Trošku jsem upravil plán, byl bych rád kdybyste mi ho zhodnotili.
UPRAVENÝ 2. plán od zhruba 1. červen 2011
Vše po 4 seriich s 6,5Kg jednoručkami.
30x kliky
15x bicepsové zdvihy
12x upažovaní činek
15x kladivový zdvih
15x tlaky na ramena
15x přítah činek v předklonu
30x drepy s 13kg zavažím
100x sedy lehy
8x shyby
Zjistil jsem, že když jsem dělal kliky tak jsem byl prohnutej, tak ted už bych řekl, že je dělám poctivě a jelikož v blízkosti nemám nákýho profíka, tak jsem se natočil (nesmát se, vím, že jsem hubenej, ale snažím se žrát) :D
Ahoj, ty kliky děláš blbě. Dej prdel trochu víc dolu a nesnaž se dotknout země hlavou (v tvém případě), ale hrudníkem, hlavu nevystrkuj a bude to lepší, a taky těžší. Frozz
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
V pondělí jsem delal tohle:
30x kliky
15x bicepsové zdvihy
12x upažovaní činek
15x kladivový zdvih
15x tlaky na ramena
30x drepy s 13kg zavažím
8x shyby
A dnes delám tohle:
30x kliky
15x bicepsové zdvihy
12x upažovaní činek
15x kladivový zdvih
15x tlaky na ramena
30x drepy s 13kg zavažím
8x shyby
plán na břicho
Vynechal jsem 100 sedů lehů a budu asi delat jen tento plán a asi přidám i náký cvičení na lýtka.
Mohl by mi nekdo prosím ohodnorit plán?
A už hodne dlouho dobu mám dost velký problém, když jsem začínal cvičit měl jsem jakousi chut' do cvičení + sem cítil i takovou štávu ve svalech a ted dlouhou dobu pořad nic a citím se jakejsi unavenej a beru to už jen jako stereotyp, proste si to odvičím a mám to. Mohl by mi s tím nekdo poradit prosim?
Naposledy upravil Grok dne po červenec 18, 2011 4:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Ani se nedivim, že už tě to nebaví. Z mého pohledu je čas na změnu tréninku. Tělo se přizpůsobilo, takže to pro něj už neni taková výzva. Buď zařadit nové cviky, různé druhy kliků (včetně bench dip mezi židlema apod.) nebo nový program.
Z toho, co chápu cvičíš doma a máš hrazdu a jednoručky do 6,5 Kg. Mam pro tebe návrh :) Stahni si program P90X, ten by ti přesně vyhovoval na domácí cvičení a máš k němu vše potřebné. Změna se tam provádí každý měsíc, takže pak není stereotyp. Pro jakékoliv dotazy k tomu mi napiš přes soukromé zprávy.
EDIT: jo a kup si zase těžší činky. A nebo popros rodiče, ať udělaj jednorázovou investici a kup si nakládací činky. (stačí z druhý ruky od někoho např přes aukci, já mam doma nakládací do 21Kg každá ruka a jsem spokojenej)
Takže dnes zase tohle, budu s tím pokračovat, než sem napíšu něco new.
3 PLÁN ZHRUBA OD 15.7.
30x kliky
15x bicepsové zdvihy
12x upažovaní činek
15x kladivový zdvih
15x tlaky na ramena
30x drepy s 13kg zavažím
30x skracovačky
30x veslovaní
cvič na břicho
OMLOUVÁM SE nákej ten odkaz předtím nefungoval, asi sem ho blbe vložil
NÁKLAD !!! Konečně jsem dokoupil kotouče takže mám 8kg na každou ruku. Ted' vám asi popíšu jak probíhal trenink:
1 SERII jsem dal ještě s 6,5kg jednoručkami. Na další 3 sem nasadil už 8kg. K mému překvapení dávám zhruba vše 15x až na rozpažovaní činek, to jen 10x. V 4 serii u rozpažovaní mě začlo bolet na hrudníku vprostřed takové píchání jakoby. Nevím, srdce to podle mě nebude, ale asi páteř, doufám, že se to nějak srovná, nějaké typy?
Jinak shyby sem vynechal, protože na shyby chodím k bratrovy (má hrazdu), ale bratr šel spát takže....
Cvičení na břicho bylo v pohodě
Jinak to vidím, že ze začátku budu dávat vše tak 10x abych se nějak nepřetížil a něco se mi nestalo.
4 PLÁN OD 5.8.
Vše po 4 seriich s 8kg jednoručkami .
30x kliky
10-15x bicepsové zdvihy
10-12x upažovaní činek
10-15x kladivový zdvih
10-15x tlaky na ramena
10-15x přítah činek v předklonu
30x drepy s 16kg zavažím
60x skracovačky
30x veslovaní
8x shyby podhmatem
cvič na břicho
TUČNĚ JSEM OZNAČIL ZMĚNY
Naposledy upravil Grok dne so červenec 19, 2014 12:28 pm, celkově upraveno 1 krát
nezlob se na me, ale podl eme je tvuj trening na houby
moc opakovani a mala vaha
proc davas biceps pred drepy????
o kolik asi naberesna bicepsu vic nez na stehnech???
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru