|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | patrikdundych napsal: |
Mě přijde celkově docela krémovej ale je jasný že na krémovitost např. myofusionu to nemá |
To existuje? |
a měl jsi ten nový s hydrem,že se hned směješ? Já nepíšu žádný bludy, mam příchuť milk chocolate a je fakt krémovej
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
me teda prisel kremovitej i klasickej myofusion bez hydra.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
vsak ono jich tam na ten jeden koktejl po tom treninku u 65ky napriklad proti 80ce je cela plejada ze^^ fajnovky^^
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Protein jedině do ledové vody,mléko dávám velmi málo.
Jinak mě ta Pharma mile překvapila,škoda že jsem jí už dříve neochutnal...
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 5:52 am Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | | vejdy napsal: | Tak se tu vedle mě na mě směje Pharma Whey HT+ příchuť banán,to bude dobrota |
Kdybych já idiot počkal ještě týden tak jsem ji moh taky mít , ted se mi tu válí jeniom podělaný extrifit
Btw. Dostala se mi ta pocta ochutnat všechny příchutě toho slavného whey coru a upřímně do posledního relativně humus, například s whey proteinem od scitecu (a to i vmenších dávkách!!)se to nedá absolutně srovnávat. |
píšeš mi z duše, whey cor jsem taky měl, nic moc podobně jako Extrifit 80 - drahý a hnusný, co vís si přát
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Extrifit je dobrej ... pravidelne ho pouzivam skoro na vsechno a jsem spokojenej ... ted prave jim jenom zamichanou 1/2 davky extrifitu s holandii a  a na chut s mlikem nebo vodou je to taky fajn.
Ale je fakt, že ostatní příchutě trošku pokulhávají snesitelnej je banán a dobrá je čokoláda a tím to podle mně končí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Měl jsi jahodu? Neni možný, aby někomu nechutnala...
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
Nemel, ja si ji chtel koupit a vsichni rikali v tu dobu, ze je to fekal:) Tak sem se na to vyprdnul :D
Zajimala by mne treba i vanilka (mam dojem, ze ji ex. nabizi taky), protoze tu sem mel jen od wheycore a moc mi chutnala s mlekem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Měl jsi jahodu? Neni možný, aby někomu nechutnala... |
Chutná jako použitá dětská jahodová žvejkačka... nejen, že mi nechutnala, ale je to i absolutně nejhorší chuť, kterou jsem kdy u proteinu zaznamenal.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
mel jsem jen tester a vyborna, az mi dojde bananek, tak du do ni. zatim co mi moc nechutna je Long 80 coko-kokos. No... celkove cokoladove prichute moc nemusim
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
Pro mě je Long chuťově výbornej..i ta konzistence se mi velice zamlouvá díky kaseinu a albuminu. Hlavně jahoda banán je moc povedená.. Btw: Co se chuti a konzistence týče..Pharma blend nebo Myofusion??? Chci nějakej blend a rozhoduju se mezi nima.. A na long si počkám až na akci. Přeci jen 800 a 1200 je rozdíl. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
Naposledy upravil Saint-Jimmy dne po červenec 11, 2011 2:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
Mě bezesrandy chutnala jako pivo! _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|