|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
Datum:12.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,9kg (↑)
Vyšetření se přesunulo na 13.7... To je mimochodem zítra  .. Jsem drobátko nervózní, tak mi držte palce :) Když všechno půjde, tak mam do tejdne permici a pořádně to rozjedu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
Datum:13.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,5kg (↓)
Krk je v pohodě, dam si pár dní volno, pak začnu v posilce :) Když mi to doktor říkal, tak jsem měl problémy udržet smích jak jsem byl šťastnej, asi si myslel mam nějaký postižení :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
Datum:14.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,6kg (↑)
Projížďka na kole - systém UPP
Dráha: 10,5 km
Čas: 25 min
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Datum:15.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,7kg (↑)
Projížďka na kole - sys. UPP
Dráha: 11 km
Čas: 27 min
Cesta zpět - sys. HSN
Dráha: 11km
Čas: 38 min
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
A od pondělí trénink v tomto duchu
Jedinné u čeho si nejsem jist, co se kvantity týče, jsou kliky na bradlech.. Ale to doladím až si je vyzkouším :)
A bude to A1, volno, A2, volno, B1, volno, B2, volno.. V sobotu je ve fitku zavřeno, takže jednou za dva týdny si ve čtvrtek dám daný trénink a ještě trénink ze soboty.
Tréninky jednotlivých partií jsou výsledkem pročítání MW až na triceps, protože jsem tam o něm nic moc užitečného nenašel.
Budu rád za doplňky a komentáře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
Jaky ma smysl cvicit cviky jako upazovani, upazovani v predklonu, rozpazovani atd po 6 opakovanich ? Proc jezdis nektere cviky napr. drep 2x tydne se stejnou intenzitou? Proc mrtvy tah az na konec? Na ramena zbytecne moc cviku a dalsi nesmyslne veci. Celkove se mne to nelibi. Proste si telo rozdel do 2 casti, jak to mas, jednou si to dej tezce jednou lehce treba podle freimenova tezko lehkeho splitu a hotovo. A nebo se podivej na f-sport a najdi si tam v sekci treninky celkem pekne sestavene treninkove plany. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
chlape, taky ten tvůj trénink vůbec nepobírám  já být tebou, tak jelikož si měl dlouho pauzu, tak bych začal 2-3x týdně lehce full body, 1 cvik na partii, základní cviky a žádná věda _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
Já čekal aplaus  Ok.. Asi chápu co myslíte. Ale aspoň si to chci vyzkoušet, když už jsem se s tim tak s*al.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já čekal aplaus Ok.. Asi chápu co myslíte. Ale aspoň si to chci vyzkoušet, když už jsem se s tim tak s*al. |
Alespon tam udelej nejake zmeny, protoze takhle to fakt neni moc dobry trenink _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
On bude hlavní problém v tom, že nevím, kde jsem udělal chybu a pořád to tam ani nevidím..
Nechal jsem si to projít hlavou a začnu FB 3x týdně, časem Korte a GVT podle Freie.
Ale hodně mě to mrzí, měl jsem pocit, že ten můj trénink bude za něco stát.
Jinak díky hoši
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Datum:18.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,3kg (↓)
Kolo - 11km
Chůze - 3km
FULLBODY
STEHNA
Legpress 5x8 [110kg]
PRSA
Benchpress 5x8 [40kg]
ZÁDA
Shyby 20x [Moochakg] (Arnoldova metoda, podhmat, nadhmat)
RAMENA
Tlaky vsedě s JC 5x8 [2x12kg]
TRICEPS
Stahování rumbakoulí [30kg]
BICEPS
Bicepsostroj 5x8 [9kg]
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x8 [Moochakg+15kg]
BŘICHO
Prostě břicho
Chůze - 3km
Kolo - 11km
Ten bicepsostroj byl nějakej podivnej, 9kg na obě ruce je opravdu málo..
Jinak jsem rád, že jsem si konečně vyzkoušel posilování v regulérní posilce ale nevím, jestli je to FB pro mě, necítím se nějak extrémně zničeně (což bych asi po tak dlouhé pauze měl)
Trénink byl skvělej, ale nemam pocit, že by mi něco dal..
Naposledy upravil Moocha dne út červenec 19, 2011 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
Datum:19.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,4kg (↑)
Ok, beru ty včerejší kecy o lehkým tréninku zpět, jsem děsně rozlámanej a čeká mě hromada dřeva vyšší než já na posekání, takže rekreační aktivita
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
Podle mě, je tenhle trénink přesně, to čemu by jsi se měl teď několik měsíců věnovat. Zkus zařadit i dřepy s volnou vahou a mrtvé tahy. U obojího se nejdřív nauč správnou techniku a pak se soustřeď na nějaké přidávání váhy. Z tohohle porosteš jak nic. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Měsíců? Max. jeden, vážně mě to moc nebere, ikdyž teda svalovici mam dobrou.. Dřepy chci vyzkoušet, včera jsem viděl stojan ale nějak jsem se neodvážil, stanoviště na mrtvej tah jsem neviděl, ale když vezmu činku z dřepů, tak to asi půjde. Nejspíš poprosim obsluhu aby mi ukázala jak na to, trošku se bojim kvůli páteři... :)
BTW: Díky za rady a zájem Reji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne je tohle lepsi nez ta patlanina, co sis vymyslel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|