|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Však to máš aj tak parádne tlaky, ja sa v najbližšom časovom horizonte asi nejak fakt nezlepším, bo jem málo a ked už tak nekvalitne, plus mi sily odčerpávajú aj pretrvávajúce bolesti zubov a neschopnosť tvrdšiu potravu rozžuť normálnejšie, dnes na váhe v posilke že 76kg, no viem, že neváži presne, ale aj tak, normálne som sa vystrašil - ale tie 50ky stále zvládam, takže goodie:), po lete už budem v cajku aj čo sa týka zubov a podobne, takže na zimu by som konečne na seba mohol aj nejaké to rozumné kilečko nabaliť:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
No při týhle TH jsou padesátky excelentní výkon
S těma zubama tak trochu vím o čem mluvíš, já trpěl v březnu a dubnu zánětama dásní a myslel jsem, že se poseru.
Nicméně momentálně mám zprasenejch 104kg na 175cm výšky takže poměr zvedaná zátěž/TH je oproti tobě úplně někde jinde.
Ty musíš bejt takovej ten vysekanej vydrátovanej mezomorfní ektomorf, protože jinak nevím, kde se ta síla bere
Já jsem spíš takový endomorfní prasátkom, ale upřímně mě to moc nesere
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
meriam asi rovnako ako ty, keby som mal sto, to už by bolo moc, bol by som rýchlo zadýchaný a pod. ale zas na statickú silu by to nebolo odveci a určite by som ťahal viac s väčšou th. Raz by som chcel mať okolo tých 90kg v rozumnej kvalite, ono žeby som bol teraz zas nejak extra rysnutý tak to nehrozí, proste trošánek vidieť, že si sem-tam zacvičím ale fakt vyzerám skor dosť normálne:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Mozem dosvedcit, ze keca. Hned je kazdemu na pohlad jasne, ze co-to podviha :D _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
premiestnenie + výraz s veľkou činkou
os x 10
40 x 9
60 x 3
70 x 3
80 x 3
90 x 3
military
60 x 6
60 x 6
60 x 6
čelné drepy
60 x 3
60 x 3
70 x 3
70 x 3
80 x 3
90 x 3
100 x 3
zhyby nadhmat naširoko
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
poomaly a každé opáčko podržané vo vrcholnej kontrakcii 2 - 3 sekundy
brucho
10 serii _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 28, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
os x 10
60 x 10
80 x 6
100 x 6
110 x 3
120 x 3
125 x 3
130 x 1
100 x 10
bola krivá tyč, tak som to zas nehrotil, ale vcelku o dosť lepšie ako pominulé trenále
kliky na bradlách
ja x 20
ja x 20
ja x 20
dnes vcelku ťažké
tlaky na ramená s jednoručkami v stoji
20ky x 6
20ky x 6
20ky x 6
20ky x 6
20ky x 6
spúšťané pomaly, nahor dynamicky
brucho
10 serii _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 29, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah
60 x 6
100 x 3
100 x 3
140 x 3
160 x 3
180 x 3
premiestnenie
60 x 3
80 x 3
80 x 3
80 x 3
dynamika ide hore
zhyby nadhmat naširoko
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
s každou ďaľšou sériou o čosi širší úchop, až to bolo fakt extra large v posledných:)
kladiváky
15ky x 8
15ky x 8
15ky x 8
brucho
6 serii
super tréning _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červen 29, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
Jak vypada křívá tyč ? Co se s ní stalo a jak se to s ní dá vůbec jet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 29, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
krivá tyč je normálna tyč, ktorá je mierne prehnutá dlhodobým nakladaním množstvom závaží, dá sa s ňou cvičiť šetko, len to proste mierne cítiť to zakriveni, na niektoré cviky to nie je nič moc, vid premiestnenia, benče a a pod. človek si ju musí vtedy správne natáčať a myslieť na to:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
čelné drepy
pred 2 serie predkopávania
60 x 6
70 x 6
80 x 6
90 x 6
100 x 3
110 x 1
po 2 serie zakopávania
pushpress zo stojanov
35 x 8
35 x 8
60 x 3
60 x 3
70 x 3
70 x 3
80 x 5
80 x 5
80 x 5
príťahy s veľkou činkou k brade
40 x 6
40 x 6
60 x 3
60 x 3
brucho
6 serii
pullovrik so 7,5kou
1 seria x 15 reps
drevený som, napriek tomu, že furt sa naťahujem, strečujem a pod. stále niečo puká, praští etc. ale čo už _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tlaky s jednoručkami na rovnej lavičke
12,5ky x 20
20ky x 12
30ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
dnes som chcel ísť po viac reps a vyšlo to
kliky na bradlách
ja x 20
ja x 20
ja x 20
ja x 20
zhyby podhmat užší úchop
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
brucho
9 serii
pullovrik so 7,5kou
1 seria x 21 reps
vršok perfektná pumpa a vobec zase raz po cvičení parádny pocit _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
hneď na začiatku ma odchytil jeden miestny začínajúci trojbojár (asi tak 170cm tipujem a 93kg narvanej hmoty) a že si dá to čo ja, no ok, bol z toho super tréning, aj ked mŕtvoly nám zas až tak nevyšli, ale vzhľadom na moju súč. váhu a pod. aj tak dobroš.
mŕtvy ťah
60 x 8
100 x 5
140 x 5
180 x 3
190 x 1
200 x 0 piča
180 x 1
on skúšal 220 nevydalo tiež a potom to čo ja, inak je to na moje pomery brutálny chlapík, plný energie, večne usmiaty, plný pozitívnej energie, drep aj mrtvola maxká okolo 260.
premiestnenie
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
90 x 3
s rezervou všetko, som rád, tu som sa znateľne zlepšil, už sa do tej stovky pustím.
zhyby nadhmat naširoko
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
pullovrik so 7,5kou
1 seria x 21 reps
brucho
7 serii _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Nevydalo mu 220 a max ma 260? Som myslel, ze dres na tah nepridava velmi.
Inak to si bol v LV, uz mas po skole? :) _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
jj teraz som už pomerne stabilne v areáli, takže kludne dakedy dajme spol. trenál, hej bol v drese to jest pravda na súťaži, holt ale vraví, že cvičí raz za dva týždne, no takže vzhľadom na to, sa až tak nečudujem, že to nešlo, ono v hlave to može byť, ale predsa dvojtýždnové neustále off zase trikrát nepridá... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|