Z ústí nejsem jinak bych to testnul....
Video jsem viděl před delší dobou a už v té odbě jsem si říkal borce vypadá dobře a je to nářez.
Ale nebude to lehké na provedení, já zvyklyý z fitka na činky, asi by mě to dalo hodně zabrat a možná bych i nějaké věci nedal.
Spousty lidí dle videí cvičí na různých místech třeba dětské hřiště apod.
A já když to chci zkusit nic takového tady není, jen blbé houpačky atd
Nevim co chcete testovat... místo aby jste dělali stahování kladky, tak uděláte shyb. Nebo popřípadě místo toho abyste shybovali ve fitku na hrazdě, tak shybujete venku v parku. To samé u kliků na bradlech. Místo stanoviště ve fitku si najdete dvě tyče ideálně od sebe. Místo běhu na pásu, se proběhnete po parku.. Jenom se změní prostředí.
re: Merrao - člověk co neudělá shyb není silný :)
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Orbbe, na druhou stranu každej z něčeho musí začínat, já jsem je taky na začátku neudělal, teď jich pár udělám a jako vysokej člověk to mám trochu těžší
V každym případě běžná populace ten shyb neudělá, viděl jsem lidi co se nezvednou......ale tréninkem se budou lepšit a lepšit
já jsem z Ústí ale dost by mě zajímalo kde by se tohle dalo dělat na věšákách od prádla asi těžko
Ano mám stejný problém už mě to několikrát napadlo to zkusit ale v celém městě není nikde možnost to dělat, všude jenom věšáky na prádlo a klouzačky, škoda.....
Btw. ono na těch videech jde vidět že jsou ty "hřiště" stavěné mimo jiné za tímhle účelem.
_________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Tak sem si vyhlídnul místo kam začnu chodit cvičit . Dneska sem skoušel pár cviků z videa a musím říct že je to fakt masírka. Z cca 10cviků sem stěží provedl 4-5. Na videu to vypadá snadně ale zdání klame .. Je to stašný HARDCORE to musím přiznat. Aspoň další cíl který se musí zdolat ;-)
Zaslal: po červenec 18, 2011 3:23 pm Předmět: street workout
youtube.com/watch?v=LE-g3LZUYU0
youtube.com/watch?v=-kybmsulJ5I
youtube.com/watch?v=l6hWnD8CoTE
// dejte si zato w w w. nemužu přispívat adresama
tohle sou trošku jiní típci.. barilla a hanibal umí možná silovy cviky ale gymnasticky prvky už ne zato tihle kluci sou ti nej na světě a objevili se na šampionátě a změřili síly 3v3 s těmahle klukama a teda moc toho hoši z usa nepředvedli
jinak my v jihlavě začínáme cvičit zatím u nás na chatě na houpačce je docela šikovně postavena tak se tam dá řada cviku udělat a síla na to je teda aspon u mě.. chce to chvíli cvičit a pude to
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru