|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 7:30 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Loudy napsal: | | kulíšek napsal: | | Loudy napsal: | Zítra už to konečně vypadá na nějakou posilovnu, tak uvidíme, snad vyjde počasí |
Ty asi už nejsi v Praze, viď... :) |
Nejsem, ale budu tam od asi 25.sprna už často a od 19.září pořád, to by měla začít škola.....někdy v tuhle dobu jedeš na výlet už? |
To už budu zase z výletu doma (tedy doufám:-D) No ale pak budu zase k mání až po cca 14.9.... státnice:) |
Tak až zapiješ státnice, tak kolem 20. jestli budeš mít čas, mohli by jsme se domluvit do LA.GYMu a potrénovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
6.července středa
HOME CF 12
WARM-UP
50x švihadlo
10x pushup
10x squat
10x situp
10x kolíbka
-nechtěl jsem to hned s rozcvičkou po třech týdnech přehánět
STRENGTH
DeadLift
3x3x87,5kg
-mrtvola šla krásně, dneska jedno z mála překvapení
PushPress
2x3x49kg
-jelikož jsem 14.června zvednul 1x51,5kg jako malinu, čekal jsem, že 49kg zvládnu v pohodě, ale ty 3týdny pauzy se vyznamenaly  .....třetí sérii už jsem radši nedával, nechtěl jsem to přehánět
"WOD"
1,2km Run
20x Body Blaster
1,2km Run
TIME neměřil jsem
AMRAP 2min
KB Swing 20kg - 38reps
Konečně mě zase bavil pohyb
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
Pěknej WOD, podle mě je ten PushPress super... po pauze... 3x49, když si dal předtim 51,5 jednou (ikdyž lehce). Líbí se mi ty swingy, gj. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Orbb napsal: | | Pěknej WOD, podle mě je ten PushPress super... po pauze... 3x49, když si dal předtim 51,5 jednou (ikdyž lehce). Líbí se mi ty swingy, gj. |
Díky moc, všechno jsem vymýšlel tak, aby to sedlo kamarádovi, ale jelikož nešel a šel se mnou absolutní ignorant, co nikdy necvičil, tak jsem mu musel všechno vysvětlovat, takže nakonec jsem nic na čas neměřil, což mě trošku mrzí, protože příště nebudu mít porovnání
Ty swingy mě hodně mile překvapily, už to bude chtít jen křídu aby to neklouzalo a mohlo by to vyjít ještě líp.....dvakrát jsem to musel položit, protože mi to vypadávalo ze spocených rukou, ale i tak paráda
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
7.července čtvrtek
MTB - 6km
Plavání - pár bazénů, jen takovej relax
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
8.července pátek
HOME CF 13
WARM-UP
10x pushup
20x squat
20x situp
20x kolíbka
STRENGTH
DL up to 1RM
2x3x84
2x2x91
1x1x98
1x1x105
- maxko bude ještě o kousek výš, ale už jsem ho nechtěl zkoušet
Run 1,2km
WOD - od cocmana ještě když byl v ČR
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1reps
Pushup
Pullup
TIME 1036
-pocitově mnohem lepší než v LA, i ty shyby byly čistší s menší dopomocí, ale chci dát těch 55shybů časem jako nic
Run 1,2km
HandStand Pushup
3x s dopomocí
-byl jen takovej test, tenhle cvik mě děsně zajímal a přijde mi super  [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
9.července sobota
MTB - 6km
Swimming - 13x25m
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
10.července neděle
MTB - 16km
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
trošku závisti... já jsem si na letošek plánovala spoustu kola a brusliček... když jsem ještě mohla, tak bylo furt hnusno... a teď, když už mám 5 týdnů před závody, a tedy na to nesmím ani myslet, tak je úplně ideální počasí... sakra....:)) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
co znamená MTB? nějak mi to furt nedocvaklo _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | trošku závisti... já jsem si na letošek plánovala spoustu kola a brusliček... když jsem ještě mohla, tak bylo furt hnusno... a teď, když už mám 5 týdnů před závody, a tedy na to nesmím ani myslet, tak je úplně ideální počasí... sakra....:)) |
Bohužel se nedá nic dělat, ale až přivezeš placku, bude času dost na "letní" aktivity
@Orbb
mountain bike.....přesně jak píše kulíšek, se širokými pneu
Nechce se mi psát kolo nebo něco jinýho, aby nedošlo k nedorozumnění a nebylo mě porovnáváno třeba s draperem, kterej sice ujede 43km za hodinku, ale vlastně stojí pořád na místě, čumí do zdi a paří si kulky
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
11.července pondělí
II.FÁZE
HOME CF 14
WARM-UP
50x švihadlo
10x pushup
10x squat
10x situp
STRENGTH
DL 85kg - 5min......1min + 1reps
1,2,3,4,5
- nějaký těžký mi to přišlo
PushPress up to 1RM
3x41
3x47
1x55
0x61
0x61
- druhý pokus na 61kg byl víc než slibnej, ale bohužel....shazovat jsem nechtěl, protože jsem na to měl
"WOD" - 3rounds
10x Explosive Pushup
10x KB Swing 20kg
10x Overhead Lunges 11kg (10x na každou nohu)
TIME 0650
- kliky s odrazem jsem ještě nedělal a bylo to znát, ale od země jsem se vždycky aspoň kousek odlepil rukama
Strict Pullup - 3x MAX (nadhmat, podhmat, střídavej úchop)
5,5,3
v první sérii jsem si dal hlavou docela pecku o zeď .....bohužel nejsou lepší prostory : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Dneska ještě jedna věc.....týká se racionální stravy!!!!!!!!
Dneska k večeři v 10hodin nadívaný bůček s bramborama
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|