|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenda333
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:21 pm Předmět: Oblečení MONSTA, znáte? |
|
|
Ahoj zdravím všechny!
Znáte někdo oblečení Monsta? Našel jsem to na stránkách FB, mají pěkný věci, jiné než co se dají sehnat u nás, viz. bizon,....
--
edit odkazu, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eschaia

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
Vzhledově se mi nelíbí, ale v dnešní době, kdy je každej fighter a bodybuilder určitě najde uplatnění :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jenda333
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | Vzhledově se mi nelíbí, ale v dnešní době, kdy je každej fighter a bodybuilder určitě najde uplatnění :D |
tak je to něco jinýho než bizon, kterýho má každej druhej ve fitku:D Já sám mám pár kousků z monstatyle.cz a naprostá spokojenost! švy se nekroutí jak u laciných triček, barva stejná jako při zakoupení :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
jenda333
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já proti tomu nic nemam.. Ale když se do těch jejich triček navlíkne 75kg špunt, jako já, tak bude všem akorát pro smích |
Musíš dorůst :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jenda333
|
Zaslal: út červenec 05, 2011 7:53 pm Předmět: Re: Oblečení MONSTA, znáte? |
|
|
| jenda333 napsal: | Ahoj zdravím všechny!
Znáte někdo oblečení Monsta? Našel jsem to na stránkách FB, mají pěkný věci, jiné než co se dají sehnat u nás, viz. bizon,....
--
edit odkazu, viz pravidla fóra |
stačí zadat do seznamu oblečení monsta a odkaz monstastyle
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
Jen mě zajímá čirou náhodou, nevíte kde se to prodává, krom stránek a tam psaného místa ?
I kdzy to neni jak Sam, tam kupuju L, XL, tady bude i XXL obtahnuty krom rukavu.
Chtělo by to vyzkoušet.
Naposledy upravil Arnie_one dne st červenec 13, 2011 1:18 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já proti tomu nic nemam.. Ale když se do těch jejich triček navlíkne 75kg špunt, jako já, tak bude všem akorát pro smích |
nojo ale unikla ti jedna vec , ze to obleceni je pro lidi co cvici nebo resp. pro lidi co vypadaji ze cvici
a jestli ses lidem pro smich to nebude tim co mas na sobe
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle bych neřešil :)
Jako někdo má problém z botama, tak někdo má problé se s třihem trik, mikin atp.
Nekdo tady uvedl, že podobných zanček je dost a kždej druhej to má na sobě, tak proč nezkusit něco jiného.
Osobně se mě to líbí, halvně to - I see little People
a nepovažuju se za fightera, kulturistu, trojbojaře, strongmena nebo fitnesáka, prostě normální člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
jo to je ono  napiš si monstastyle
|
|
| nahoru |
|
 |
jenda333
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Obchod bohužel nikde nemají :- ( ale mají dobře udělanou tabulku s velikostma a nechá se v tom dobře orientovat.
Jinak štřih je podobnej jako koupíš jinde, jen jsou drobet širší, jsou to totiž USA velikosti a ty jsou jiný než EU :-)
| Arnie_one napsal: | Jen mě zajímá čirou náhodou, nevíte kde se to prodává, krom stránek a tam psaného místa ?
I kdzy to neni jak Sam, tam kupuju L, XL, tady bude i XXL obtahnuty krom rukavu.
Chtělo by to vyzkoušet. |
|
|
| nahoru |
|
 |
jenda333
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, souhlasim s tebou :-) Je to o tom mít něco, co jen tak každej nemá! Mít něco, co se ti líbí :-) je to jako s fotbalem, někdo nosí dresy a fotbal ani nehraje ale líbí se mu to :-)
Pokud někdo nosí nike, adidas a jiný a nevadí mu, že to má každej druhej na ulici... je to jeho věc ;-)
| Arnie_one napsal: | Tak tohle bych neřešil :)
Jako někdo má problém z botama, tak někdo má problé se s třihem trik, mikin atp.
Nekdo tady uvedl, že podobných zanček je dost a kždej druhej to má na sobě, tak proč nezkusit něco jiného.
Osobně se mě to líbí, halvně to - I see little People
a nepovažuju se za fightera, kulturistu, trojbojaře, strongmena nebo fitnesáka, prostě normální člověk. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Opravdu pěkné oblečení... máte někdo nějaké zkušenosti jako s materiálem atd...? Asi si něco vezmu ... ještě když mi tam hodili akci... _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | Opravdu pěkné oblečení... máte někdo nějaké zkušenosti jako s materiálem atd...? Asi si něco vezmu ... ještě když mi tam hodili akci... |
Já jsem tam nakupoval...Mají fakt pěkné, stylové, zboží, co se kvality materiálu týče, tak je to hodně dobrý, kvalitní potisky...fakt spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|