|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Chlape nestraš pořád.. Generace kulturistů na tom cvičily, nehledej v tom takovou vědu.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Chlape nestraš pořád.. Generace kulturistů na tom cvičily, nehledej v tom takovou vědu. |
Ja poznam generaciu kulturistov, ktorí cvicili, teda rastli z mäsa, tvarohu, mlieka a vajiciek. O niecom takom ako proteinovy prasok nebolo ani chyru ani slychu... A tie doby nie su az take pradavne.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Já se akorát dívám ne spektrum vitámínů a aminokyselin a procentuální hodnotě bílkovin ve 100g. Ale jakého původu jsou bílkoviny a jestli je to jen koncentrát bez izolátu :D to neřeším a zatím mi vše pomáhá nabírat a docílit určitých (lepších) výsledků :D lepší je nelámat si s tím hlavu. Mám osvědčený, levnější protein a jsem spokojený :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Vetsina lidi ti ho tu bude hanit, pro me je ale v socuasne dobe jeden z nejlepsich proteinu. Samozrejme to neni zadna ultra bomba, i kdyz po chutove strance je pro me hodne dobry, stejne tak je i pekne kremovy ne jen takova ta obarvena ochucena voda. Rozhodne jim nic nezkazich a naopak myslim, ze co se kvality tyka, bude na tom lepe nez nektere jine mnohem vice prodavane zahranicni proteiny. |
tak jsem nakonec koupil Pharma whey ht+ - mixér to rozmixuje, chut je taková jakou jsem vybral - čokoláda, barvu to má hnědou, manželka nadává, že vyhazuju peníze:-) _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: út červen 14, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | @DRAPER : Smartlabs CFM 100 % Whey protein baleni 3 kg,našel jsem u konkurence za dobrou cenu i dopravou zdarma a u Vás v kraji,doporučuješ tuto značku nikdy jsem ho neměl,co příchuť banán.? |
U Smartlabs prakticky nejde udelat chybu. Jejich banan jsem mel (izolat) a je vybornej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st červen 15, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
Pokud si někdo libuje v příchuti cookies and cream tak jsem otevřel vícesložkový protein od Dymatize Elite 7, je jemný, kousky čokolády v něm jsou také a dokonce po nich ani nezůstává bordel v šejkru. Ale v porovnání s Pharma Blend 6HR je to lehký odvárek. Příště kupuju zase Blend 6HR _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st červen 15, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
protein od Dymatize nebrat,všichni co ho teď v poslední době ochutnávali na něj velmi dost nadávali!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 15, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | protein od Dymatize nebrat,všichni co ho teď v poslední době ochutnávali na něj velmi dost nadávali! |
Dymatize nebrat vubec. Chut neni az tak nejhorsi, ale divim se, ze se tu jeste vubec prodavaji.
Jinak vcera jsem si koupil opet Whey Core 100 od Nutrendu a i kdyz je tento protein pro mnohe stale trnem v oku a uz jen z principu ho odsuzuji, tak musim opet vyzdvihnout jeho vynikajci chut a jsem rad, ze jsem se pro nej rozhodl. Po chutove strance a hlavne proto, ze je pekne hustej a kremovej, pro me momentalne nejlepsi protein (pak hned Promil 80 :) )
edit: Pro ty koho rozhorci, ze chvalim viteze chutovych testu , tak jsem si koupil i MyoFusion, protoze je dobrej do ovesne kase :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: st červen 15, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | v týdení akci máme za velmi slušnou cenu Hydro 77 |
Já myslím, že se každý "doprava" podívat umí, nemyslíš? :/
| draper napsal: | | Jinak vcera jsem si koupil opet Whey Core 100 od Nutrendu a i kdyz je tento protein pro mnohe stale trnem v oku a uz jen z principu ho odsuzuji, tak musim opet vyzdvihnout jeho vynikajci chut a jsem rad, ze jsem se pro nej rozhodl. Po chutove stra... |
Proč by ti měl někdo vyčítat co si kupuješ? Kdyť je to tvoje volba. Maximálně ti může někdo říct svůj názor, ale přijde mi zbytečný se pořád ospravedlňovat a psát dokola to samý tisíckrát za sebou.
Nikdo mi však nevymluví, že za stejnou, nebo i nižší cenu, je na trhu nespočet jiných proteinů, který jsou s Whey Core nesrovnatelný, ale to by ses nesměl bát zkoušet nový věci ;).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 15, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Proč by ti měl někdo vyčítat co si kupuješ? Kdyť je to tvoje volba. Maximálně ti může někdo říct svůj názor, ale přijde mi zbytečný se pořád ospravedlňovat a psát dokola to samý tisíckrát za sebou.
Nikdo mi však nevymluví, že za stejnou, nebo i nižší cenu, je na trhu nespočet jiných proteinů, který jsou s Whey Core nesrovnatelný, ale to by ses nesměl bát zkoušet nový věci ;). |
Ja se samozrejme nikomu neospravdlnuju za to ze si koupim protein to bylo mysleno tak trosku...... no to je jedno jak :D
A jinak ja myslim zkusil vic proteinu nez ty, i kdyz je mas z prvni ruky :), ale mym pozadavkum jich ne zrovna moc vyhovuje a whey core vyhovuje temer dokonale, tot vse
edit: shanej mne vzorky a ja budu vesele zkouset, ale abych vysolil litr za pixlu, ktera mne pak nebude chutnat a zbytecne si navysovat prijem bilkovin, ktery uz mam tak vysoky z neceho, co me nechutna, nechci :) Z tehle nakupu zajicu v pytli jsem se uz z drivejska vylecil :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne st červen 15, 2011 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 15, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
mate nekdo zkusenost s proteinem Whey Maxx od PVL?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: st červen 15, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | mate nekdo zkusenost s proteinem Whey Maxx od PVL? |
Osobne nemam, ale rekl bych, ze zadnej pruser to urcite nebude. V tom velkym baleni vychazi cenove za pakatel.
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: st červen 15, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | mate nekdo zkusenost s proteinem Whey Maxx od PVL? |
Už toho mám za sebou asi dvě kila a nemůžu si stěžovat, za tu cenu...Chuť cookies a cream s vodou nijak neohromí, ale ani neurazí, takovejch 7/10 bych tomu dal, rozhodně je několikrát lepší než pharma whey jahoda co jsem měl předtim (starší verze a asi to bylo blbou šarží.. ), dá se vpohodě rozmíchat i malou lžičkou a s tvarohem chutná taky dobře, nejlíp chutná s mlíkem, to bych moh dávat pořád..
Edit: Teď se rozmejšlim do čeho půjdu dál, jestli ten prostar whey od ultimate nutrition, od toho jsem měl vanilkovej tester a bylo to super, optimum whey a nebo dymatize elite, kterej má teď docela slušnou cenu..Co z těhle 3 by jste doporučili?Mimochodem bych ho občasně chtěl brál při CKD.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|