|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
Mno vypada to asi takhle. Kdyz s monitorem hybu, tak se to ruzne meni, ale asi jsem to tim dojebal jeste vic a normalne uz se to nezobrazi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud s tím hýbeš a bbne to, tak to bude nejspíš kabel, kterej vede z těla noťasu do monitoru, prostě se tak dlouho ohýbá až se přeruší. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Nevi nekdo, co muze byt za problem, ze se mne pri spousteni notebooku sam porad automaticky restartuje? Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, proste nic, hned reset. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevi nekdo, co muze byt za problem, ze se mne pri spousteni notebooku sam porad automaticky restartuje? Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, proste nic, hned reset. |
grafická karta nebo procesor vysmahlej
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevi nekdo, co muze byt za problem, ze se mne pri spousteni notebooku sam porad automaticky restartuje? Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, proste nic, hned reset. |
Co máš za operační systém?
BIOS se ti spustí, nebo taky ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | Draper napsal: | | Nevi nekdo, co muze byt za problem, ze se mne pri spousteni notebooku sam porad automaticky restartuje? Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, proste nic, hned reset. |
grafická karta nebo procesor vysmahlej |
hmm...
Tohle je starsi notebook, ktery uz ma neco najeto, takze me to ani tak nestve, ale jelikoz mne pred par dny odesel ten prvni, tak jsem byl za tenhle sratej pomalej vdecnej. Ted musim pouzivat tu malou sunku, ktera mne absolutne nevyhovuje nez si koupim novej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Draper napsal: | | Nevi nekdo, co muze byt za problem, ze se mne pri spousteni notebooku sam porad automaticky restartuje? Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, proste nic, hned reset. |
BIOS se ti spustí, nebo taky ne? |
Mas namysli Basic Input Output System ? To nevim. Jak to mam zjistit? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
Mám dojem, že pokud se to ihned restartuje a pípne to nějakým způsobem je v hajzlu procesor, bez grafiky by to mozna mohlo aspon nejak jit a nerestartovalo by se to hned ... je otazka v jaky chvili se to restartuje ...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | grogy napsal: | | Draper napsal: | | Nevi nekdo, co muze byt za problem, ze se mne pri spousteni notebooku sam porad automaticky restartuje? Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, proste nic, hned reset. |
BIOS se ti spustí, nebo taky ne? |
Mas namysli Basic Input Output System ? To nevim. Jak to mam zjistit? |
jo, přesně tohle myslím..:)
záleží co máš za OS....
Mě se totiž jednou stalo něco podobného, jednou se mi nějak přemazal os, a už to nešlo spustit, takže reinstal...třeba maš taky problém jen v softwaru...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | Mám dojem, že pokud se to ihned restartuje a pípne to nějakým způsobem je v hajzlu procesor, bez grafiky by to mozna mohlo aspon nejak jit a nerestartovalo by se to hned ... je otazka v jaky chvili se to restartuje ... |
zkusim to trochu dementsky popsat :D
Pustim PC, nabidne se mne tam moznosti: sputit v nouzovem rezimu, spustit v nouzovem rezimu se siti, nouzovy rezim se systemem MS-DOS, posledni znama funkcni konfigurace a spustit system beznym zpusobem. At dam jakoukoliv moznost, naskoci na obrazovce akorat nadpis WINDOWS XP, pak HP INVENT (tam je jeste moznost zmacnout F10, coz je PC SETUP) a v tehle chvili se to rezetuje a vse od zacatku dokola. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
viděl bych to na nabořenej windows podle popisu ... takze bych nainstaloval proste znovu windows (nic neformatoval, ale jen ciste nainstaloval windows, neprides o data a budes mit moznost si je zalohovat a pak vse zformatuj a windows nainstaluj znovu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
No jelikoz je tohle jen prechodny notebook a jak jsem psal, uz ma neco najeto a stejne si chci koupit novy, tak na to kaslu a nebo si to necham preinstalovat a necham si ho jako rezervni. Zachvili mne privezou jeste velkej compl, nez si poridim novy notas, coz bude lepsi nez tohle mini cosi, na cem pisu ted :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
umi tu nekdo zaklady html5/4 , javascript ?
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | umi tu nekdo zaklady html5/4 , javascript ? |
jak moc velky zaklady ?.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | A nebo si muzes koupit nejaky monitor a pirpojit ho k notebooku. |
A to jak? USB kabel mne asi stacit nebude ze? :) Mam tu ted bohuzel jen stary monitor a ten asi nebude kompatibilni s notebookem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|