Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rzl

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:
Dneska jsem šel do ex-fitness 2000 pro boxerský rukavice. Zrovna ven vylezl nějakej pán a řekl, že je to zavřený a ukázal na cedulku.

Je to novej majitel, fitko bude otevřený za měsíc. Kontakt na bývalýho nájemníka nemá ("nemám s nima nic společnýho, a je mi to celkem jedno"), vypadá to fakt divně ta situace.

Naštvalo mě to, protože vyhodil všechny věci co tam po nich zbyly. Takže i MOJE RUKAVICE plus bandáže, dohromady asi 1500 Kč v PRDELI a nikdo mi nedal vědět. Nejhorší je, že nevim na koho být nasranej#&^@!!!

:)

Naposledy upravil rzl dne út srpen 09, 2011 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:
Dneska jsem šel do ex-fitness 2000 pro boxerský rukavice. Zrovna ven vylezl nějakej pán a řekl, že je to zavřený a ukázal na cedulku.

Je to novej majitel, fitko bude otevřený za měsíc. Kontakt na bývalýho nájemníka nemá ("nemám s nima nic společnýho, a je mi to celkem jedno"), vypadá to fakt divně ta situace.

Naštvalo mě to, protože vyhodil všechny věci co tam po nich zbyly. Takže i MOJE RUKAVICE plus bandáže, dohromady asi 1500 Kč v PRDELI a nikdo mi nedal vědět. Nejhorší je, že nevim na koho být nasranej#&^@!!!

ale ale copak se nam to tam zase deje To musim fofrem zjistit, kdo bude novy majitel a co se stalo, celkem by me to zajimalo.
Btw Valerij je prece fajn chlap ne? Tak se na nej snad nezlobis
samorost

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ten ukrajinskej majitel byl fakt zidak

Nevim, toho jsem v životě neviděl, ten co makal v posilce majitel nebyl.
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče EX-Fitnes 2000 tak více informací tady: vévévé.bsbfit.cz pod odkazem Fitko Kounicova.
Vypadá to, že Ukrajinec to zabalil a bude to pod BSFIT. Jen doufám, že to nechají (na rozdíl od BSFIT na Purkyňove) otevřeno přes víkend, rád bych se tam na podzim vrátil. Mám to 10 minut pěšky z domu a příjemné prostředí. Docela by mě nas.ali kdyby to otevřeli a nechali víkendy zavřené, stejně jak v BSFIT.... Přes víkendy chodím nejvíc cvičit....
Jinak na dveřích je tam to lejstro o rekonstrukci fitka a v případě dotazů tam je i telefonní číslo na kohosi....
No jestli tam budou nové mašiny tak by to mohlo být super
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BTW kolik to stojí v tom Komíně na měsíc? Myslím Green Gym nebo jak se to jmenuje.
rzl

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Masiny nemasiny, hlavne at tam zustanou 2 olymp osy, mrda kotoucu a moznost s tim obcas prastit.
samorost

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
a moznost s tim obcas prastit.

ale fakt občas, zrovna pod stojanem na dřepy je pokojíček miminka pana inženýra co tam bydlí
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz ohledně fitka v oblasti Veveří, Žabin, Kr. Pole. Je v tomto okolí nějaké fitko za rozumnou cenu? Tj. tak max 600 na měsíc? Chodím 6x týdně a hlavně přes víkendy.
Chodím do Průvanu, ale mam to krapet z ruky tak sonduju, jestli je něco blíže domova. V Blue Gymu jsem byl, nepopsaný činky, a vysoká cena.... Spinning and Fitness je na mě docela Hard Core, jedna šikmá lavice na tlaky s jednoručkama, jedna rovná, zrcadlo příliš vysoko, že jsem v něm viděl akorát svoji hlavu atd. stroje fakt už hafo vychozený..... Ve fitku co je na Kounicove jak je základní škola (roh Kotlářské a Kounicova) jsem byl před asi 7 lety a moc se mi tam nelíbilo, ohnuté tyče a podobně.
Pro mě bylo ideální Rondo, kam jsem chodil hodně dlouho, a pak Fitko 2000 naproti MZK které je teď zavřené. Volil bych Machinu, v rámci VUT když jsem na doktorandským, ale ten ceník co vyvěsili a navíc otevřeno 4 dny v týdnu (pátek pouze od 7:00 - 8:30 a víkendy zavřené)...
Klidně by mohlo být i něco v oblasti Řečkovic jestli někdo ví....
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
V Blue Gymu jsem byl, nepopsaný činky, a vysoká cena.

Tech par nepopsanejch jednorucek uz ma kazdej v oku a nebo si to snad logicky dopocitas, protoze jsou stupnovane po 2,5kg. To snad nemuzes brat jako problem. A vysoka cena???? Co bys jako proboha chtel? Kolikrat si jeste rikam, ze se jim divim, ze nezdrazijou. To uz si teda opravdu chod cvicit semka http://www.posilka-brno.cz/ je to hned vedle Spinnig and Fitness a rad si priplatis tech par kc za Blue Gym.
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen se ptám. Tak se hned nerozčiluj 700 mesíčně fakt nehodlám platit. Zítra se zkusím podívat ještě do toho SFINXu, kde to tam je ta rekonstruovana posilka. Jinak bych zustal asi v tom Pruvanu....

EDIT: Jo tak nepodívám, mají to v rekonstrukci do 17. 7....

Naposledy upravil Joe Hallenbeck dne st červenec 06, 2011 6:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz, jak je to s tou posilkou na Riviéře? Byl tam někdo? Jaká je cena atd.?
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joe Hallenbeck napsal:
Jen se ptám. Tak se hned nerozčiluj 700 mesíčně fakt nehodlám platit. Zítra se zkusím podívat ještě do toho SFINXu, kde to tam je ta rekonstruovana posilka. Jinak bych zustal asi v tom Pruvanu....

EDIT: Jo tak nepodívám, mají to v rekonstrukci do 17. 7....

Aha, to se ti opravdu nevyplati ze? V jednom topiku jsi psal, ze cvicis 6x tydne, cili minimalne 24 treninku mesicne, tzn nejakych 30kc za vstup v celkem dobre vybavene posilovne bez nejakych omezovani. To je fakt strasna palka. I kdyby to bylo 40, tak je to porad na takovou posilovnu krasny. To by me zajimalo, za kolik by sis predstavoval cvicit.
Petey

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2011 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

700 mesacne je vela?? to je este velmi krasna cena za neobmedzenu permanentku,malokde je to tak lacne
Vladik

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zas jeden dotaz...o)
Co za vybaveni by jste uvitali v ..telocvicne.., pro rekneme ,,crossfitacky a funkcni treninky,,.

Lokalita Brno...stred..o)

Naposledy upravil Vladik dne út červenec 26, 2011 3:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Kublejz

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
700 mesacne je vela?? to je este velmi krasna cena za neobmedzenu permanentku,malokde je to tak lacne

Já teda v Brně v posilce platím 3300 na rok :-)
Fitness 2000 na Vinohradech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: