Já jezdím trochu jinej druh tréniku, ale nevidím problém jako poslední sériu dat třeba 2-3opak.
Můj bench: 12,10,8,6,4,2,2-1
Hele víš co, zkusim jak si to teď napsal...pěkná pyramida..
..sparinga nemám, většinou jsem tam sám a ostatní chodí trošku dýl..já půjdu taky dýl ať je tam někdo kdo by zamnou kdyžtak stál..
Já jezdím trochu jinej druh tréniku, ale nevidím problém jako poslední sériu dat třeba 2-3opak.
..sparinga nemám, většinou jsem tam sám a ostatní chodí trošku dýl..já půjdu taky dýl ať je tam někdo kdo by zamnou kdyžtak stál..
Tak nevim jestli ti bude vyhovovat.Já jezdím těžko-lehký a je to fakt Masakr Ale pez sparinga si v prd*li
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Tak nevim jestli ti bude vyhovovat.Já jezdím těžko-lehký a je to fakt Masakr Ale pez sparinga si v prd*li
Benchpress:
12x35kg
10x45
8x50
8x55
6x60
4x64 ..4x64kg = 1. opakovani bylo divny, spatne sem jel asi do dolni faze - asi nebo nevim, 2. opakovani sem vytlacil fpohode, 3. opakovani slo taky, ale zabral sem a chtel sem to hned dat do stojanu, ale zrovna na bednach melo fajnou hudbu "nejakej rev", tak sem se nadechnul a je to tam 4. opakovani sem tlacil asi 4sekundy...ale vytlačil sam....sice 64kg je uplny hovno, ale pro mě to hodně znamená
Tlaky s JR na šikmý:
12x15kg
10x17
8x19
7x21
6x23 + 12x17 + 10x11
Pullover
14x17kg
12x19
12x19 + 12x13
Bic. zdvih s EZkou:
10x22kg
10x27
7x31
Kliky na bradlech
8xJá
7xJá
6xJá
5xJá
Kladka spodní + horní-lano: - váhu nevim, ta je mě jedno, sou to kladky
15 opak. + 15
12 + 12
12 + 12
Dřep:
20x20kg
10x40
10x45
10x50
10x55
8x60
..osobní rekord o 1 opak. víc..pauzy mezi seriema 1-2 min., nadherny pocit..
Mrtvý tah s nataženýma nohama:
12x20kg
12x40
12x50
10x60
..rumuny sem jel poprve a klepu se u toho ještě, ale to dopiluju, cítil sem hamstringy docela slusne
Předkopávání:
12x22kg
12x22
12x22
Zakopávání:
12x21kg
12x21
10x18
Výpony v sedě:
20x20kg
15x30
15x30
Břicho: 5s.
..7 shybů na široko, nadhmat (jen tak, ani nevim proč)
Nechápu jak sem dřív mohl necvičit nohy a nechápu jak sem mohl na hamstringy cvičit jenom zakopávání. Chci časem přidat výpady..
Kladka spodní + horní-lano: h
15 opak. + 15
12 + 12
10 + 10
Lehoučce ramena: Předpažování s kotoučem & Upažování s JR
12 x 10kg + 10 x 7kg
10 x 15kg + 8 x 7 kg
Břicho: 3 serie
Úbec nebyla síla. Asik tím, že jsem měl chudy oběd a snidani.
u té mrtvoly bych řekl že se zahýbáš až nebezpečně moc dozadu, počkej až přijdou větší váhy, to nebude dobré :) BTW gratuluju k tomu benchi 64kg xkrát, plně chápu jakou máš radost :))
u té mrtvoly bych řekl že se zahýbáš až nebezpečně moc dozadu, počkej až přijdou větší váhy, to nebude dobré :) BTW gratuluju k tomu benchi 64kg xkrát, plně chápu jakou máš radost :))
Díky.. ..s mrtvolou se rači nebudu moc zahýbat..vtom máš pravdu.. musim se přiznat, v oblasti mezi lopatkama to křupe a nevim jak to vysvětlit...řeknu to divně ale dycky se snažim to prokřupnout aby se ulevilo..ale je to stuhle...přitom nechapu proč..mam to dlouho už, od doby co cvičim záda, těžko říct co dělam špatně..
..třeba po hrudníku když ho odjedu tak mi druhý den křupe mezi lopatkama..nejde to prokřupnout..
Jestli ti jde o bench aby si dal co nejvetsi vahu )Jestli jedes na silu)Tak prid do posilovny a zahrej ten sval dej si treba motylka jenom bezvazi treba 50opak pak jdi a dej si na bench serii o12,9,7,4-5,2,2,1,1 treba takhle proste furt zvysuj a pak si naloz vahu kterou nezvednes a at ti sni nekdo pomuzu a uvidis ze co si nezvedl tak za 14 dnu zvednes u tech prvnich 3 serii mej furt rezervu treba by si dal na prvni serii i 18 opak a dej jen 12 a musis ten sval spravne rozcvcit a pak ho nesmusi rychle unavit takhle sem se dostal na nejakych 146 kg ze sem zvednul a taky pamatuj ze kazdej den neni posviceni a davej delsi pouzy klidne i 2-3min.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru