|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: út červen 14, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
@DRAPER : máš nějaký svůj čistě syrovátkový protein,kterýmu by jsi dal značku "jeden z nejlepších" ?Samozřejmě respektuju tvůj názor na téma!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út červen 14, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ja si najblizsie tiez objednam nieco podla Draperovho odporucania. Par stran dozadu ak sa zacitas, urcite najdes odpoved na svoju otazku. Priznam sa, ze na promil odvahu nemam  ale snad raz "dospejem" aj k tomu...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 14, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
Tak draper snad celej podzim a zimu jedl jen Pharma Whey (PhD Nutrition) a byl do ní zamilovanej (a já taky) ... ale nevím, jestli už zkoušel tu novou která je už hydro.
Zkoušeli ste jí už někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 14, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | @DRAPER : máš nějaký svůj čistě syrovátkový protein,kterýmu by jsi dal značku "jeden z nejlepších" ?Samozřejmě respektuju tvůj názor na téma!!! |
Nejpve bych hledal asi mezi ceskyma znackama a nebo v zemich EU a protein by mel splnovat normy kvality ISO 9001. Dulezite je umet cist etikety tzn nejen tolik ma B,S a T, ale jestli se jedna o koncentrat nebo izolat nebo ideal oboji (vetsinou prevazuje koncentrat, ale nejlepsi je pokud prevazuje izolat), jestli je syrovatka zpracovana metodou CFM (to by melo byt vzdy), samozrejme veci jako kolagen a podobne by tam vubec nemely co delat.... Jsou ruzne vychytavky, kterymi muze vyrobce sve zakazniky oblbnout. Konkretne bych ti samozrejme doporucil Instant Whey od Reflexu, kdyz se podivas na slozeni, tak naprosty ideal
Složení:
syrovátkový proteinový izolát získaný cross flow mikrofiltrací, ultrafiltrovaný syrovátkový proteinový koncentrát (43 % laktoglobulin, 18 % glykomakropeptid, 16 % laktoferrin, 15 % laktalbumin, 5 % imunoglobulin, 3 % sérový albumin), lecitin, Muscle Drive (peptidicky vázaný glutamin z pšeničného proteinu, hydrolyzovaný syrovátkový protein - stupeň hydrolýzy 30 % , kakaový prášek u příchutí čoko, přírodně identické aroma, betanin u jahody a maliny, beta karoten u banánu a vanilky, kyselina maloová (jablečná) u maliny, umělá sladidla - sukralóza, acesulfam K, Digezyme enzymy - amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza, Lactospore probiotický komplex (lactobacilus sporogenes), anthocyanin u maliny
jinak treba Professional WPC 80, Professional CFM Iso 90 %, Smartlabs CFM 100 % Whey protein, Compress DT, Pharma Whey HT
Guruhonza: Nemel jsem, ale co jsem slysel nazory lidi a vicemene se tak shoduji, je to, ze se moc nepovedl a ze drive chutove vynikajci protein pekne podelali i kdyz prohlasovali, ze chut bude lepsi. : ( Myslim, ze uz ta posledni sarze stare Pharmy Whey v pixlich se te nove hodne podobala a treba to bylo zamerne. Kdyby nekdo vedel, kde a pokud vubec by se daly jeste sehnat ty velke 10lbs pytle Pharma Whey coko, tak PM. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út červen 14, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 14, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Dík, šel jsem do Professional WPC 80, čoko a jahoda, je to můj první protein, už se těším až si z něj umícham ten slavnej mrazivej Draper shake :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
@DRAPER : Smartlabs CFM 100 % Whey protein baleni 3 kg,našel jsem u konkurence za dobrou cenu i dopravou zdarma a u Vás v kraji,doporučuješ tuto značku nikdy jsem ho neměl,co příchuť banán.?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
meli byste se uz presunou od teorie k praxi kluci..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ted jsem narazil na problematiku "Využitelnost obsažených aminokyselin" , zde podrobnejsi clanek : http://www.ikulturistika.cz/clanek_147.php. V poslednich odstavcich jsou uvedeny 2 zakony o vyuziti bilkovin. Receno jednoduse, pokud budu pouzivat jednosllzkovou 80ku dvakrat denne 30g davky tak dojde d disbalanci amin spektra a tim k problemum v techto dvou zakonech recenych, jaky je na to vas nazor ?
Z tohot duvodu by se mely uzivat viceslozkove proteiny, kde je obsazen kasein, vajecne albuminy, soja....
Nekdo kdo se k tomu vyjadri odborneji ?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
spěchám, nečetl jsem to, ale není tam řeč JENOM u proteinu? je jasný, že celej den nemůžeš čerpat jenom z 1 zdroje bílkovin..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | spěchám, nečetl jsem to, ale není tam řeč JENOM u proteinu? je jasný, že celej den nemůžeš čerpat jenom z 1 zdroje bílkovin.. |
Bylo me vysvetleno ze davka vyssi jak 30g proteinu je dostatecna k navozeni tohoto problemu. ikdyz pres den konzumujes normalni stravu, nechapu a proto se ptam nekoho kdo tomu rozumi jako treba esko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | meli byste se uz presunou od teorie k praxi kluci.. |
Pro me je praxe takova, ze si koupim protein, ktery mne chutna a nejaka teorie o jeho kvalite jde na druhou kolej (mozna to neni dobry priklad, ale je to tak. Protein je pro me pouze pokrm). Pro ty, ktere tohle zajima a chteji mit doma kvalitni doplnek vyzivy, protoze jim jde o dosazeni maximalnich vysledku, nevidim duvod, proc tyhle veci neresit (alespon zaklad - naucit se cist a spravne chapat etikety) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út červen 14, 2011 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Ted jsem narazil na problematiku "Využitelnost obsažených aminokyselin" , zde podrobnejsi clanek : http://www.ikulturistika.cz/clanek_147.php. V poslednich odstavcich jsou uvedeny 2 zakony o vyuziti bilkovin. Receno jednoduse, pokud budu pouzivat jednosllzkovou 80ku dvakrat denne 30g davky tak dojde d disbalanci amin spektra a tim k problemum v techto dvou zakonech recenych, jaky je na to vas nazor ?
Z tohot duvodu by se mely uzivat viceslozkove proteiny, kde je obsazen kasein, vajecne albuminy, soja....
Nekdo kdo se k tomu vyjadri odborneji ? |
Nejde mi to otvorit, ale predpokladam, ze jednym zo zakonov je zakon limitnej aminokyseliny. Ak sa spotrebuje AK obsiahnuta v najnizsej miere, narusi to vstrebavanie ostatnych aminokyselin. V zmysle proteinov ako doplnkov vyzivy by som toto absolutne neriesil - kedze ide o DOPLNKY a predpokladam v dennom prijme potravy aj ine zdroje, rastline (vlocky, pecivo, cestoviny) aj zivocisne (vajicka, mlieko, mäso atd...) 50g proteinoveho doplnku 2x denne nenarusi nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Ted jsem narazil na problematiku "Využitelnost obsažených aminokyselin" , zde podrobnejsi clanek : http://www.ikulturistika.cz/clanek_147.php. V poslednich odstavcich jsou uvedeny 2 zakony o vyuziti bilkovin. Receno jednoduse, pokud budu pouzivat jednosllzkovou 80ku dvakrat denne 30g davky tak dojde d disbalanci amin spektra a tim k problemum v techto dvou zakonech recenych, jaky je na to vas nazor ?
Nekdo kdo se k tomu vyjadri odborneji ? |
http://kulturistika.ronnie.cz/c-9267-vyziva-v-jeji-jednoduchosti-bilkoviny.html
Odstavec ideální protein. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ok to jsem pochopil, pestrost stravy..
K "vyuzitelnosti proteinu", cim je protein cistci, tim je ochuzen o sirku spektra aminokyselin, tim se snizuje jeho vyuzitelnost, tzn 60% koncentrat ma vyuzitelnost cca 85% (tzn. ze z davky 30g telo vyuzije 25g) u izolatu filtrovaneho iontovou vymenou bude vyuzitelnost 45% tzn z davky 30g telo vyuzije 13g bilkovin.... Co rikate na tohle tvrzeni ???
Me to teda prijde jako totalni hovadina...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|