|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 31, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Když jsme se sparingem dělali JČ přesmístění a press, tak jsme u toho samoz. poskakovali, najednou k nám přišel chlápek, a říká: víte jak se tomuhle cviku říká? Já: clean & press, a on: cheating ...  . A pak pokračuje: "vždyť vy tu většinu cviků provádíte s cheatingem, na co vám to je?" ...v tu chvíli jsem přišel do varu a odpovídám: "my nejedem kulturistický treninky, nepotřebujem "staticky (izolovaně)" provádět cviky, náš cíl je cvičit výbušně, se zapojením celého těla, a to není žádný cheating,.. tak si to zkus sám" a on: "né díky, no hlavně že víte co děláte", a já: "no víme, to se neboj, moc dobře to víme". _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marraw

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Dneska se sparingovi nechtělo do dřepu, tak mě po ránu pobavil zajímavým vysvětlením problematiky dřepů.
A: čím dneska začínáme?
B: Dřepy..
A: Dřepy jsou nahovno. Je to výmysl společností vyrábějících posilovací stroje, propagovaný podplacenými sportovci, aby mohli prodávat klece a stojany na dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
| marraw napsal: | Dneska se sparingovi nechtělo do dřepu, tak mě po ránu pobavil zajímavým vysvětlením problematiky dřepů.
A: čím dneska začínáme?
B: Dřepy..
A: Dřepy jsou nahovno. Je to výmysl společností vyrábějících posilovací stroje, propagovaný podplacenými sportovci, aby mohli prodávat klece a stojany na dřepy. |
Je prča jak jsou lidi kteří se zajímají o posilování posedlí dřepama a mrtvýma tahama.
Já bohužel, či naštěstí, mám nohy a prdel natolik velké, že dřepovat nemusím a i trenér mi silně doporučil tyto partie necvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Je prča jak jsou lidi kteří se zajímají o posilování posedlí dřepama a mrtvýma tahama.
Já bohužel, či naštěstí, mám nohy a prdel natolik velké, že dřepovat nemusím a i trenér mi silně doporučil tyto partie necvičit. |
Super a co ti trener doporucil cvicit? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | Je prča jak jsou lidi kteří se zajímají o posilování posedlí dřepama a mrtvýma tahama.
Já bohužel, či naštěstí, mám nohy a prdel natolik velké, že dřepovat nemusím a i trenér mi silně doporučil tyto partie necvičit. |
Super a co ti trener doporucil cvicit? |
urcite bicak, kozy .. bez toho to nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | Je prča jak jsou lidi kteří se zajímají o posilování posedlí dřepama a mrtvýma tahama.
Super a co ti trener doporucil cvicit? |
Vše krom nohou. Nohy tak jednou týdně na zkvalitnění, ne na růst objemu (nejlépe předkopávání, aby nerostla prdel :-) ). Samozřejmě mě upozornil na slabiny jako ramena, biceps či vršek prsou, které bych neměl zanedbávat tak jako předtím.
| CZEBLADE napsal: |
urcite bicak, kozy .. bez toho to nejde |
Ty se směješ, ale víš jaké jsou problémy sehnat kalhoty? Už od malička stehna nacpaná, prdel nacpanou a plandající pás sepnutý opaskem. Když má někdo při výšce 183 cm lýtka 44 cm (nikdy jsem je necvičil), bude k tomu mít i odpovídající zbytek nohou. Když se tak podívám na svou symetrii, lýtko 44 cm, krk 43, tak biceps 40 cm zřetelně zaostává
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
muzes sem postnout fotku postacvy, jak moc velke sou tve nohy oproti vrsku tela ? Nebude to nahodou tim, ze ses oplacanej tukem ? Ono je pekny jak kzdej vyklada, ze z drepu roste prdel, ale vetsinou to bejva tim, ze maj tu prdel bachratou, nebo si snad nekdy videl u kulturisty co ma nizke % podkozniho tuku velkou prdel ? ''necvicim drepy, protoze me s toho roste prdel'' horsi blabol sem jeste neslysel ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
to bych bral , já mám krk asi 46 ,ruku 42 a lýtko 34 cm _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná kámoše  Asi před rokem jsem mu ukazoval jak se cvičí mrtvej tah, teď zase po delší době začal cvičit a říkal jsem mu no tak mrtvej tah dme a on no, na to jsem dával 200kg (borec váží i s postelí 70kg) A teď teda že bude pořádně cvičit :D Ovšem když dojdu do posilovny a on tam byl tak je hnutý jen s jednoručkama, jinak je vše na mých váhách :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:01 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | muzes sem postnout fotku postacvy, jak moc velke sou tve nohy oproti vrsku tela ? Nebude to nahodou tim, ze ses oplacanej tukem ? Ono je pekny jak kzdej vyklada, ze z drepu roste prdel, ale vetsinou to bejva tim, ze maj tu prdel bachratou, nebo si snad nekdy videl u kulturisty co ma nizke % podkozniho tuku velkou prdel ? ''necvicim drepy, protoze me s toho roste prdel'' horsi blabol sem jeste neslysel ... |
Je dost možné že kdybych měl 10 % tuku, tak zmizí i moje prdel. Nemám.
Prdel tvoří tuk+svaly. Když zvýšíš množství svalů a nezmenšíš tuk, tak ti naroste. Když máš velkou prdel, je ti jedno jestli jí tvoří tuk a nebo svaly. Prostě jí máš velkou a do kalhot ti v tom poměru prostě nesedne. A to poslední po čem toužíš je jí ještě zvětšit.
| Wojtkingson napsal: | To mi připomíná kámoše Asi před rokem jsem mu ukazoval jak se cvičí mrtvej tah, teď zase po delší době začal cvičit a říkal jsem mu no tak mrtvej tah dme a on no, na to jsem dával 200kg (borec váží i s postelí 70kg) A teď teda že bude pořádně cvičit :D Ovšem když dojdu do posilovny a on tam byl tak je hnutý jen s jednoručkama, jinak je vše na mých váhách :D |
Já bych i dřepoval. Techniku mám dobrou, od trenéra odkontrolovanou. Trenér říkal že při váze 70 kg dřepoval 200 kg a proti dřepu vůbec nic nemá. Naopak. Nicméně, mě osobně ho prostě nedoporučil kvůli symetrii.
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
Ono to jde asi brát i jinak.
Ty říkáš že máš velkou prdel.
Ale co když nemáš velkou prdel ale malý všechno ostatní?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 6:52 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Vše krom nohou. Nohy tak jednou týdně na zkvalitnění, ne na růst objemu (nejlépe předkopávání, aby nerostla prdel :-) ). Samozřejmě mě upozornil na slabiny jako ramena, biceps či vršek prsou, které bych neměl zanedbávat tak jako předtím. |
Takže to povede k tomu, že na prdeli bude míň svalů a víc tuků.
| citace: | | Ty se směješ, ale víš jaké jsou problémy sehnat kalhoty? |
Kalhoty si můžeš nachat ušít na míru, budeš se možná divit, ale jsou celkem pohodlný.
Osobně bych utekl od trenéra, kterej posuzuje moje slabiny na základě symetrie. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | | Vše krom nohou. Nohy tak jednou týdně na zkvalitnění, ne na růst objemu (nejlépe předkopávání, aby nerostla prdel :-) ). Samozřejmě mě upozornil na slabiny jako ramena, biceps či vršek prsou, které bych neměl zanedbávat tak jako předtím. |
Kalhoty si můžeš nachat ušít na míru, budeš se možná divit, ale jsou celkem pohodlný.
Osobně bych utekl od trenéra, kterej posuzuje moje slabiny na základě symetrie. |
Na prdeli budu mít tuku stejně, ať dřepuju či ne. Podkožní tuk mi ubývá, přibývá na pásu i prdeli stejně. Před rokem jsem měl o 15 kg méně ( k čertu, musím se tam zase dostat). A jak před rokem, tak dnes mám mezi pásem a prdelí rozdíl 20 cm.
On neřekl na základě symetrie. Prostě se na mě podíval a řekl něco ve stylu, že stehna a zadek mám k mé postavě dost velké, takže zatím cvičit jen stehna na vyrýsování jednou týdně.
Kalhoty si mohu nechat ušít na míru. Mohl bych si také koupit ferrari (až vykradu pár bank )
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | madball napsal: | | citace: | | Vše krom nohou. Nohy tak jednou týdně na zkvalitnění, ne na růst objemu (nejlépe předkopávání, aby nerostla prdel :-) ). Samozřejmě mě upozornil na slabiny jako ramena, biceps či vršek prsou, které bych neměl zanedbávat tak jako předtím. |
Osobně bych utekl od trenéra, kterej posuzuje moje slabiny na základě symetrie. |
Na prdeli budu mít tuku stejně, ať dřepuju či ne. Podkožní tuk mi ubývá, přibývá na pásu i prdeli stejně. Před rokem jsem měl o 15 kg méně ( k čertu, musím se tam zase dostat). A jak před rokem, tak dnes mám mezi pásem a prdelí rozdíl 20 cm.
On neřekl na základě symetrie. Prostě se na mě podíval a řekl něco ve stylu, že stehna a zadek mám k mé postavě dost velké, takže zatím cvičit jen stehna na vyrýsování jednou týdně.
Kalhoty si mohu nechat ušít na míru. Mohl bych si také koupit ferrari (až vykradu pár bank ) |
Jenže ona symetrie není jen o tom, co máš velké a co malé... ale z fyziologického hlediska je naprostý nesmysl nějaké svaly zatěžovat a nějaké ne... Dřepy nejsou jen cvik na nohy, ale jedou tam stabilizátory, střed těla, krom toho to považuju za nejlepší cvik na břicho... A cvičit se dá i jinak, než na objem, že.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|