PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Saphenus

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saphenus napsal:
to som videl v akcii teraz na eshope proteiny od mega pro a optimum nutrition okolo 2kg nieco okolo 80% a stali plus minus do 50eur cize boli aj drahsie a jeden od mega pro stal 37 tak preto sa pytam ci to mega pro alebo si ma priplatit

Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...

chuťově lepší, na cenovou kategorii :D

Je pravda, že možná pění víc, než by měl, ale pěna spadne zhruba po dvou minutách :D
petr616

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
Saphenus napsal:

Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny , izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...

Je pravda, že možná pění víc, než by měl, ale pěna spadne zhruba po dvou minutách :D

Nevim teda kolik stoji ale tohle se me moc nezda....
Lifter750

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saphenus napsal:

Myslim, že můžeš být úplně v klidu. Pure Whey Maxx od Mega Pro nebo vyšší řada ISO je jedna z nejprodávanějších..vanilka/banán je super..ale dlouhodobě používám Professional Protein II. od ATP..mimochodem Pure Whey Maxx používají Tomáš Thor Kužela (MMA), Miguel Velozo, Láďa Kutil (box), Radek Sňozík (Bohemians) aj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
pain2 napsal:
Saphenus napsal:

Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny , izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...

Nevim teda kolik stoji ale tohle se me moc nezda....

Proč by se to nezdálo :D Izolát sojové bílkoviny neobsahuje fitoestrogeny... tím se eliminuje ta obdoba ženských hormonů v sóji :)

a 1000g stojí cca 500,-
blazen

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
Proč by se to nezdálo :D Izolát sojové bílkoviny neobsahuje fitoestrogeny... tím se eliminuje ta obdoba ženských hormonů v sóji :)

a 1000g stojí cca 500,-

za tu cenu se dá sehnat něco lepšího i mimo akci (třebe extrifit wpc 80), podle mě má teda lepší složení.. ale co no :)
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
pain2 napsal:

a 1000g stojí cca 500,-

za tu cenu se dá sehnat něco lepšího i mimo akci (třebe extrifit wpc 80), podle mě má teda lepší složení.. ale co no :)

ať hledám, jak hledám nezdá se mi, že by byl lepší... ani není vícesložkový, takže nevypadá, že by byl až tak super. já právě preferuji vícesložkové. A s extrifitem nemám dobré zkušenosti, spíše jejich kreatinem monohydrát, ale nebudu se s někým hádat :D zatím věřím proteinu od Hi-tecu a jsem spokojený
blazen

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo aha, promiň já že myslíš hlavně po tréninku :) no v tom případě je asi určitě lepší volbou vícesložkový :)
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
jo aha, promiň já že myslíš hlavně po tréninku :) no v tom případě je asi určitě lepší volbou vícesložkový :)

jjj :) já s tím zapíjím snídani a pak před spaním. žaludeční potíže z toho zatím nemám :D tak je to dobrý.
jir.ka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jj :) já s tím zapíjím snídani a pak před spaním. žaludeční potíže z toho zatím nemám :D tak je to dobrý.

Co je vhodnejsi na noc? Viceslozkovej, nebo kaseinovej protein?
Lifter750

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
citace:
jj :) já s tím zapíjím snídani a pak před spaním. žaludeční potíže z toho zatím nemám :D tak je to dobrý.

Co je vhodnejsi na noc? Viceslozkovej, nebo kaseinovej protein?

Na noc není špatnej sójovej isolát. Lepší než whey. I když chuť je cítit sójou, to je jasný. Je obohacen BCAA.
https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90--.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
Saphenus napsal:

Může zkusit i něco od Hi-tecu... mě se zatím osvědčuje :) Hi anabol protein má 86g proteinu na 100g a je to vícesložkový protein (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, izolát sójové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny), vitamíny, amina...

Vyrobce nikde neuvadi, v jakem pomeru jsou jednotlive slozky a te soji tam muze byt prevaha. Osobne bych se do sojovych proteinu moc nepoustel, i presto ze je to izolat.
Takovy idealni viceslozkovy protein by mel obsahovat kasein (micelarni), vajecnou bilkovinu (vajecny izolat), syrovatkovou bilkovinu (koncentrat nebo i zolat. Koncentrat je v tomto pripade udajne lepsi kvuli vyssimu obsahu bioaktivnich slozek). Nejlepe vse v pomeru 1:1:1 a samozrejme vse zpracovano tou nejlepsi technologii (ultrafiltrace, mikrofiltrace)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při takovém tvrzení by se hodil i důvod, proč zrovna sójový izolát. Určitě nejsem jediný, koho to zajímá.

EDIT: Patří k liftovi.
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
pain2 napsal:
Saphenus napsal:

Vyrobce nikde neuvadi, v jakem pomeru jsou jednotlive slozky a te soji tam muze byt prevaha. Osobne bych se do sojovych proteinu moc nepoustel, i presto ze je to izolat.
Takovy idealni viceslozkovy protein by mel obsahovat kasein (micelarni), vajecnou bilkovinu (vajecny izolat), syrovatkovou bilkovinu (koncentrat nebo i zolat. Koncentrat je v tomto pripade udajne lepsi kvuli vyssimu obsahu bioaktivnich slozek). Nejlepe vse v pomeru 1:1:1 a samozrejme vse zpracovano tou nejlepsi technologii (ultrafiltrace, mikrofiltrace)

Tak to by byl v tom případě lepší hi-tec protein :D (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, pšeničná bílkovina, kaseinát vápenatý)

sice chybí ta vaječná bílkovina ale je tam i přesto kompletní spektrum amin
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:

Tak to by byl v tom případě lepší hi-tec protein :D (Ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, pšeničná bílkovina, kaseinát vápenatý)

sice chybí ta vaječná bílkovina ale je tam i přesto kompletní spektrum amin

Kaseinat vapenaty....to uz si rovnou kup tvaroh a dej si do nej trochu syrovatkoveho proteinu. Pokud kasein, tak hledat jedine proteiny
, ve kterych je micelarni, coz je nesrovnatelne kvalitnejsi zdroj bilkovin nez kaseinat vapenaty.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: