|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st červen 15, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | však počkej až ti ožralé prase, které se věčně vymlouvalo na osobu blízkou zabije někoho z tvé rodiny při nehodě autem a díky tomuto zákonu by už dávno přišel o řidičák a nestalo by se to, ale ono se to stane, protože to neprojde vzpomeň si na mě... |
Tady jde predevsim o moznost vyhnout se placeni pokut za kokotiny typu schovany radar, nejasny znaceni, nemoznost zaparkovani. Pokud neco spachas, ma byt trest hned - ne ze ti prijde za par tydnu predvolani o vysvetleni.
Si pletes pojmy trochu, pokud je nekdo ozraly a stopnou ho policajti, tak ho zadna osoba blizka neochrani. Pokud ho nestopnou, nevi ze je ozraly, tudiz ho nemuzou logicky trestat.
A ver tomu, ze pokud by slo o zabiti, tak te nejaka osoba blizka nezachrani, vsude je tolik kamer, ze to by bylo aby nejaka nemela snimek toho, kdo ridil. Ono je neco jinyho takhle resit nejakou posranou pokutu anebo zavazny cin ..
PS: ja myslel, ze prestupek spacha ridic a ne auto, to chci videt jak s timhle u soudu uspejou. Bez zmeny ustavy - tzn odmitnout vypovidat proti osobe blizke, muzou maximalne poprat "dobry den"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st červen 15, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Pánové já tedy nevím, ale není náhodou prací PČR hledat viníky? Tak ať to dělají a nechtějí po lidech, aby pro jejich usnadnění práce bonzovali na své blízké, a když to neudělají, tak státu přispějou desítkou.
Jinak to cipinek .... tak nějak nevím, jak se chceš jako ožralý vymlouvat na osobu blízkou? Kde mají pevné radary, tam mají kamery, a mají je mít tak, aby se z nich dala jednoznačně určit totožnost řidiče, to samé na křižovatkách při průjezdu na červenou, stejně tak by měli mít fízli v autech záznamová zařízení a postihovat pachatele přímo na místě. Třeba těm, co to dnes ráno, když jsem vezl malou do školky, bez majáku vysmátě propálili jednosměrkou (a podle smíchu ve voze a poklidné rychlosti fakt nejeli zasahovat nikam) by se nějaké nafurt zapnuté vyloženě hodilo. Jediný případ, kdy by mi to dávalo smysl, je špatné parkování, ale to se v Praze děje denně skoro každému, a jak to souvisí s nebezpečnou jízdou fakt nevím.
Pokud vám to nedošlo, tak tohle je přesně ušité na přestupky, kdy se relativně hovno děje (na 70 jede někdo 80) ... a jde čistě o to zajistit si výběr desítky, a to bez jakékoli námahy ze strany soudruhů příslušníků.
EDIT ... ale uvidíme, co Senát, Venca a nakonec možná i ÚS. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st červen 15, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Pánové já tedy nevím, ale není náhodou prací PČR hledat viníky? Tak ať to dělají a nechtějí po lidech, aby pro jejich usnadnění práce bonzovali na své blízké, a když to neudělají, tak státu přispějou desítkou. |
no ber to tak, ze dobrovolne se bez dukazu k necemu prizna jen blazen .. takze dle toho kolik lidi to tu obhajuje jde neco vysledovat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 15, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 15, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Jsem pro to, aby za auto nesl odpovědnost jeho majitel; s osobou blízkou běžte někam |
ty jses exot twe .. takze pokud nekdo nekoho zabije tvym kuchynskym nozem - jses pachatel, pokud nekdo umlati nekoho tvoji lopatou - jses vrah .. atd atd .. dej mi prosimte adresu, si tam neco prijdu pujcit az pujdu nekoho chtit kuchnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Pánové já tedy nevím, ale není náhodou prací PČR hledat viníky? Tak ať to dělají a nechtějí po lidech, aby pro jejich usnadnění práce bonzovali na své blízké, a když to neudělají, tak státu přispějou desítkou. . |
A jak to mají udělat? Když jim to zákon o osobě blízké neumožní?
[quote="ygg"]Pokud vám to nedošlo, tak tohle je přesně ušité na přestupky, kdy se relativně hovno děje (na 70 jede někdo 80) ... a jde čistě o to zajistit si výběr desítky, a to bez jakékoli námahy ze strany soudruhů příslušníků.[quote]
A? To mě vůbec nesere. Mně vadí, že díky týhlé zákonné pi*ovině nemám šanci dojít k baráku bez kličkování, že ke mně nedojede sanitka, že nikdo nepostihne parkování na přechodu, uprostřed autobusového nádraží,... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Jsem pro to, aby za auto nesl odpovědnost jeho majitel; s osobou blízkou běžte někam |
ty jses exot twe .. takze pokud nekdo nekoho zabije tvym kuchynskym nozem - jses pachatel, pokud nekdo umlati nekoho tvoji lopatou - jses vrah .. atd atd .. dej mi prosimte adresu, si tam neco prijdu pujcit az pujdu nekoho chtit kuchnout |
od tebe mě oslovení exot těší jinak, abys to pochopil i ty - pokud někdo udělá něco tvým autem, tak jdou za tebou a ty buď můžeš říct: "půjčil jsem to tomu a tomu" nebo "ukradli mi ho, vyšetřete to".
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | pokud někdo udělá něco tvým autem, tak jdou za tebou a ty buď můžeš říct: "půjčil jsem to tomu a tomu" nebo "ukradli mi ho, vyšetřete to". |
JJ uz te vidim, jak ti prijdou domu a ty reknes - jooo, to byla moje manzelka/syn/dcera - poradne je potrestejte. Za to te budou doma uplne milovat a uctivat tvoji cest a inteligenci predevsim
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Jsem pro to, aby za auto nesl odpovědnost jeho majitel; s osobou blízkou běžte někam |
ty jses exot twe .. takze pokud nekdo nekoho zabije tvym kuchynskym nozem - jses pachatel, pokud nekdo umlati nekoho tvoji lopatou - jses vrah .. atd atd .. dej mi prosimte adresu, si tam neco prijdu pujcit az pujdu nekoho chtit kuchnout |
Zcela nesmyslný příklad. Pokud někdo zabije mým autem, nožem, fénem, bude se vyšetřovat. Ne hned soudit. Takže princip dokazování bude trochu jiný.
Když to obrátím - zabiju svým nožem tvého pejska, matku dítě, ale neodsoudí mě. Bo řeknu, že ten nůž držela má osoba blízká, jejiž totožnost nejsem povinnen uvést.
Takže bullshit. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Bombay to vystihl.. mysH, tvoje úvahy jsou primitivní
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
|
|
| Bombay napsal: |
Zcela nesmyslný příklad. Pokud někdo zabije mým autem, nožem, fénem, bude se vyšetřovat. Ne hned soudit. Takže princip dokazování bude trochu jiný.
Když to obrátím - zabiju svým nožem tvého pejska, matku dítě, ale neodsoudí mě. Bo řeknu, že ten nůž držela má osoba blízká, jejiž totožnost nejsem povinnen uvést.
Takže bullshit. |
Proč to dělat tak složité?
Prostě odmítneš vypovídat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
|
|
| Bombay napsal: | Zcela nesmyslný příklad. Pokud někdo zabije mým autem, nožem, fénem, bude se vyšetřovat. Ne hned soudit. Takže princip dokazování bude trochu jiný.
Takže bullshit. |
No dyt ano, o to jde .. jim se nechce nic vysetrovat. Coz pri objemu prestupku zvladat nejde, ale nikdo je nenuti si valet prdele u kamer a posilat jen obalky, muzou taky jit ven a kasirovat osobne, pak tyhle problemy s osobou blizkou jaksi nefungujou ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|