Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 342, 343, 344 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomeg napsal:
Dá se na GOT koukat někde online nebo musim stahovat?

http://www.edna.cz/game-of-thrones/titulky/

Tady najdeš odkazy na online verze.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ako v knihe si v spomínanom strete škret aj vcelku zabojoval, žiadne trápna rana do hlavy na začiatku bitky sa nekonala, dokonca rozpáral jednému koňovi brucho prilbov, na ktorej mal bodec a jak vstával zo zeme a tmolil sa tam (heh vtipný moment), na druhej strane riadnu paseku vraj narobil aj šedý vietor v šeptajúcom lese, vobec význam vlkov je trošánek skresaný, ale tak vzhľadom na rozpočet sa im darí zatiaľ obstáť zo cťou, aj ked mierne masovejšie scény (možno sa dočkáme v druhej rade, ktorá má mať navýšený budget) by boli len plus už tak skvelej série.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ako v knihe si v spomínanom strete škret aj vcelku zabojoval, žiadne trápna rana do hlavy na začiatku bitky sa nekonala, dokonca rozpáral jednému koňovi brucho prilbov, na ktorej mal bodec a jak vstával zo zeme a tmolil sa tam (heh vtipný moment), na druhej strane riadnu paseku vraj narobil aj šedý vietor v šeptajúcom lese, vobec význam vlkov je trošánek skresaný, ale tak vzhľadom na rozpočet sa im darí zatiaľ obstáť zo cťou, aj ked mierne masovejšie scény (možno sa dočkáme v druhej rade, ktorá má mať navýšený budget) by boli len plus už tak skvelej série.

Já právě doufám, že si to všechno šetřili do posledního dílu, kde už se něčeho většího dočkáme a mohlo by to být rovnou o pár minutek trochu delší

Na druhou stranu mi to tolik nevadí, alespoň je více času pro nečenáře na seznámení se s postavami.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Ten rozpočet je bohužel vidět. Hodně se kecá, málo mává mečem :-)

Abych nebyl mimo, právě jsem dokoukal film Shooter. Docela hezké odstřelovačské scény. Jako film blbost, ale za shlédnutí to stálo i díky tomu že odstřelovačům se filmy většinou nevěnují.
frode

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paul
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Paul

=) nejhezčí prdelka roku
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tááákže.... (a fakt doporučuju lidem, kteří mají rádi rádoby kvalitní filmy, jako je - Shawshank, Green Mile nebo Kukaččí hnízdo - aby tohle nečetli. Zaprvé já mám úplně jinej vkus, zadruhé by je můj vkus mohl pobouřit a konečně... určitě by je pobouřilo to, jakým stylem píšu)

Paul - 8/10 - přesně můj styl komedie, parádní Paul - asi nej animovaná postava letos, dokonce mě bavil víc, jak Rango. Bohužel mi vadila taková ta romantická část + se z toho dala udělat větší sranda. Jinak fakt příjemnej filmík, na kterým není potřeba hledat chybky.

Almighty Thor - 2/10 - aby byl film 0/10 tak to musí bejt něco, co mě urazí. Tohle mi přišlo pouze tak stupidní - nezvládnutý - a příšerný, že to není taková sr*čka, aby to byl odpadní problém. 10% to má právě za to, že je to jen velká sr*čka. Dalších 10% za to, že wrestler Kevin Nash v tom filmu působil jako nejlepší herec - což je dost hustý, protože všude jinde by to bylo naopak. (a chtěl sem stáhnout Thora, fail uloz.to :D )

Sucker Punch - 9/10 - luxusní sr*čka film, neskutečná fun a hlavně... wait for it... nejlepší music video (má styl a od začátku jede to samé a to se mi líbí), který sem kdy viděl. Tenhle film má stejnou hodnotu jako Expendables a hodnotím ho úplně stejně. Tzn. někdo ho buď bude považovat za něco hroznýho, někdo ho naopak ocení. Jinak určo NE FILM pro lidi, kteří si o sobě myslí, že jsou dospělí

ták a teď...

Adjustment Bureau
9/10 - další důkaz toho, že Matt Damon momentálně patří mezi nej herce. Dost originální zpracování v žánru, kterej miluju. Bohužel mi vadila ta romantika, kterou fakt ve filmech nehledám - ale rozumím její příhodnosti v dneštní době. Mno. Supr hlášky, fakt kvalitní herecký obsazení. Co dál...? Jo. Fakt se mi líbilo, že film mě překvapil, protože normálně odhadnu, do čeho se film "nezvrhne", ale tady tomu bylo naopak. Takže mě jednou věcí neskutečně překvapil. Prostě můj žánr no s oblíbeným hercem.

A teď teď teď main event ...

Source Code - 10/10 (ale nehodnotím , protože by to nebylo upřímný, ale když musím, tak 9/10 je málo a půlky bodů nedávám).
Zaprvé Jake Gyllenhaal je můj nejoblíbenější herec už 4 roky - co jsem poprvé viděl Donnie Darko, což je můj all time favourite movie. V tomhle filmu byl hrozně svůj. A díky tomu, o čem film je, tak můžem vidět, jak se jeho charakter mění a ... aklimatizuje se - následuje jeho vývoj a bla bla dál. Celkově úžasná one man show, protože ostatní herci sou fakt jen vedlejší role, který sou sice pěkně zvládnutý a vymyšlený, ale film o nich prostě není. Děj mě dostal. Překvapilo mě, že film šel fakt do toho, co je vlastně neskutečně kýčovité a neoriginální, ale celý je to podáno vlastně jinak. Jednoduše řečeno. Filmy jako Deja Vu a Inception by se tady měly co naučit. Jinak nejlepší film roku, by parník... navíc z ničeho nic, kromě herce sem vlastně netušil, že mě něčím zaujme. Název mě dokonce odrazoval, protože sem se bál, že že to bude takový, očem to vlastně bylo. Jenže ono to bylo supercool....
jari

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pro mě je Source Code totál vykrádačka a Dejavu sahá tak maximálně po kolena. Inception je skvost mimo mísu.

muj názor no, jako líbilo se mi, má rád podobný filmy, ale pouze 5/10
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo si u kódu nevzpomene na Deja Vu, tak nevím. Mě bavily oba filmy. Samozřejmě, že Denzel je charismatik jak prase, kdežto Gylenhaal vypadá jako dítě. U Kódu totálně zbabrali konec filmu. Prostě amerika a její konce filmů.
Inception mě zklamal. Ze všech těchto filmů, bych mu dal nejnižší hodnocení.
Deja Vu 8/10
Inception 4/10
Source Code 7/10

Naposledy upravil Johncreasy dne po červen 27, 2011 4:10 am, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně doporučuji filmy:
1) Funny Games U.S.A. 10/10 (doslova hrůzná atmosféra)
2) Moon 9/10 (takhle si představuju komorní sci-fi za babku s neuvěřitelnou atmosférou)
3) Prokletý ostrov 8/10 (Tohle bude klasika)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proklety ostrov je fakt paradni film, to rozuzleni me uplne odrovnalo :) Cele je to postavene na tom, nevedet jak to dopadne, kdyby me to nekdo rekl predem, tak mu utrhnu hlavu :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mate u stahovanch filmu spatnou kvalitu? Hlavne kdyz to srovnam treba s RX- muscle videama, treba jsem si ted stahl Vriskot 4 a neda se na to divat jak je to hnusne. Da se to necim ovlivnit? V prehravaci mam detaily na max., PC mam novy, grafiku taky.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no u Scream 4 to bude tím, že ještě není kvalitní verze toho filmu... žádnej dvdrip neseženeš.
Ty si podle mě stáhl tohle
http://en.wikipedia.org/wiki/Telesync

na kvalitnější verzi (R5, BDRip nebo DVDrip) si musíš ještě pár týdnů/měsíců počkat. Třeba Fast Five ještě v koukatelný verzi taky nestáhneš a premiera byla tuším 3 měsíce z5
spider1029

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalita prhravanych filmov zavisi hlavne od sposobu akym bol tento film ziskany. Pri skorych vidaniach sa jedna hlavne o TS a CAM, co su nahravky z kina. Najlepsiu kvalitu mas z DVD a BLU Ray rippov.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby byl někdo fanda na sci-fi filmů, na adrese http://bolt.cd, cesta k adresáři
Home
Forum
Media
Films
Film Collections
Science Fiction Collection by zombie771

Je sbírka asi 800 sci-fi filmů, kvalita 700 MB avi. Linky jsou udržované, funkční. (stáhnul jsem již asi 30 filmů bez problémů). Stahování je z Rapidshare
Přímý link je http://bolt.cd/board/film-collections/396183-science-fiction-collection-zombie771-3.html, ale pochybuji že bude fungovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 342, 343, 344 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: