|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | včera čelní dřep 4x3x140 bez pásku, celkem pohoda, příště přihodíme |
Wow! To je hodne slusny! |
ted' se docela musim smát tomu jak jsem nadával jak z toho bolí ramena a zápěstí, když jsem s nimi před pár měsíci začínal a ted' je to jeden z mých oblíbených cviků :-). _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | včera čelní dřep 4x3x140 bez pásku, celkem pohoda, příště přihodíme |
ted' se docela musim smát tomu jak jsem nadával jak z toho bolí ramena a zápěstí, když jsem s nimi před pár měsíci začínal a ted' je to jeden z mých oblíbených cviků :-). |
Právě, ten progres je hodně slušnej. Jak to nakonec jedeš, vzpěračským úchopem nebo ruce křížem? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | včera čelní dřep 4x3x140 bez pásku, celkem pohoda, příště přihodíme |
ted' se docela musim smát tomu jak jsem nadával jak z toho bolí ramena a zápěstí, když jsem s nimi před pár měsíci začínal a ted' je to jeden z mých oblíbených cviků :-). |
Právě, ten progres je hodně slušnej. Jak to nakonec jedeš, vzpěračským úchopem nebo ruce křížem? |
nejdřív jsem zkoušel vzpěračskej úchop, to se mi osvědčilo pouze u lehkých vah, ale ted' zásadně jedu překřížený ruce. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červen 15, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
dnešní cíl splněn
čelní dřepy (bez pásu)
3x109
3x3x145 PR
1xpřemístění + millitari press ve stoje
12x12 Jč
6x55
4x64
1x89
1x90 PR
0x95
log lift
1x90
1x100
1x104
1x108 PR
0x110 - škoda, už jsem byl unavenej
log jsem dlouho nezkoušel tak mě to potěšilo, ale chce to hodně zapracovat na technice, málo zapojuju nohy.Kdybych se efektivně naučil power jerk tak bych to mohl vymáčknout tak o 10kg víc.
nácvik power jerk
2x3x80
Biceps EZ
Rozpažky _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
ted' se daří nohám, za zmíňku stojí včerejší čelní dřepy- bez pásku
4x95
3x120
2x3x150
3x155 PR
pondělní zadní dřepy
5x95
5x120
5x145
3x3x197 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 2:52 pm Předmět: |
|
|
pěkný dřepy
Když si vzpomenu, jak jsi tady naříkal, když jsi začínal s čelními dřepy, tak se musím smát.
teď tam valíš parádní výkony
No mě osobně trvalo skoro rok, než jsem těm čelním dřepům přišel na kloub a na chuť. Dlouho jsem pořád začínal a zase na ně kašlal protože mi nešly. Ale člověk se musí zakousnout a jak je vidět u tebe, tak to jde.
super
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | pěkný dřepy
Když si vzpomenu, jak jsi tady naříkal, když jsi začínal s čelními dřepy, tak se musím smát.
teď tam valíš parádní výkony
No mě osobně trvalo skoro rok, než jsem těm čelním dřepům přišel na kloub a na chuť. Dlouho jsem pořád začínal a zase na ně kašlal protože mi nešly. Ale člověk se musí zakousnout a jak je vidět u tebe, tak to jde.
super |
díky, já se tomu taky směju jak mi to nešlo, ještě bych se takhle potřeboval takhle poprat s benchem :-D _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Konec flákání, od pondělí se začnu připravovat na závody do Jeníkova.
Tréninková kostra bude velmi jednoduchá
Trénink A
Dřep 5x5
Bench press 5x5
Přítahy činky k hrudníku 5x5
+přemístění / přemístění z pásku
Trénink B
Dřep 5x5
Výrazový tlak 5x5
Mrtvý tah 5x5
+doplňky
nebo
Trénink A
Dřep 5x5
Bench press 5x5
Přítahy činky k hrudníku 5x5
+doplňky
Trénink B
Přemístění (z pásku) 5x5
Výrazový tlak 5x5
Mrtvý tah 5x5
Cílem je nabrat nějaké maso a zesílit, trénink bude 3x týdně na střídačku.Jeden den budu trénovat jen farmers walks ,tire flip a sprint _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Pěkná rutinka  . Myslíš, že bych jí mohl použít i já, coby začátečník ? Jen bych vynechal to přemístění, protože neumím techniku a výrazový tlak bych nahradil military pressem. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Začátek přípravy
nedalo mi to tak jsem před cvičením šel zkusit kufry
farmers walks 2x105kg
3m
4m
8m
kufry jsou z betonu a jsou hrozně objemné a dřou do nohou tak se s nimi špatně jde, na to že to byly první krůčky tak jsem spokojený
držení kufrů na čas
Po týdnu flákání lehčí trénink
dřep
5x95
4x5x145
bench press úzký
5x5x100
přítahy činky k hrudníku
5x95
4x5x130 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
středa
mrtvý tah
5x130
5x160
4x5x190
push press
5x5x85
přemístění z pásku
3x100
2x110
2x1x110
biceps rovná
5x5
pátek
5x95
5x5x170
CG bench
5x5x105
přítahy činky k hrudníku
2x5x134
3x5x140
Ty pětkový serie mě zničej _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
strongman trénink
tire flip - nová pneu by měla mít 278kg, ta moje sjetá bude mít podle mě 220-230kg
6x
4x
2x
farmers wals 2x105kg
16m
8m
8m
nohy mám od toho betonu uplně rozedřený, budu si muset na stěny těch kufrů asi něco dát, abych ušel větší vzdálenost _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
přitahování auta v sedě s přitaženou ruční brzdou
2x10m
spíš jen taková zkouška, docela to šlo, ale chce to se naučit lepší techniku ručkování
Tire flip
2x
push press
5x55
4x5x90
4x90
MT
5x95
5x135
4x5x195
biceps ez
6x8x46 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
push press
8x55
5x5x90 - dneska mi to krásně lítalo, opět se mi začíná dařit koordinovat tělo
MT
5x95
4x5x183
powerclean/ continental powerclean
biceps kladivo
5x6x36
upažování
5x8x13 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|