Orbb » comeback to Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Orbb » comeback to Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.6. Crossfit LA.GYM
číslo: 22

Jelikož byla stávka, tak jsem jel do gymu na bruslích. něco málo přes 7 km za 40 minut. Projel jsem všemi nástrahami Prahy (kostky, špatné chodníky, krpály, parky, frekventované silnice...) a celkem mě to vyšťavilo, taková rozcvička sama o sobě . Dneska 2 WOD a fakt super trénink. Jen mě sere ten bench, ale je to asi normální, jelikož poslední Lynne jsem jel ve škole a tam jsou 10kg osy, tím pádem jsou menší a závaží je blíž u mě => o dost lehčí. Pod tim benchem jsem vypustil duši a 1. sérka s FG ještě ktomu. Čistejch tlaků bez toho aby někdo hmátl na činku jsem udělal jen 3. Sice nevim jestli ty ostatní všechny dopomáhal, ale tu činku měl v dlani.

Warm Up
- Před Lynne
3 kola
10 Dřepů
10 Kliků
10 Kliků na Bradlech

- Před Čelňákama
120 přeskoků přes švihadlo -
PR (je tu krásné švihadlo, ideální váha i délka)
Dynamický strečink nohou
2 série Čelních dřepů s osou

WOD (Lynne) + WOD (Front Squats)

Cool Down - Cesta domů . Po těch dřepech chuťovka.
truxi

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No moc pěkný :)
Prosím tě, co je první cvik wodu? Leskne se ti to.. A co to je výskok bedle?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem Dan (cvičil jsem Lynne a pak ty čelní dřepy), tamto vpravo je Jirkovo. Jinak to první tam je Kettlebell Clean and Press a to poslední je "výskok bedna"
truxi

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, díky za info. Jsem si říkal že je toho nějak moc, to by vypadalo spíš na elrubia :D A sorry jsem blbej, vůbec jsem si nevšimnul toho textu nad fotkou..
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však v pohodě . Ty 2 WOD úplně stačí, procvičil jsem snad všechny svaly co mám v těle .
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec
Prosím tě jaké byly váhy Kettlebellu u Jirky?
Byli jíné pro celan and press a swing? Jo a to 6x clean and press se bere 6x na každou ruku?
Orbb

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně ti to neřeknu, ale co jsem tak viděl v mžiku oka co jsem odpočíval u dřepů, tak asi 12cku nebo 16cku (podle velikosti) a ty C&P byly na každou ruku 6x. Používal jen 1 kettlebell (na oba cviky)
Orbb

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.6. Crossfit + Reiben
číslo: 23

Dneska můj poslední CF trénink před novým programem. Měl jsem sraz s reibenem v jedné pražské posilce. Řekl bych, že jsme se celkem vyřádili, jen mě strašně sere ten dřep, tak devadesátka mě zavrtala do země... alespoň, že jemu se povedla . Kompletní trénink níže na fotce.

edit: není to na fotce, ale mezi každou sérií dřepů bylo 10 medicine ball slams (5kg)

Naposledy upravil Orbb dne so červen 18, 2011 3:09 pm, celkově upraveno 1 krát
elrubio

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkněj trenál, jen nerozumím těm shybům :) ta váha, ta váha k BW, co jste přidávali?

jinak Reiben je na tom líp silově, Orbb asi s kondičkou,co?

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Reiben

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyřádili jsme se pěkně jen co je pravda , ale Orbb byl lepší ve všem. Taky musíš brát v ohled, že on váží asi o 10 kg méně než já, takže silově jsem na tom líp jen ve dřepech a to díky svý vyšší hmotnosti. Jinak byl silnější, rychlejší ve všem, co jsme dělali.
Orbb

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
pěkněj trenál, jen nerozumím těm shybům :) ta váha, ta váha k BW, co jste přidávali?

Jojo, je to přidaná váha ve formě jednoručky

Reiben napsal:
ale Orbb byl lepší ve všem

To zase neříkej. Ty dřepy si měl famózní a jak řikám 95 by tam bylo podle mě . Navíc WOD si jel s vyššíma váhama... silovej základ máš podle mě lepší. Zhubni tuky a budeš super crossfiťák.
Orbb

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 8:43 pm    Předmět: Fotky Odpovědět s citátem

19.6. Fotky

Jelikož byl včera můj poslední CF tréning (teda né úplně, ale teď pojedu něco jiného 50 dní), tak jsem nafotil nějaké fotky. Nejdřív ale chci zhodnotit crossfit jako takový a říci co mi těch 23 tréninků dalo. Byl jsem fakt překvapen, že mé silové výkony nešly dolu, ba naopak šli nahoru. Kondička šla nahoru samozřejmě a ještě k tomu jsem zhubl, což jsem nechápal... jak může ektomort asi s 8% podílem tuku ještě zhubnout bez diety. Tolik žil jsem fakt na sobě nikdy neměl a je to znát, jelikož jsem nikdy nebyl žilnatý... ať už to jsou ramena, břicho, ruce nebo nohy. Zpět ke crossfitu ale. Opravdu mě chytl a je to strašná sranda. Člověk se naučí lépe ovládat své tělo a rozvíjí praktickou sílu do života, jelikož součástí tréninků jsou hlavně cviky s vlastní vahou. Navíc ten pocit když uděláte poslední opakování, rychle se snažíte najít stopky a zastavit neúprosnou ručičku je úžasný. To lapání po dechu, když ležíte na zemi a snažíte se vzpamatovat, pot z vás leje všemi otvory a vaše jediná síla je využita na odstranění kyslíkového dluhu... Opravdu ho doporučuji všem co chtějí vyzkoušet něco nového, je to úplně jiné kafe než cokoliv co jsem zkoušel do teď trénovat. Samozřejmě vás odradí možná hned prvním tréninkem, mě ale chytl i přes to, že trval přes skoro hodinu a pět minut.

No a teď už ty fotky:

Nožičky (l/p)

Hrudník

Záda

Břicho

Orbb

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.6.2011 1RM Bench Press

Dneska den D. Čekal mě test, podle kterého se bude odvíjet nastávajících 50 dní tréninku. Po zdolání testu jsem se spíše flákal, zkoušel static hold, dřepy apod... snad jen, že jsem se naučil shyby za hlavu a je to fakt masakr. Ještě dodatek k bench pressu: Jelikož celý následující tréninkový program pojedu s Fat-Gripz, tak jsem je nevynechal ani dnes. Vím sice, že mi ubraly na výkonu, ale to mi nevadí.

Warm Up:

Bench Press (Far Gripz)

10x20kg
8x27,5kg
5x40kg
3x47,5kg
2x55kg

Jedničky (Fat Gripz) + pocitové znaménka:

1x60kg +
1x65kg +

1x70kg 0 (PR)

0x72,5kg - (tady jsem vytuh)
1x60kg +
0x72,5kg - (o dost lepší opakování, přemohl mě až mrtvý bod, se kterým jsem ale zápasil do poslední chvíle)

Škoda že není video... nebyl ale nikdo, kdo by mě natočil poblíž : (. Osobně jsem nadmíru spokojen, a čekal jsem, že vytuhnu někde na hranici 65kg. Následný MMBPP pojedu podle 1RM 65kg, jelikož s 20 kilovou osou bych to podle mě nezvládl. Podrobný rozpis tréninků postnu asi ve čtvrtek.
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výpis tréninku

Tady je výpis tréninku jak ho pojedu. S originálním tréninkem to má společnou pouze osu. Cviky jsou tak z 3/4 jiné (fakt nepojedu třeba kladku na záda ). Samozřejmě, se možná něco doladí. Myslím ale, že to takhle je dobré a můj první trénink je následující pondělí. Ve středu a v sobotu ještě pudu mít hodinku parkouru do kterého zařadím i trénink břicha (l-sit, v-ups...). Připomínky uvítám

Ještě k tabulce: PVC jsou P řítahy V elké Č inky v předklonu, INC DB BP je INC line D um B ell B ench P ress a headstand je stojka na hlavě... nevěděl jsem jak to pojmenovat. Budu jí hodně pilovat, abych zvládl i full. Je to dost zajímavý prvek a dneska jsem málem rupnul, když jsem se to snažil naučit. Hold mám takovou road to the handstand

PS: jsem opravdu zvědav na progres... pokavaď bych počítal, že to nahodí 15kg, tak jsem na nějakých 80ti kilech s 20kg osou a na 85ti s 10kg osou, což je bomba.
truxi

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se tě zeptat, fat gripz jsi objednával z ofiko stránek?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: