|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirkaam
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 2:29 pm Předmět: Sporttester |
|
|
Ahoj,
potřeboval bych radu ohledně výběru sporttesteru. Hledám takový, aby cenově vyhoval mé hladimě max 4000, nějak vypadal a hlavně spolehlivě fungoval.
Rád bych podle něho zahájil trénink. Rdá bych fci, kerá mi pomůže zjistit orientační hodnoty mých tepů než se vydám do laboratoře.
Sporttester budu využívat na běh i kolo...
Zaujal mne Suunto T3d Black Move
Předem děkuji za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reichenberk

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:00 pm Předmět: Re: Sporttester |
|
|
| Jirkaam napsal: | Ahoj,
potřeboval bych radu ohledně výběru sporttesteru. Hledám takový, aby cenově vyhoval mé hladimě max 4000, nějak vypadal a hlavně spolehlivě fungoval.
Rád bych podle něho zahájil trénink. Rdá bych fci, kerá mi pomůže zjistit orientační hodnoty mých tepů než se vydám do laboratoře.
Sporttester budu využívat na běh i kolo...
Zaujal mne Suunto T3d Black Move
Předem děkuji za odpověď. |
Na jakou aktivitu to chceš použít?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkaam
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
Běh+cyklistika..
Nemusí to nutně být tester jen na jednu činnost, hledám univerzál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
jenom tepy nebo i vzdálenost/rychlost? Se vzdálenosti se už spíš budeš dostávat nad 4k
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkaam
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Vzdálenost není podmínkou. Nemusí jí tester mít. Jde mi o bezproblémový chod a kvalitní zpracování + aby se hrudní pás neztrácel z dosahu hodinek (nebyl rušen)..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Jirkaam napsal: | Běh+cyklistika..
Nemusí to nutně být tester jen na jednu činnost, hledám univerzál. |
Na cyklistiku ho podle mě moc nevyužiješ, tohle je spíš na nějaké variabilní zátěže a různé tréninkové jednotky, cykly, na kolo vystačíš s něčím běžným, co má pásma paměti a hotovo, tady moc analyzovat nepotřebuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkaam
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
Nerad bych tester s milionem fcí, které jsou mi k ničemu. Rád bych nastavení tepů. jejich hraince. Pokud budu pod, zapípá, pod nad zapípá. Nechci nadmořskou výšku a další hlouposti..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Jirkaam napsal: | | Nerad bych tester s milionem fcí, které jsou mi k ničemu. Rád bych nastavení tepů. jejich hraince. Pokud budu pod, zapípá, pod nad zapípá. Nechci nadmořskou výšku a další hlouposti.. |
Pak ti stačí cokoli běžného, pásma má každý slušnější. Pokud nepotřebuješ analyzovat trénink u počitače, nemáš potřebu mít detailní deník, tak to neřeš. Digitální přenos má smysl ve chvíli, kdy jezdíš v grupettu a nevíš jestli nemá někdo stejný pás, jinak i analog funguje uspokojivě.
S trochu nadsázky vystačíš i s obyčejmým mobilním telefonem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkaam
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
Koukám na Sigma PC 9, 25 cena 990-1250 a design se mi líbí a vypadají opravdu dobře. Myslím, že mi budou bohatě stačit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Jirkaam napsal: | | Koukám na Sigma PC 9, 25 cena 990-1250 a design se mi líbí a vypadají opravdu dobře. Myslím, že mi budou bohatě stačit.. |
Sigmu PC 9 bys měl koupit za osm stovek. Samozřejmě vezmi to, co se ti líbí, jen zkušenost je taková, že na ty přetechnizované po počátešním nadšení stejně začneš kašlat a používáš jen ty zóny a pak ani nepřepínáš zónovou zátěž mezi během a kolem. Na druhou stranu, třeba pás z Polaru můžeš použít v posilovně na veslomašině nebo běhacím pásu, většinou si umějí povídat. A připneš ho i k tomu mobilu, který si toho zapamatuje i víc, třeba i tu vzdálenost a trasu, pokud má i GPS.
A na kolo je to výborná věc, zvlášť když nejezdíš stále stejnou trasu, dají se s tím dobře rozložit síly.
Jen snad drobnost - analogové Sigmy občas mívaly problém s během, když byly hodinky na zápěstí - to máchání rukou způsobovalo výpadky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkaam
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
Moc fcí ani nechci a vím, že bych je nevyužil.. 25.10 se mi líbí mnohem víc. Uvidím za kolik jí budou mít v kamenném obchodě.
Jde mi o to, abych si nastavil tepy a prostě vyrazil makat. Pokud klesne tep, píp, a pokud bude max. tak taky. Nechci nic synchonizovat s pc atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
Jo, ten je slušný - i když se bude asi jednat o nějaký doprodej. Jen malou radu - hlídej si hygienu a často ten pás čisti, dezinfikuj, nech ho důkladně usušit - pot a odrolená kůže jsou výborné pro množení plísní, tady je to docela častý problém i u těch, kteří se pravidelně myjou. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
já mám od pátku garmin forerunner 305 . sporttester s gps a maximální spokojenost, cena mě vyšla na 3400 takže se vlezeš do tévho rozpočtu, suunto jsou dobré,ale problém je že samotné hodinky stojí kolem 3000 a víc, a když bys pak chtěl zjistit vzdálenost,rychlost tak si musíš dokoupit další poody nebo jak se to u nich jmenuje a ta cena ti pak hodně rychle vyleze nahoru. takhle máš do 3500 komplet všechno a v jednom _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
jednoznacne doporucuji Polar RS200 nebo 300 ...
cena kolem 3500
(sam jeden uz 8let mam a nejvetsi spokojenost)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
Jirkaam: VDO Z serie (mam Z2 a spokojenost, pouze trosku debilni manual):
Z1 + vyskomer
Z2 + meric tepu
Z3 + meric tepu + vyskomer
Vsechny maji milion funkci a moznost nastaveni modu nejen pro chuzi, ale i pro kolo. Plus nektery se daj pripojit i k pc. Da se pridelat nejen na kolo, ale nosit i jako hodinky. Na ebayi se da sehnat i za celkem slusnou cenu. Je to nemeckej vyrobek, takze pokud umis nemecky, tak muzes zkusit projet internet tam.
http://www.vdocyclecomputer.com/en/produkte/puls_hoehenmessung/z3pclink/funktionen/?flash=1&part=fahrrad _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Naposledy upravil frode dne út červenec 19, 2011 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|