PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
patrikdundych napsal:

Mě přijde celkově docela krémovej ale je jasný že na krémovitost např. myofusionu to nemá

To existuje?

a měl jsi ten nový s hydrem,že se hned směješ? Já nepíšu žádný bludy, mam příchuť milk chocolate a je fakt krémovej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me teda prisel kremovitej i klasickej myofusion bez hydra..
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
a nebo kdybyste porad nezrali 80a vice plusky tak si klidne pochutnate i s vodou^^

Nj, tak pokud budu chtít sachry a tuky, tak si radši pochutnám na tuhý stravě než na koktejlu..
nanobeast

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak ono jich tam na ten jeden koktejl po tom treninku u 65ky napriklad proti 80ce je cela plejada ze^^ fajnovky^^
vejdy

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein jedině do ledové vody,mléko dávám velmi málo.
Jinak mě ta Pharma mile překvapila,škoda že jsem jí už dříve neochutnal...
marian.kopr

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
vejdy napsal:
Tak se tu vedle mě na mě směje Pharma Whey HT+ příchuť banán,to bude dobrota

Kdybych já idiot počkal ještě týden tak jsem ji moh taky mít , ted se mi tu válí jeniom podělaný extrifit

Btw. Dostala se mi ta pocta ochutnat všechny příchutě toho slavného whey coru a upřímně do posledního relativně humus, například s whey proteinem od scitecu (a to i vmenších dávkách!!)se to nedá absolutně srovnávat.

píšeš mi z duše, whey cor jsem taky měl, nic moc podobně jako Extrifit 80 - drahý a hnusný, co vís si přát
kulíšek

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
Partridge napsal:
vejdy napsal:
Tak se tu vedle mě na mě směje Pharma Whey HT+ příchuť banán,to bude dobrota

Kdybych já idiot počkal ještě týden tak jsem ji moh taky mít , ted se mi tu válí jeniom podělaný extrifit

Btw. Dostala se mi ta pocta ochutnat všechny příchutě toho slavného whey coru a upřímně do posledního relativně humus, například s whey proteinem od scitecu (a to i vmenších dávkách!!)se to nedá absolutně srovnávat.

píšeš mi z duše, whey cor jsem taky měl, nic moc podobně jako Extrifit 80 - drahý a hnusný, co vís si přát

Etrifit je možná dražší, chuťově taky extra super není, ale je to jeden z nejkalitnějších proteinů vůbec...
redis

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Extrifit je dobrej ... pravidelne ho pouzivam skoro na vsechno a jsem spokojenej ... ted prave jim jenom zamichanou 1/2 davky extrifitu s holandii a a na chut s mlikem nebo vodou je to taky fajn.

Ale je fakt, že ostatní příchutě trošku pokulhávají snesitelnej je banán a dobrá je čokoláda a tím to podle mně končí.
Moocha

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsi jahodu? Neni možný, aby někomu nechutnala...
redis

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemel, ja si ji chtel koupit a vsichni rikali v tu dobu, ze je to fekal:) Tak sem se na to vyprdnul :D
Zajimala by mne treba i vanilka (mam dojem, ze ji ex. nabizi taky), protoze tu sem mel jen od wheycore a moc mi chutnala s mlekem :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Chutná jako použitá dětská jahodová žvejkačka... nejen, že mi nechutnala, ale je to i absolutně nejhorší chuť, kterou jsem kdy u proteinu zaznamenal.
jir.ka

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

mel jsem jen tester a vyborna, az mi dojde bananek, tak du do ni. zatim co mi moc nechutna je Long 80 coko-kokos. No... celkove cokoladove prichute moc nemusim
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je Long chuťově výbornej..i ta konzistence se mi velice zamlouvá díky kaseinu a albuminu. Hlavně jahoda banán je moc povedená.. Btw: Co se chuti a konzistence týče..Pharma blend nebo Myofusion??? Chci nějakej blend a rozhoduju se mezi nima.. A na long si počkám až na akci. Přeci jen 800 a 1200 je rozdíl.

Naposledy upravil Saint-Jimmy dne po červenec 11, 2011 2:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Partridge

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
Extrifit je dobrej ... pravidelne ho pouzivam skoro na vsechno a jsem spokojenej ... ted prave jim jenom zamichanou 1/2 davky extrifitu s holandii a a na chut s mlikem nebo vodou je to taky fajn.

Ale je fakt, že ostatní příchutě trošku pokulhávají snesitelnej je banán a dobrá je čokoláda a tím to podle mně končí.

No já jsem si ted objednal ten banán, který sem jako jediný neměl a i když jsem tomu teda vůbec nevěřil tak můžu taky říct že ze všech příchutí je fakt nejlepší (respektive je to nejmenší zlo ).

Btw. ta kvalita té osmdesátky je jasná, ale je škoda že tak hodně pokulhává v té chuti
Partridge

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Mě bezesrandy chutnala jako pivo!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: