Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Projel jsem tréninky všech partií na ronnie webu, většinou od Jana Smejkala a vypsal si je, takhle ta "patlanina" vznikla.. Až na triceps a záda. Měl jsem to za dobrý plán :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:20.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,4kg (↑)

FULLBODY

STEHNA
Dřep 5x8 [45kg]
PRSA
Benchpress 5x8 [45kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x8 [50kg]
RAMENA
Přítahy VC k bradě 5x8 [15kg]
TRICEPS
Kliky na bradlech 2x8 [moochakg]
Tlaky s JC obouruč za hlavou 3x8 [12kg]
BICEPS
Zdvihy JC vsedě 5x8 [12kg]
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x8 [Moochakg+25kg]
BŘICHO
Prostě břicho

Dneska to byla moje premiéra dřepu a mrtvého tahu. Cviky jsou to skvělé, ale byl jsem zklamaný, že jsem nevytlačil trošku víc kilogramů.. U dřepu už bych vážně víc nedal ale u MT jsem měl rezervu. A kliky na bradlech jsem nějak nedokázal dokončit, ale to se zlepší :)
A měl jsem svalovici z minula, tak možná proto ty slabší výkony..

Naposledy upravil Moocha dne út říjen 04, 2011 1:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:21.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,5kg (↑)

Strašlivá svalovice, dělá mi problém zvednout ruku na klávesnici.. Trapézy a spodní záda mimo provoz. Zítřejší posilku asi bohužel vynecham.

Jo a jestli si někdo pamatuje toho skrčka, co tu nedávno psal že trénuje 5 let a váží 60 kilo, nenechal si poradit a máchal tu s mým rok a něco starým profilem na lide.cz, kde mam napsaný že vážim 60-65, tak bych jenom rád dodal, že od tý doby cvičim a nabral jsem přes 10 kg, což mi přijde úměrný době cvičení.

Byla to hrozná křivda a nedalo mi to spát, tak jsem to musel někam napsat, ale to téma bylo smazáno a tak jsem si to plácnul do logu.

BTW: Děkuji nejmenovanému administrátorovi s Keksíkem v profilu za inteligentní reakci na mou prosbu (se vší úctou, samozřejmě)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:22.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,4kg (↓)

Trapézy stále nehorázně ztuhlé.. No zklamalo mě to.. 3 měsíce bez posilovny, dam si dva tréninky a jsem vyřazenej z provozu příští trénink v pondělí :)

Naposledy upravil Moocha dne po srpen 01, 2011 3:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2011 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Datum:21.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,4kg (↓)

Trapézy stále nehorázně ztuhlé.. No zklamalo mě to.. 3 měsíce bez posilovny, dam si dva tréninky a jsem vyřazenej z provozu příští trénink v pondělí :)

Co jsi proboha cakal? To je snad uplne normalni jev
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:23.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,5kg (↑)

Projížďka na kole
Dráha: 140,52 km
Čas: 6:56:12

Schluss, ende....

Naposledy upravil Moocha dne po srpen 01, 2011 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Moocha napsal:
Datum:21.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,4kg (↓)

Co jsi proboha cakal? To je snad uplne normalni jev

Jo? To jsem rád, já už se bál, že jsem moc velká sra*ka na dřep a mrtvej tah v jednom tréninku..
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:24.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,3kg (↑)

Nohy mam přetažený z toho krásnýho výletu na kole , do zítra to snad bude v cajku, ať si taky dřepnu.
Moocha

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:25.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77kg (↑)

FULLBODY

STEHNA
Dřep 5x8 [45kg]
PRSA
Benchpress
1x8 [55kg] PR
4x8 [45kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x8 [60kg]
RAMENA
Tlaky v multipressu 5x8 [20kg]
TRICEPS
Stahování rumbakoulí 5x8 [30kg]
BICEPS
Bicepsostroj 5x8 [12kg]
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x8 [Moochakg+15kg]
BŘICHO
No comment

Stehna - trénink techniky, pořád cejtim nohy, tak jsem nechtěl zkoušet vyšší váhy a riskovat svalovici
Mrtvola + 10kg ale čísla mi nějak nesedí :D, stejně příště zase přihodim, určitě jsem schopnej vytáhnout víc.
Multipress - paráda, pořádná pumpovačka, premiéra :) Ještě jsem to musel editnout, ten multipress byl fakt skvělej!!

Naposledy upravil Moocha dne po červenec 25, 2011 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tesim se na zitrejsi zapis, jak te museli nosit aj na zachod

ale tedka vazne, drepy a mrtvola v jednom treningu OK, uz kvuli tem spodnim zadum, ze jim das zabrat najednou a pak maji vic casu na regeneraci

ja to jezdim zrovna tak a problemy nemam
ale je pravda ze zacinat s timhle po trech mesicich neni mozna nejmoudrejsi
Moocha

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám, že ne .. ikdyž zase je pravda, že jsem po tréninku celý den ok, vyspím se a druhý den jsem rád, že chodím :D

Tohle ani tak moc pravda není, když jedu obojí obden.. Ale zase chci mít v tréninku občas shyby, takže mrtvolu vynechám.. V tomhle jsi mě inspiroval.. To, v jakých počteš jedeš shyby je podle mě úžasný a ty máš za to můj obdiv.

Je to tak no.. Ale řekni to klukovi, co se dostal poprvý do fitka s dřepovacím stojanem a tyčí na mrtvolu však já to nějak uregeneruju.. Zbaštim co mi přijde pod ruku a těch 10-11 hodin taky naspím.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Doufám, že ne .. ikdyž zase je pravda, že jsem po tréninku celý den ok, vyspím se a druhý den jsem rád, že chodím :D

Tohle ani tak moc pravda není, když jedu obojí obden.. Ale zase chci mít v tréninku občas shyby, takže mrtvolu vynechám.. V tomhle jsi mě inspiroval.. To, v jakých počteš jedeš shyby je podle mě úžasný a ty máš za to můj obdiv.

Je to tak no.. Ale řekni to klukovi, co se dostal poprvý do fitka s dřepovacím stojanem a tyčí na mrtvolu však já to nějak uregeneruju.. Zbaštim co mi přijde pod ruku a těch 10-11 hodin taky naspím.

shyby davam jenom regeneracne, dej si par serii po kazdem treningu jen tak
Moocha

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oukej, díky za typ :) Budu to dál zkoušet arnoldovou metodou, jak jsi mi kdysi radil
Moocha

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:26.7.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,1kg (↑)

Lehárko..
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:27.7.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,7kg (↓)

Kolo - 11km
Chůze - 3km

FULLBODY

STEHNA
Dřep 5x6 [60kg]
PRSA
Benchpress 5x6 [50kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [70kg]
RAMENA
Tlaky v multipressu 5x8 [25kg]
TRICEPS
Stahování rumbakoulí 5x8 [30kg]
BICEPS
Bicepsostroj 5x8 [12kg]
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+15kg]
BŘICHO
Další v řadě zklamání

Chůze - 3km
Kolo - 11km

Dřep + 15kg - chichíí , bylo to, jak říkává Kulíšek, ass to de grass, akorát mám problémy s přepadáváním
Mrtvola + 10kg nejhorší je to poprvý odlepit od země
Mám problémy s procítěním tricepsu, vůbec nevím, co s tím..
Jo a ve fitku byla taková slečna a světe div se, byla to jedinná osoba, kterou jsem tam kdy viděl dřepovat.. Láska na první pohled

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: