Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ale tobě ty těžší série svědčí a mně by 10x10 moc nesvědčilo. Větší objem mám vyzkoušnej a není to nic pro mě a hlavně bych to ani neužral, už teď mám jídelníček na hovno. Ber to tak, jako že když tak 4x8 (vyšší objem, nižší intenzita a budu si připadat, jako bych nic nedělal), tak to pro mě bude stejný asi jako pro tebe 10x3 (vyšší intenzita, nižžší objem (podle mě hodně dostačují, možná až moc) a připadáš si, že je ti to málo.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes opět slabší

[B]
[16.06.2011, čtvrtek]

rowing
3min. (10)

dl [max effort]
warmup
workout
4x5x[135+old_gruun]
intensity: mid
nějaká horší technika

bp [max effort]
warmup
workout
5x3x[105+old_gruun]
intensity: heavy
když bude ještě nějaký přidávání, tak to bude dobrý, jinak asi brzo deload a test maxa

high box back sq with jump [dynamic effort] +5kg
warmup [no jump]
workout
4x5x[90+old_gruun]

pullups reverse cg
workout
5x5xbw+10kg

sit ups
3x25xbw

light stretching

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opět jsem nechal doma magnézko, asi si to budu muset někam napsat. Včera celej den na zahradě a jídla bylo nezbytný minimum. Trochu unavený tricy, ramena a lehce záda, takže jsem to čekal horší, ale šlo to. Alepsoň bylo 8 hodin spánku.

[A]
[18.06.2011, sobota]

rowing
3min. (10)

powerclean [max effort]
warmup
up to 3x95
workout
5x5x80
intensity: light
No nic, asi si teď zase dám lehčí období, kde se budu soustředit na dynamiku a techniku. Dneska s osou ligo, která je už jediná rovná osa v BG, takže to s ní i pěkně šlo.

high box back sq [max effort]
warmup
workout
4x5x[140+old_gruun]

bp [intensity]
workout
up to 1x140 <- vyrovnené PR z loňska, asi bez rezervy max.5kg, začínám se těšit na test po deloadu, tak snad nebudu zklamanej

floorpress +5kg, reps on 3
no warmup, just workout
5x3x[95+old_gruun]

sit ups
3x25xbw

stretching

edit:

Naposledy upravil madball dne so červen 18, 2011 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Opět jsem nechal doma magnézko, asi si to budu muset někam napsat.

Kdyz porad tak pekne radis ty mne, tak zkusim tentokrat naoplatku poradit ja tobe. Tak me tak napadlo, co treba si to zkusit nechat v te tasce, co nosis do posilovny treba v nejake bocni prihradce jako do delam ja? Samozrejme ti do toho kecat nebudu, protoze je to tvoje vec, ale taknejak bych to videl jako jedno z reseni Samozrejme se tu pak nabizi i jine o neco slozitejsi moznosti, ktere ti kdyztak poradim v pripade, ze selze plan cislo jedna. Ovsem te jednicky bych se drzel a zkusil nad tim zauvazovat
madball

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji, ale mám celkem malej batoh a na magnézko jsem si koupil krabičku, které se mi do bočních kapes nevleze, jenom do druhé zadní menší a i tak je to celkem na těsno, když tam nacpu všechno, takže pokud jdu třeba na basket, tak si ji radši vyndávám, protože se ten batoh pak nosí pohodlněji (netvrdím, že bych novej batoh nepotřeboval, ale zatím ještě jakžtakž slouží).
Počkám tedy na řešení číslo 2.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. Tedy moznost cislo 2. Co treba z velkeho kousku magnezka udelat jen maly kousek magnezko tim, ze ho kousek odlomis ci odkrojis (lze pouzit nuz ostry i tupy, pripadne na odlomeni postaci ruce - mam odzkousene ) a misto do krabicky si ten maly kousek magnezka das jen do nejakeho sacku (jako to delam napr. ja. Ale radeji pouzij 2 v pripade jeho protrzeni ) a ten sacek / sacky s jiz malym kouskem magnezka das do jedne z bocnich kapes, do ktere se uz urcite vleze a ze ktere ho mimo trenink nebudes vyndavat (az magnezium dojde, sacek doplnis ze zbytku, co budes mit doma v krabicce, kterou sis koupil specialne za ucelem transportu magnezia z domova do posilovny)
Vypada to sice trochu slozite, ale snad to moc hard core reseni nebude
madball

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem ho i ve dvou sáčcích, bylo to skladnější, bohužel to nikdy nevydrželo a byl z toho akorát bordel.
Čekám na řečení číslo 3.
Dělám si srandu, prostě až časem narazím na nějakou lepší a menší krabičku, kterou budu moct nechávat v báglu, tak ji beru (pátrat po ní nebudu). Zatím to snad není tak hrozný a spíš se budu snažit nezapomínat. Jenže furt myslím na ptákoviny, jako třeba například, jak vylepšit tvůj trénink.
Btw. ve čtvrtek jsem se díval na "Jste to, co jíte" a celkem mě tam zaujala výroba domácí šunky. Já jsem se šunky a salámy úplně odnaučil jíst, protože jsou buď v podbě levných sr*ček a nebo ty kvalitní se hodně prodraží. Krom toho, když vidím, jak většina těch šunek a salámů v pultě vypadá otřesně a člověk to kolikrát a koupil a smrdělo, tak . Necheš za mě koupit a otestovat šunkovar a vytvořit něco svýho?
Ne, vážně, asi do toho půjdu, protože se mi to celkem líbí. Ale to bylo jen tak na odbočku, protože jsem si vzpomněl, že si nějaký ty šunky kupuješ.
madball

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[B]
[21.06.2011, úterý]

rowing
3min. (10)

dl [max effort]
warmup
workout
5x5x[135+mid_bar]
technika o něco lepší než minule, dneska s osou, kterou na dl nemám rád

bp [max effort]
warmup
workout
6x3x[105+old_gruun]
lepší než minule, ale stejně jsem zvědavej na přidávání

high box back sq [light intensity]
workout
3x3x160
chtěl jsem jít výš, ale s tvrdší osou ligo je dřep o hodně těžší, než jen závaží na ose...

pullups reverse cg +5kg
workout
5x5xbw+15kg
intensity: mid - posl. op. v posl. sérce už těžší

sit ups
3x25xbw

stretching

Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
dl [max effort]
warmup
workout
5x5x[135+mid_bar]
technika o něco lepší než minule, dneska s osou, kterou na dl nemám rád

To je jaka, ta mala nejkrivejsi tricepsova EZta?
madball

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, to je ta, co je tam jen jedna a není to ligo. Mám s ní slabší úchop. Ale někdy bych to mohl zkusit s EZtou a naskládat tam všechny 15ky z BG, abych vypadal jako velkej drsňák. Díky za tip.
madball

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem gut, ale nějak se to protáhlo. Asi budu muset zařadit něco navíc na hamy, občas mě při benchu chytne křeč a to skoro vůbec nemostuju, protože to neumím...

[A]
[23.06.2011, čtvrtek]

rowing
3min. (10)

powerclean [max effort]
3x[40+old_gruun]
3x[50+old_gruun]
3x[60+old_gruun]
3x[70+old_gruun]
3x[80+old_gruun]
1x[90+old_gruun] <- dal bych asi 2op., 3. nejspíš ne, ale při spouštění činky se mi zatmělo před očima, protože jsem si asi přiškrtil tepnu nebo co. Ještě, že se to nestalo s činkou na ramenách . Asi PR, ale spíš kvůli tomu, že jsem víceméně nikdy na jedničku ani pořádně nešel a cíl byl myslím s touhle váhou 3. op, takže si ještě chvíli počkám...
6x5x[60+old_gruun] <- s kratšíma pauzama, spíš pro kondičku
bohužel ligo byla obsazená, takže zas s lehce křivou osou

high box back sq [max effort]
warmup
workout
5x5x[140+old_gruun]
jen jsem si potvrdil, že tvrdost osy dělá hodně, tohle bylo docela v klidu

speed bp [dynamic effort]
warmup
workout
5x3x[65+old_gruun]

floorpress
no warmup, just workout
5x3x[95+old_gruun]

sit ups
3x25xbw

stretching

klasika

madball

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[B]
[25.06.2011, sobota]

rowing
3min. (10)

dl [max effort] +5kg (reálně +10kg, ale příště snížím, abych nevybočoval z plánu )
warmup
up to 3x200 <- minule jsem si řekl, že to dám, ale nic moc. Technicky bych si to asi za rámeček nedal, kdybych se viděl. Vyrovnané PR z loňska a PR na počet reps.
workout
3x5x160
intensity: mid - vzledem k tomu, že to bylo +10kg a ne +5kg

bp [max effort] +5kg
warmup
workout
4x3x[110+old_gruun]
ze začátku jsem měl strach to zkusit bez jištění, ale nakonec to šlo, ale radši v rychlejším tempu

high box back sq with jump [dynamic effort]
warmup [no jump]
workout
4x5x[90+old_gruun]

pullups reverse cg
workout
5x5xbw+15kg
intensity: heavy - wtf - těžší než minule, snad to bylo jen kvůli té mrtvole a nepřepaluju zbytečně záda...

sit ups
3x25xbw

stretching

Draper

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
dl [max effort] +5kg (reálně +10kg, ale příště snížím, abych nevybočoval z plánu )
warmup
up to 3x200 <- minule jsem si řekl, že to dám, ale nic moc. Technicky bych si to asi za rámeček nedal, kdybych se viděl. Vyrovnané PR z loňska a PR na počet reps.
workout
3x5x160
intensity: mid - vzledem k tomu, že to bylo +10kg a ne +5kg

Ta tva technika by me zajimala, uz je to vic jak rok, co jsem te nazivo videl tahat a vubec si to nepomatuji.

Jinak 3x200kg je moc pekny, to v BG ted asi nikdo nezatahne (mozna jen ja Ne kecam, 3x200kg bych asi fakt nedal, ale brzy dam :D )
madball

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Óoo, děkuji .
Spíš už je to težký, takže trochu ustřeluje prdel a záda budou asi taky víc prohlý, než bych si představoval, ale když to není často, tak to zas tak neva.
Řekl bych, že třeba pro Pomana ta 200ka je zívačka, co si pamatuju a pro spoustu lidí taky. Třeba sparing má silově mnohem lepší mrtvolu než já, akorát na to teď sere a chodí chytat ryby .
madball

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[A]
[28.06.2011, úterý]

rowing
3min. (10)

powerclean
3x60
3x70
3x80
3x90
2x100
5x5x82,5

high box back sq [max effort] +5kg
warmup
workout
3x5x[145+old_gruun]

bp [intensity]
workout
1x[110+old_gruun]
1x[120+old_gruun]
0x[130+old_gruun] <- kdybych šel dolů rychleji, tak bych to asi vytlačil sám, ale bohužel
intensity: ???

floorpress +5kg
no warmup, just workout
5x3x[100+old_gruun]

sit ups
3x25xbw

stretching

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: