PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Moocha

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape nestraš pořád.. Generace kulturistů na tom cvičily, nehledej v tom takovou vědu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Chlape nestraš pořád.. Generace kulturistů na tom cvičily, nehledej v tom takovou vědu.

Ja poznam generaciu kulturistov, ktorí cvicili, teda rastli z mäsa, tvarohu, mlieka a vajiciek. O niecom takom ako proteinovy prasok nebolo ani chyru ani slychu... A tie doby nie su az take pradavne.
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se akorát dívám ne spektrum vitámínů a aminokyselin a procentuální hodnotě bílkovin ve 100g. Ale jakého původu jsou bílkoviny a jestli je to jen koncentrát bez izolátu :D to neřeším a zatím mi vše pomáhá nabírat a docílit určitých (lepších) výsledků :D lepší je nelámat si s tím hlavu. Mám osvědčený, levnější protein a jsem spokojený :)
kwaker

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kwaker napsal:
kwaker napsal:
.....tak já to chápu dokonale, tuhle vyplatu budu kupovat protein po asi celým roce, je to divný ale těším se na to jak na novy kolo

Tak si hlavne kup nejakej poradnej (treba takovy Promil )

ok...např toto? .. https://obchod.ronnie.cz/s-1729-whey-protein-80.html

Vetsina lidi ti ho tu bude hanit, pro me je ale v socuasne dobe jeden z nejlepsich proteinu. Samozrejme to neni zadna ultra bomba, i kdyz po chutove strance je pro me hodne dobry, stejne tak je i pekne kremovy ne jen takova ta obarvena ochucena voda. Rozhodne jim nic nezkazich a naopak myslim, ze co se kvality tyka, bude na tom lepe nez nektere jine mnohem vice prodavane zahranicni proteiny
.

tak jsem nakonec koupil Pharma whey ht+ - mixér to rozmixuje, chut je taková jakou jsem vybral - čokoláda, barvu to má hnědou, manželka nadává, že vyhazuju peníze:-)
kejchal

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
@DRAPER : Smartlabs CFM 100 % Whey protein baleni 3 kg,našel jsem u konkurence za dobrou cenu i dopravou zdarma a u Vás v kraji,doporučuješ tuto značku nikdy jsem ho neměl,co příchuť banán.?

U Smartlabs prakticky nejde udelat chybu. Jejich banan jsem mel (izolat) a je vybornej.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si někdo libuje v příchuti cookies and cream tak jsem otevřel vícesložkový protein od Dymatize Elite 7, je jemný, kousky čokolády v něm jsou také a dokonce po nich ani nezůstává bordel v šejkru. Ale v porovnání s Pharma Blend 6HR je to lehký odvárek. Příště kupuju zase Blend 6HR
vejdy

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protein od Dymatize nebrat,všichni co ho teď v poslední době ochutnávali na něj velmi dost nadávali!
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
protein od Dymatize nebrat,všichni co ho teď v poslední době ochutnávali na něj velmi dost nadávali!

Dymatize nebrat vubec. Chut neni az tak nejhorsi, ale divim se, ze se tu jeste vubec prodavaji.

Jinak vcera jsem si koupil opet Whey Core 100 od Nutrendu a i kdyz je tento protein pro mnohe stale trnem v oku a uz jen z principu ho odsuzuji, tak musim opet vyzdvihnout jeho vynikajci chut a jsem rad, ze jsem se pro nej rozhodl. Po chutove strance a hlavne proto, ze je pekne hustej a kremovej, pro me momentalne nejlepsi protein (pak hned Promil 80 :) )
edit: Pro ty koho rozhorci, ze chvalim viteze chutovych testu , tak jsem si koupil i MyoFusion, protoze je dobrej do ovesne kase :)
vejdy

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v týdení akci máme za velmi slušnou cenu Hydro 77
kejchal

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

Já myslím, že se každý "doprava" podívat umí, nemyslíš? :/

draper napsal:
Jinak vcera jsem si koupil opet Whey Core 100 od Nutrendu a i kdyz je tento protein pro mnohe stale trnem v oku a uz jen z principu ho odsuzuji, tak musim opet vyzdvihnout jeho vynikajci chut a jsem rad, ze jsem se pro nej rozhodl. Po chutove stra...

Proč by ti měl někdo vyčítat co si kupuješ? Kdyť je to tvoje volba. Maximálně ti může někdo říct svůj názor, ale přijde mi zbytečný se pořád ospravedlňovat a psát dokola to samý tisíckrát za sebou.

Nikdo mi však nevymluví, že za stejnou, nebo i nižší cenu, je na trhu nespočet jiných proteinů, který jsou s Whey Core nesrovnatelný, ale to by ses nesměl bát zkoušet nový věci ;).
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Proč by ti měl někdo vyčítat co si kupuješ? Kdyť je to tvoje volba. Maximálně ti může někdo říct svůj názor, ale přijde mi zbytečný se pořád ospravedlňovat a psát dokola to samý tisíckrát za sebou.

Nikdo mi však nevymluví, že za stejnou, nebo i nižší cenu, je na trhu nespočet jiných proteinů, který jsou s Whey Core nesrovnatelný, ale to by ses nesměl bát zkoušet nový věci ;).

Ja se samozrejme nikomu neospravdlnuju za to ze si koupim protein to bylo mysleno tak trosku...... no to je jedno jak :D

A jinak ja myslim zkusil vic proteinu nez ty, i kdyz je mas z prvni ruky :), ale mym pozadavkum jich ne zrovna moc vyhovuje a whey core vyhovuje temer dokonale, tot vse

edit: shanej mne vzorky a ja budu vesele zkouset, ale abych vysolil litr za pixlu, ktera mne pak nebude chutnat a zbytecne si navysovat prijem bilkovin, ktery uz mam tak vysoky z neceho, co me nechutna, nechci :) Z tehle nakupu zajicu v pytli jsem se uz z drivejska vylecil :)

Naposledy upravil Draper dne st červen 15, 2011 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mate nekdo zkusenost s proteinem Whey Maxx od PVL?
vejdy

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="kejchal"]
vejdy napsal:

Já myslím, že se každý "doprava" podívat umí, nemyslíš? :/

Promiň já koukám jen "doleva"
kejchal

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Osobne nemam, ale rekl bych, ze zadnej pruser to urcite nebude. V tom velkym baleni vychazi cenove za pakatel.
pig14

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Už toho mám za sebou asi dvě kila a nemůžu si stěžovat, za tu cenu...Chuť cookies a cream s vodou nijak neohromí, ale ani neurazí, takovejch 7/10 bych tomu dal, rozhodně je několikrát lepší než pharma whey jahoda co jsem měl předtim (starší verze a asi to bylo blbou šarží.. ), dá se vpohodě rozmíchat i malou lžičkou a s tvarohem chutná taky dobře, nejlíp chutná s mlíkem, to bych moh dávat pořád..
Edit: Teď se rozmejšlim do čeho půjdu dál, jestli ten prostar whey od ultimate nutrition, od toho jsem měl vanilkovej tester a bylo to super, optimum whey a nebo dymatize elite, kterej má teď docela slušnou cenu..Co z těhle 3 by jste doporučili?Mimochodem bych ho občasně chtěl brál při CKD.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: