|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Saphenus
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit |
Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...
chuťově lepší, na cenovou kategorii :D
Je pravda, že možná pění víc, než by měl, ale pěna spadne zhruba po dvou minutách :D
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | | Saphenus napsal: | | to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit |
Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny , izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...
Je pravda, že možná pění víc, než by měl, ale pěna spadne zhruba po dvou minutách :D |
Nevim teda kolik stoji ale tohle se me moc nezda....
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit |
Myslim, že můžeš být úplně v klidu. Pure Whey Maxx od Mega Pro nebo vyšší řada ISO je jedna z nejprodávanějších..vanilka/banán je super..ale dlouhodobě používám Professional Protein II. od ATP..mimochodem Pure Whey Maxx používají Tomáš Thor Kužela (MMA), Miguel Velozo, Láďa Kutil (box), Radek Sňozík (Bohemians) aj.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | pain2 napsal: | | Saphenus napsal: | | to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit |
Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny , izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...
Je pravda, že možná pění víc, než by měl, ale pěna spadne zhruba po dvou minutách :D |
Nevim teda kolik stoji ale tohle se me moc nezda.... |
Proč by se to nezdálo :D Izolát sojové bílkoviny neobsahuje fitoestrogeny... tím se eliminuje ta obdoba ženských hormonů v sóji :)
a 1000g stojí cca 500,-
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červen 21, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | Proč by se to nezdálo :D Izolát sojové bílkoviny neobsahuje fitoestrogeny... tím se eliminuje ta obdoba ženských hormonů v sóji :)
a 1000g stojí cca 500,- |
za tu cenu se dá sehnat něco lepšího i mimo akci (třebe extrifit wpc 80), podle mě má teda lepší složení.. ale co no :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | pain2 napsal: | Proč by se to nezdálo :D Izolát sojové bílkoviny neobsahuje fitoestrogeny... tím se eliminuje ta obdoba ženských hormonů v sóji :)
a 1000g stojí cca 500,- |
za tu cenu se dá sehnat něco lepšího i mimo akci (třebe extrifit wpc 80), podle mě má teda lepší složení.. ale co no :) |
ať hledám, jak hledám nezdá se mi, že by byl lepší... ani není vícesložkový, takže nevypadá, že by byl až tak super. já právě preferuji vícesložkové. A s extrifitem nemám dobré zkušenosti, spíše jejich kreatinem monohydrát, ale nebudu se s někým hádat :D zatím věřím proteinu od Hi-tecu a jsem spokojený
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
jo aha, promiň já že myslíš hlavně po tréninku :) no v tom případě je asi určitě lepší volbou vícesložkový :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | jo aha, promiň já že myslíš hlavně po tréninku :) no v tom případě je asi určitě lepší volbou vícesložkový :) |
jjj :) já s tím zapíjím snídani a pak před spaním. žaludeční potíže z toho zatím nemám :D tak je to dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | jj :) já s tím zapíjím snídani a pak před spaním. žaludeční potíže z toho zatím nemám :D tak je to dobrý. |
Co je vhodnejsi na noc? Viceslozkovej, nebo kaseinovej protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | citace: | | jj :) já s tím zapíjím snídani a pak před spaním. žaludeční potíže z toho zatím nemám :D tak je to dobrý. |
Co je vhodnejsi na noc? Viceslozkovej, nebo kaseinovej protein? |
Na noc není špatnej sójovej isolát. Lepší než whey. I když chuť je cítit sójou, to je jasný. Je obohacen BCAA.
https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90--.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | | Saphenus napsal: | | to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit |
Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...
Vyrobce nikde neuvadi, v jakem pomeru jsou jednotlive slozky a te soji tam muze byt prevaha. Osobne bych se do sojovych proteinu moc nepoustel, i presto ze je to izolat.
Takovy idealni viceslozkovy protein by mel obsahovat kasein (micelarni), vajecnou bilkovinu (vajecny izolat), syrovatkovou bilkovinu (koncentrat nebo i zolat. Koncentrat je v tomto pripade udajne lepsi kvuli vyssimu obsahu bioaktivnich slozek). Nejlepe vse v pomeru 1:1:1 a samozrejme vse zpracovano tou nejlepsi technologii (ultrafiltrace, mikrofiltrace) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Při takovém tvrzení by se hodil i důvod, proč zrovna sójový izolát. Určitě nejsem jediný, koho to zajímá.
EDIT: Patří k liftovi. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | pain2 napsal: | | Saphenus napsal: | | to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit |
Vyrobce nikde neuvadi, v jakem pomeru jsou jednotlive slozky a te soji tam muze byt prevaha. Osobne bych se do sojovych proteinu moc nepoustel, i presto ze je to izolat.
Takovy idealni viceslozkovy protein by mel obsahovat kasein (micelarni), vajecnou bilkovinu (vajecny izolat), syrovatkovou bilkovinu (koncentrat nebo i zolat. Koncentrat je v tomto pripade udajne lepsi kvuli vyssimu obsahu bioaktivnich slozek). Nejlepe vse v pomeru 1:1:1 a samozrejme vse zpracovano tou nejlepsi technologii (ultrafiltrace, mikrofiltrace) |
Tak to by byl v tom případě lepší hi-tec protein :D (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, pšeničná bílkovina, kaseinát vápenatý)
sice chybí ta vaječná bílkovina ale je tam i přesto kompletní spektrum amin
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 21, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: |
Tak to by byl v tom případě lepší hi-tec protein :D (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, pšeničná bílkovina, kaseinát vápenatý)
sice chybí ta vaječná bílkovina ale je tam i přesto kompletní spektrum amin |
Kaseinat vapenaty....to uz si rovnou kup tvaroh a dej si do nej trochu syrovatkoveho proteinu. Pokud kasein, tak hledat jedine proteiny, ve kterych je micelarni, coz je nesrovnatelne kvalitnejsi zdroj bilkovin nez kaseinat vapenaty. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|