, takze nevim prsne, kolik jsem ujel. Zacal jsem znova zbylych 20 minut, kdy jsem ujel 14,20km a myslim, ze predtim po tech 40 minutach tam mohlo byt taky tech 28,40km, takze 42,5-6 km jsem myslim splnil. Co se tyka energie tak nic moc, fakt na me ten uplnek pusobi, opet jsem se v noci budil a necitim se uplne ve sve kuzi, takze to bylo takove obcas trochu utrpeni, jen poslednich 10 minut asi pod vidinou bliziciho se konce jsem nejak chytl druhy dech, no ale ujel jsem, co jsem chtel, i kdyz i v nohach je citit vetsi unava. Zitra bych mel dat asi volno uplne, protoze uz celkem dlouho nebylo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Andropov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 15, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
15/6 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO
bench press
100kg x 5
102,5kg x 5
102,5kg x 5
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
-skoro tomu ani neverim, ze se mne povedlo dat 8x8x90kg, kdyz jsem s touhle vahou asi pred mesicem jezdil temer na krev 5ky. Sice to bylo hodne heavy, ale silovy progress je opravdu znat a zlepsuji se prakticky trenink od treninku (ťuk, ťuk). Opet jsem si na prvni 3 serie nalozil trochu vic. Myslel jsem, ze to zustane na tech 100kg, protoze minule 100ka byla hodne na krev, dnes prvni serie celkem lehka a citil jsem, ze je cas pridat, takze jsem nevahal a 2,5kg pridal. Bylo to sice totalne na krev, hlavne ta druha serie, ale dal jsem 2x5x102,5kg a uz jsem prakticky tam, kde jsem byl na prelomu roku. Fakt nevim, cim to je, ze mne ten bench ted jde celkem nahoru a i technicky mne nezvykle sedi. Ono to tak ale byva, ze se clovek u nejakeho cviku urcitou dobu zniceho nic zlepsuje, nez to prepali a vse pujde do haje :) Ty 8ky s 90kg vubec nebyly v planu, protoze jeste predminule jsem jel 5ky s 95kg, takze jsem planoval tak 10x6, ale prvni serii jsem zacal, ani nevim proc, po 8op, a tak jsem si rekl, ze odjedu, co pujde a pak snizim pocet opakovani nebo sundam vahu. Jenze jsem si dneska veril a citil, ze to pujde, i kdyz od 5. serie celkem hodne na krev a musel jsem to jel opet dynamickteji, jinak bych to nedal. Ta dynamika tam dela hodne. Vse jsem ale dal poctive a vyborne jsem z toho citil hrudnik.
mrtvy tah
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
160kg x 8
-minule byly tezke 3ky, tak dnes muselo byt neco lehciho, takze jsem zvolil 8ky a jelikoz me prvni cvik velmi potesil a dnes jsem se citil opravdu vyborne, tak jsem si rekl, ze je na case pridat vahu pro 10x8. Mel jsem z toho obavy, protoze vcera jsem mel po tech 3kach z predvcerejska celkem rozsekany spodni zada a byl jsem jakysi rozbity cely, pres noc jsem ale nejak zahadne zregeneroval :) a citil jsem se plny sil, takze jsem tedy 5kg pridal. Od zacatku to bylo tezke, ale jak vzdy rikam, bylo to proveditelne, neku*vil jsem techniku a mel jsem z toho vynikajci pocit, coz jse pro me hlavni. Posledni 2 serie opravdu na doraz, ale 10x8x160kg splneno a radost z toho mam nepopsatelnou :). Na obou rukach mam sice do krve strhly mozoly, ktere mazu framykoinem, takze v tomto to slo hodne pres bolest, kterou ale naprosto prebily endorfiny a kterou jsem v te euforii ani nevnimal (az ted ji jaksi citim:) ). Zajimave je, ze zacatkem roku, kdy jsem dal svuj nej vykon na mrtvole a to 7x4x200kg (nebo 6x5x195, nevim, co je lepsi:) ), jsem dal 6x8 se 160kg a pomatuji si, ze ty posledni 2 serie byly hodne na krev asi tak jako dnes 9. a 10., dnes jsem s tou samou vahou dal 10x8, ale 200kg bych vytahl tak maximalne jednou. To mne nejak nejde do hlavy  Priste asi zase nejaky stred, tzn 5ky. Mozna zkusim taky pridat, ale to necham osudu.
premisteni s tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-  tohle bylo tezke, hodne tezke. Toto je cvik, kde nejvice zaostavam oproti forme z prelomu roku, kdy jsem daval 5ky s 80kg, pritom bych rekl, ze jsem zlepsil techniku tim, ze do toho jdu mnohem vice nohama. Vse jsem splnil, ale vetsina serii byla na doraz. Opet to bylo hlavne o technice a "nasazeni" od prvniho opakovani, pokud se to povedlo, serie byly i s rezervou, jindy byly problemy uz treba od druheho opakovani a dost mne to taky vypadavalo z rukou. Celkove, kdyz bych to mel shrnout, tak bylo vice lepsich serii nez horsich a pocit z toho mam taky vyborny, ale nemuselo by to byt tak na krev a mohla by tam byt citit alespon mala rezerva.
bicepsovy zdvih EZ
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 10
-jak jsem psal predminule, EZta me ted bavi nejvic, ze vsech cviku na biceps a jelikoz byl dnes"pridavaci den" , tak jsem pridal i tady 5ky. Vse sedlo absolutne dokonale.
kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
Drejprd + 10kg x 8
-takze i tady pridano, kdyz uz, tak uz. Sice ne vaha, ale s vahou 10kg navic jsem naposledy daval myslim 6ky a dnes to od zacatku sedlo tak krasne, ze jsem s tim odjel 10x8. Sice celkem nadoraz, ale odjel a co je hlavni je to, ze to paradne sedlo na tricepsy, jak jsem chtel.
pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-opet dnes naprosto perfetkni. Pro me po mrtvole absolutne nejlepsi cvik na zada. Sice jsem chtel vzit 55ky, ale mozna jsem udelal dobre, ze jsem je nevzal (i kdyz stejne byly obsazene:) ), protoze takto jsem lepe procitil laty.
sikmy bench press na MP
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-tak i tady pridano a rovnou 10kg :) Posledni opakaovani vzdy nadoraz, ale sedlo to vyborne, jako dnes skoro vse :)
superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 15 + 10kg x 15
-ma absolutne nejoblibenejsi kombince dvou cviku, ktere umi sesrotovat behem chvilky ramena jako zadny jiny cvik :) A taky abych nezapomnel, docela aerobka :)
superserie: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 15 + 25kg x 20
-ta kladka, jak jsem ji ted dlouho necvicil, me fakt bavi. Nezenu se za vahama, ale snazim se, abych maximalne zapojil laty, takze vystrcit hrudnik, ramena tlacit dozadu, lopatky jakoby stlacovat k sobe a ruce do max propnuti. Bere to opravdu vyborne.
veslo
10 minut (2680m, 246W, odpor 6)
10 minut (2700m, 252W, odpor 6)
-mne se na to vzdycky tak nechce, protoze u toho neskutecne umiram, ale pak mam vzdy radost, ze jsem to dal :) Druha cast sice lepsi, ale opet jsem ji jel na 2x. V 6. minute mini pauza, abych nacerpal silu do svalu a pak jsem to dojel. Dal jsem si jeste neco malo navic "za trest", ze jsem v pulce odpocival :) , ale pocitam jen to, co jsem uvesloval za 10 minut. Celkove hnus, hnus a jeste jednou hnus, ale kdyz to ma clovek za sebou, tak zjisti, ze to byl krasny hnus :D
-vcera jsem byl pekne KO, takze jsem jsem vubec nepredpokladal, ze pujdu cvicit, i kdyz vecer jsem si pro jistotu kabelu s vecma nachystal :) Rano jsem se vzbudil jak kdyby nic, nic me nebolelo a strasne jsem se tesil, takze jsem vubec nevahal a sel a byl z toho naprosto dokonaly trenink, kdy jsem hned u nekolika cviku pridat vahu, coz se vzdy jen tak nepostesti :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st červen 15, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | i kdyz od 5. serie celkem hodne na krev a musel jsem to jel opet dynamickteji, jinak bych to nedal. Ta dynamika tam dela hodne. Vse jsem ale dal poctive a vyborne jsem z toho citil hrudnik. |
Ano, dynamika dělá hodně, ale zase pokud se budeš snažit hned od začátku tlačit nahoru co nejrychleji, tak uvidíš, že síla odejde mnohem rychleji. Pokud si hodíš ideální tempo, tak se bude cvičit nejlíp, na tom se určitě shodneme. Osobně nejsem zastáncem cvičení typu 3-0-3, 3-1-3 atd. Jediná doba, kdy jsem ochotnej to akceptovat, tak u negativních opakování s váhou nad 100% maxka.
BP a DL super, jen tak dále.
Celkem mazec, že dáváš dl a powerclean po sobě, zkoušels to někdy i naopak? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 15, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Celkem mazec, že dáváš dl a powerclean po sobě, zkoušels to někdy i naopak?
|
Jakozto pravidelny dopisovatel do meho logu a tudiz i snad verny ctenar bys mohl vlastne mel vedet, ze nezkousel A proc? Protoze druhy cvik zakonite trpi na sile (typuji tak 15-20% ) a jelikoz je v treninku pro me mrtvy tah jednoznacne prioritni cvik, tak bych asi nesnesl, kdyz bych musel ubrat vahu. Sice se za vahama nehonim, ale uvnitr by me to asi s*alo :) Mozna az nekdy bude nejaka DL krize a budu misto nej daval DL s jednoruckama, tak to zkusim. Samozrejme bych si mohl trenink rozdelit do 2 casti, o cemz obcas uvazuji, v tom pripade bych samozrejme premisteni a tlak daval jako prvni cvik a celkem by me i zajimalo, jak bych na tom silove byl.
Co se tyka toho tempa tak mas pravdu, dynamika fakt dela hodne, ale rychle pak odchazi sila, takze hlavni je najit si nejaky ten ideal. Treba u toho benche jsem do toho ze zacatku sel s maximalni rychlosti (cinku jsem ale neodrazel od hrudniku, to jsem delal driv a nastesti se to odnaucil), zhruba tak do 5. opakovani to slo krasne svizne, 6. 7. uz vyraznejsi zpomaleni a u tech poslednich asi tri serii u 8. opakovani vzdy s malou pauzou nahore. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st červen 15, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Protoze druhy cvik zakonite trpi na sile (typuji tak 15-20% ) |
Tak nějak, proto nemám pc a dl nikdy dohromady, max jenom jedno z toho velmi lehce. Dřív by mi vadilo jet třeba i sq a dl ve stejným tréninku, ale teď mám intenzity a objemy tak, že je to zatím v pohodě.
Snížení výkonu v procentech nedokážu odhadnout, proto když už bych to cvičil dohromady, tak jeden cvik těžce a druhej lehce, ale dávat obě věci s max. nasazením je celkem zabijárna. Ale zas určitě záleží na tom, jak se to nastaví po intenzitách a volume... Takže bych ty cviky zkusil kombinovat hlavně na základě toho.
Pokud bych si dal jako prioritu dl, tak bych spíš pc jezdil jen lehce a hlavně dynamicky. Ale nebudu ti do toho (ZAS) kecat.
Ale počítal bych taky s tím, že u pc to půjde nahoru hodně špatně, ale možná se mýlím. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 15, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Lehce a dynamicky cvicim spise trh, ten me tak bavi vic. I kdyz mnoho veci v mem treninku jde delat lepe a chytreji, mne to takhle vyhovuje, takze netreba zmen :) Ale samozrejme diky za typy, moc pekne se me snazis navect a pokracuj v tom i nadale, treba se nekdy chytim, ale musis pocitat s tim, ze je to se mnou v tomto trochu tezsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 16, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
16/6 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,75km
rychlost: 42,75km/h
zatez: 8-9/9 (51 minut na max 9)
spalena energie: 974kcal
RPM 114-115
tepova frekvence: ****
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|