Oblečení MONSTA, znáte?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oblečení MONSTA, znáte?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Oblečení MONSTA, znáte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jenda333

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 1:21 pm    Předmět: Oblečení MONSTA, znáte? Odpovědět s citátem

Ahoj zdravím všechny!

Znáte někdo oblečení Monsta? Našel jsem to na stránkách FB, mají pěkný věci, jiné než co se dají sehnat u nás, viz. bizon,....

--
edit odkazu, viz pravidla fóra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eschaia

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledově se mi nelíbí, ale v dnešní době, kdy je každej fighter a bodybuilder určitě najde uplatnění :D
jenda333

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Vzhledově se mi nelíbí, ale v dnešní době, kdy je každej fighter a bodybuilder určitě najde uplatnění :D

tak je to něco jinýho než bizon, kterýho má každej druhej ve fitku:D Já sám mám pár kousků z monstatyle.cz a naprostá spokojenost! švy se nekroutí jak u laciných triček, barva stejná jako při zakoupení :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já proti tomu nic nemam.. Ale když se do těch jejich triček navlíkne 75kg špunt, jako já, tak bude všem akorát pro smích
jenda333

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já proti tomu nic nemam.. Ale když se do těch jejich triček navlíkne 75kg špunt, jako já, tak bude všem akorát pro smích

Musíš dorůst :D
jenda333

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 7:53 pm    Předmět: Re: Oblečení MONSTA, znáte? Odpovědět s citátem

jenda333 napsal:
Ahoj zdravím všechny!

Znáte někdo oblečení Monsta? Našel jsem to na stránkách FB, mají pěkný věci, jiné než co se dají sehnat u nás, viz. bizon,....

--
edit odkazu, viz pravidla fóra

stačí zadat do seznamu oblečení monsta a odkaz monstastyle
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen mě zajímá čirou náhodou, nevíte kde se to prodává, krom stránek a tam psaného místa ?

I kdzy to neni jak Sam, tam kupuju L, XL, tady bude i XXL obtahnuty krom rukavu.

Chtělo by to vyzkoušet.

Naposledy upravil Arnie_one dne st červenec 13, 2011 1:18 pm, celkově upraveno 2 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

nojo ale unikla ti jedna vec , ze to obleceni je pro lidi co cvici nebo resp. pro lidi co vypadaji ze cvici

a jestli ses lidem pro smich to nebude tim co mas na sobe
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle bych neřešil :)

Jako někdo má problém z botama, tak někdo má problé se s třihem trik, mikin atp.

Nekdo tady uvedl, že podobných zanček je dost a kždej druhej to má na sobě, tak proč nezkusit něco jiného.

Osobně se mě to líbí, halvně to - I see little People

a nepovažuju se za fightera, kulturistu, trojbojaře, strongmena nebo fitnesáka, prostě normální člověk.
Revin

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když jsem dal Monsta do googlu, tak mi to našlo nějaký traktory, to je to co myslíš?
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je ono napiš si monstastyle
jenda333

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obchod bohužel nikde nemají :- ( ale mají dobře udělanou tabulku s velikostma a nechá se v tom dobře orientovat.
Jinak štřih je podobnej jako koupíš jinde, jen jsou drobet širší, jsou to totiž USA velikosti a ty jsou jiný než EU :-)
Arnie_one napsal:
Jen mě zajímá čirou náhodou, nevíte kde se to prodává, krom stránek a tam psaného místa ?

I kdzy to neni jak Sam, tam kupuju L, XL, tady bude i XXL obtahnuty krom rukavu.

Chtělo by to vyzkoušet.
jenda333

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, souhlasim s tebou :-) Je to o tom mít něco, co jen tak každej nemá! Mít něco, co se ti líbí :-) je to jako s fotbalem, někdo nosí dresy a fotbal ani nehraje ale líbí se mu to :-)

Pokud někdo nosí nike, adidas a jiný a nevadí mu, že to má každej druhej na ulici... je to jeho věc ;-)
Arnie_one napsal:
Tak tohle bych neřešil :)

Jako někdo má problém z botama, tak někdo má problé se s třihem trik, mikin atp.

Nekdo tady uvedl, že podobných zanček je dost a kždej druhej to má na sobě, tak proč nezkusit něco jiného.

Osobně se mě to líbí, halvně to - I see little People

a nepovažuju se za fightera, kulturistu, trojbojaře, strongmena nebo fitnesáka, prostě normální člověk.
Qwake

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu pěkné oblečení... máte někdo nějaké zkušenosti jako s materiálem atd...? Asi si něco vezmu ... ještě když mi tam hodili akci...

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
grogy

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:
Opravdu pěkné oblečení... máte někdo nějaké zkušenosti jako s materiálem atd...? Asi si něco vezmu ... ještě když mi tam hodili akci...

Já jsem tam nakupoval...Mají fakt pěkné, stylové, zboží, co se kvality materiálu týče, tak je to hodně dobrý, kvalitní potisky...fakt spokojenost

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oblečení MONSTA, znáte? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: