|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út červen 28, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem dodělal poslední zkoušky a první ročník za mnou _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
Mozart kugeln jsou fantastický
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 29, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Mozart kugeln jsou fantastický |
Mozartovy koule muzu no
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Semestr skoro dokončen:)
Za 8 dni 3 hnusný zkoušky a celkové skóre 5xA, 1xC. Hohohoho _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červen 29, 2011 1:30 pm Předmět: . |
|
|
poprosil jsem Míšu, aby ten pozměněný topic smazal, aby to nikoho zbytečně neprovokovalo :-)
Ale mám velkou radost a tak se také pochlubím - po dlouhých měsících pečlivé práce nad učením a diplomkou a bolavých zad jsem v pondělí udělal státnice, stal se inženýrem a celé studium Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT ve studijním programu Biomedicínská a klinická technika ukončil s vyznamenáním :-).
Tak snad už bude opět více času na články a rozhovory, už mám něco vymyšlené, tak se Vám to snad bude líbit. Bude to zahrnoval animální trénink mistrů ČR z ehm..."slušného oddílu"
Edit: a to nejdůležitější, konečně se zase opřu pořádně do tréninku, takže nejpozději na soustředění na konci srpna chci být opět nejméně o 12 kg spravenější :-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st červen 29, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
Freimen, bude aj log?
A gratulacia, nech sa dari!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st červen 29, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
gratuluju k titulu, pudeš dál na doktorát, nebo nějaká ta praxe se vleze? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
dneska desítky na dřepy s 90kg.... přidávám každý tréning 5-10kg... kolena totálně nejistý, neskutečně tlačej-ale nebolej-zato křupou = ( ( (
50kg přitom stejně těžkých jako ty 90ky.... do konce prázdnin snad budu na 10x120kg (10x130kg nedám, pač mám o 9kg méně, než když sem to dával :D) a budu moc od září začít zas pořádně... jen nevím, jak se o ta kolena správně starat, aby zas nezačala dělat problémy
|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
udělal jsem prvák _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|