jari super! Proc si to nedas jako ikonku? Vypada to mnohem lip nez ta fotka co tam mas ted...
Dle te ikony,co tam mas ted,jsem si puvodne myslel,ze jsi starsi prumerak-vypadas tam starsi. Ale ted koukam,ze jsi narvaneeeej a to nemyslim,kvuli obliceji. Taky si myslim,ze jako ikona by to bylo super.
Kluci nerad to říkám,ale je to fotomontáž Jinak je Jari uplnej prcek.Když si u mě sedl do mé posilovací mašiny a uznal,že se v ní perfektně maká a dokonce i naloženo tam je až moc,tak jsem mu musel oznámit,že tam zrovna cvičí manželka
Kluci nerad to říkám,ale je to fotomontáž Jinak je Jari uplnej prcek.Když si u mě sedl do mé posilovací mašiny a uznal,že se v ní perfektně maká a dokonce i naloženo tam je až moc,tak jsem mu musel oznámit,že tam zrovna cvičí manželka
To si zabil xD
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru