mrtvy tah, nohy

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mrtvy tah, nohy  Úvodní stránka -> Začátečníci -> mrtvy tah, nohy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jake38

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 4:43 pm    Předmět: mrtvy tah, nohy Odpovědět s citátem

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, jak moc je dulezite pro telo, celkovy vzhledem, velikost a objem cvici mrtvy tah a dřepy? Chodím sice 3x tydne, ale trenink mam rozpolozeny tak, ze i kdyz makam, tak mi to vzdy vyjde na nejakych cca 1 45 - 2 hodiny treninku, coz je mozna az moc, proto se ptam take... Jsou tyto treninky prilis dlouhe? Neboť mi nezbyva cas na zacviceni noh ci mrtveho tahu, nikdy sem nad tim moc nedumal, ale ted zacinam makat konecne poradne a tak jak bych zhruba mel a tak se ptam: Musim, proto abych dosahnul dobreho objemu horni casti tela cvicit tyto 2 cviky, cili mrtvy tah + nohy? Nevadi mi ze budu mit kureci nohy... Ale pokud mi tyto cviky napomohou nabrani objemu i v rukou, ramenech, trapese ci jinych partiich tak je samozrejme do sveho cviceni zahrnu, ale ptam se, jsou tyto cviky opravdu HODNE nutne? Diky za odpoved :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš sem svůj trénink, zajímalo by mě (asi nejen mě) co cvičíš 2 hodiny když vůbec necvičíš nohy ani tahy.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
CrazyLom

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

urychleme to

máš ten trénink hrozně přesranej, když jedeš dvě hodiny, něco s tím musíš udělat
mrtvej tah ti nabere vršek, bez něj se budeš hafa omezovat

a nohy je cvičit potřeba už ze zdravotních důvodů

takže závěr, jsou HODNĚ nutné, cvič je a zkrať trénink, nejspíš tam máš hromadu pičovin, které nejsou nutné vůbec
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Bombay

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:00 pm    Předmět: Re: mrtvy tah, nohy Odpovědět s citátem

Jake38 napsal:
trenink mam rozpolozeny tak, ze i kdyz makam, tak mi to vzdy vyjde na nejakych cca 1 45 - 2 hodiny treninku ...

Nevadi mi ze budu mit kureci nohy...

Ale pokud mi tyto cviky napomohou nabrani objemu i v rukou, ramenech, trapese ci jinych partiich tak je samozrejme do sveho cviceni zahrnud

Kámo, tvůj trenál smrdí průserem (pokud nejedeš nějakou speciál přípravu na nějaký podivný sport.
V rychlosti jen za mě:

1) dvě hodiny bez dřepů a mrtvoly je dost. Co tam kua cvičíš tak dlouho???
2) to by mělo, kuřecí nohy nechce nikdo, dokonce ani do polívky se nedávaj a odsekávaj se, ty šupiny a drápky nejsou moc dobré
3) do všech těchto partií přispějí nepřímo. Zpevní je, ale celkově spíš umožní, že tvé tělo začne pracovat jako celek, celkově pomůžou na objem.
c87

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vrsok naberes i bez MT a drepu, zalezi jen za jak dlouho
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi připomíná jak jsem začínal s kámošem posilovat a necvičili jsme nohy, aby nám nesebraly proteiny pro bicáky
Ono to bez těch cviků určitě půjde, jenom to potrvá dýl :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:10 pm    Předmět: Re: mrtvy tah, nohy Odpovědět s citátem

ať si cvičí co chce.... s tímhle přístupem bude jezdit dřepy s 50kg a bude mu to nakonec stejně k hovnu
Nej bude, když sám jednou pochopí, že se okrádá
lukas95

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 6:10 pm    Předmět: Re: mrtvy tah, nohy Odpovědět s citátem

Jake38 napsal:
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, jak moc je dulezite pro telo, celkovy vzhledem, velikost a objem cvici mrtvy tah a dřepy? Chodím sice 3x tydne, ale trenink mam rozpolozeny tak, ze i kdyz makam, tak mi to vzdy vyjde na nejakych cca 1 45 - 2 hodiny treninku, coz je mozna az moc, proto se ptam take... Jsou tyto treninky prilis dlouhe? Neboť mi nezbyva cas na zacviceni noh ci mrtveho tahu, nikdy sem nad tim moc nedumal, ale ted zacinam makat konecne poradne a tak jak bych zhruba mel a tak se ptam: Musim, proto abych dosahnul dobreho objemu horni casti tela cvicit tyto 2 cviky, cili mrtvy tah + nohy? Nevadi mi ze budu mit kureci nohy... Ale pokud mi tyto cviky napomohou nabrani objemu i v rukou, ramenech, trapese ci jinych partiich tak je samozrejme do sveho cviceni zahrnu, ale ptam se, jsou tyto cviky opravdu HODNE nutne? Diky za odpoved :)

Odpovím ti velmi zjednodušeně -

Pokud jsi ten typ člověka co celou dobu dělá miliony serií na ruce a maximálně prsa, možná ramena tak to ti moc nedá.
Prosím tě napiš co tedy jedeš takovou dobu?
ANo pokud nejdeš vyloženě krutou silovku, která má hodně serií tak ta doba je velmi dlouhá. Sice v dněšní době suplementů a dalších doplňků se dá cvičit i déle než doporučovaných 60min a tak si pomocí suplementací jakoby kortizol zjednoduše řečeno posunout o chvíli dál, pomoci chránit nějakou velkou devastaci hmoty, ale i přes to 2 hodiny je docela dost.
Spousta lidí jede dlouho i z toho důvodu, že vykecává, volá z mobilu, něbo dělá jiné aktivity a má velmi dlouhé pauzy.
Každopádně, abych ti odpověděl na ty mrtvoly a nohy.

Nohy a mrtvý tah nejsou zcela nezbytné cviky, ale i přes to je to určitý základ většiny tréninků, kde mrtvola slouží k získání silného těla jako celku a k tomu, abys nabral hmotu po celém tělě je to cvik, kerý ti zatíží, až 250 svalů v těle převážně záda a nohy, dřep působí jak na nohy tak záda a opět pomáhá ovlivňovat i hořejšek těla.
Nejenom zátěží svalů jako takových, ale i tím, že tyto cviky zásadně vylučují anabolické hormony, které využiješ při růstu všech svalů.

Právě nohy vyplavují nejvíce anabol.hormonu, když se správně cvičí.

Napiš co jedeš ty 2 hodiny.
PS: jet jen hořejšek těla není pro vytšinu lidí ideální.
Většina naturálů s tím nenabere nahoře tolik hmoty, jako kdyby zapojili nohy a mrtvý tah. Najdou se i vyjímky.
U lidí se steroidy je to něco jiného, ti naberou většinou na hořejšek dost.

PS: aby postava vypadala dobře není dobré mít vleký jen biceps, případně triceps a hrudník, ramena.
Chce to celé tělo symetrické.
Malinkaté nohy budou u velkého těla vypadat setsakra blbě, každýho to negativně praští do očí to si piš.
blazen

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 6:31 pm    Předmět: Re: mrtvy tah, nohy Odpovědět s citátem

lukas95 napsal:
Odpovím ti velmi zjednodušeně

makojakopako

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 7:22 pm    Předmět: Jake38 Odpovědět s citátem

Jake38 - být tebou,tak ty bicáky procvičuju aspoň 3 hodiny,5-6krát týdně. Hlavně ať tě nenapadne si v létě sundat kalhoty,stačí si vyhrnout rukávy.
lukas95

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blazen, haha.
Zjednoidušeně že tu nebudu rozebírat nějaké velké podrbnosti a další ptákoviny. Které kdybych mu chtěl psát vše bude na x stránek
Jake38

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondeli

biceps: tlaky ve stoje s rovnou tyci 8x
tlaky ve stoje s ezetou na siroko 4x
tlaky ve stoje s ezetou na uzko 4x
scottova lavice s ezetou na uzko 4x
tlaky ve stoje s kladkou 5x

triceps: hrazda 4x
stahovani kladky shora 4x
benč na uzko 4x
"bambus" 5x

streda

ramena: tlaky na multipresu za hlavou 4x
tlaky na multipresu pred hlavou 4x
tlaky v sede s jednoruckami 5x
predpazovani 5x
upazovani 5x

trapesa: tlaky na multipresu pred hlavou 4x
za hlavou 4x
s jednoruckami podel tela 4x

biceps: kladivo 4x
tlaky v leze 4x
jednorucka o nohu 4x

patek

prsa: tlaky na rovne lavicce s velkou tyci 11x
tlaky na sikme lavicce s jednoruckami 6x
upazovani na rovne 4x
tlaky na rovne lavicce s velkou tyci na uzko 4x

zada: stahovani kladky shora k hrudniku 4x
"pádlo" 4x
jednorucky k pasu 4x
velka tyc k pasu 4x

triceps: stahovani kladky k pasu, pouze na 1 ruku 4x
"bambus" za hlavou 4x
ikski

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze zacinas bicepsem cvicis 16 serii na trapezy a k tomu nohy a zada ojebavas :D gratuluju ke ztrate casu .. ale nekteri se chodi do posilovny spis promenadovat nez aby cvicily

proste ten trening zrus a zacni od zacatku a poradne
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc cvicis jenom tohle????
prosim odpoved
stacilo by mi, kdyby jsi rekl ze ses na vozejku, nebo tak neco co dava smysl
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi připomíná trénink jedněch borců z Humpolce. S kámošem jsem cvičili dřepy, mrtvoly, přemístění s výrazem a oni tam hodinu a půl jeli biceps a triceps. :-)

Fakt zařaď dřepy a mrtvolu. Kdybys ty nohy a záda alespoň cvičil, ale nohy necvičíš vůbec a záda ojebáváš 1x týdně na konci tréninku.

Kámoš cvičí každej trénink jenom dřepy, mrtvolu, bench, přemístění a výraz, kliky a shyby a je namakanej jak prase - k tvému podivu i ruce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mrtvy tah, nohy Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: