PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Partridge

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Je to tak, pokdu budu srovnávat složení extrifitu a smartlabs. Je tu jeden jasný vítěz a to ne o nějakých 10-20%. Pokud bych hodnotil extrifit na škále od 1 do 10, dám mu -3 ... tak to prostě je, rozhodně to není značka na kterou si hraje, škoda ... marketing má dobrej, sice těch sypačů na obrázcích už mám dost, ale dejme tomu, má to svůj styl...ale argentinské bílky, hovězí ze svíčková za 600 v tabletách a pseudoznačka crea pure, to není kvalita, to je klamání spotřebitele. nenechte se zmást

Samozřejmě ty jsi jistě naprostý znalec kvality! Od člověka co napíše že crea pure je pseudoznačka...god...... tak už po tomhle je asi zbytečnost s tebou diskutovat ale i tak......
Určitě máš náké podložené důkazy, že můžeš tvrdit že je extrifit tak sračkoidní a určitě se nebudeš odvolávat na nějaké, já bych řek, já mám pocit etc.......

Btw: to makro: ty se laskavě uklidni, jenom proto že si se zaláskoval do smartlabs nemusíš se hned opírat do lidí co řeknou že je hnusný, dyt je to kravina, sto lidí sto chutí tak nevím proč kvůli tomu děláš takové čachry..

Naposledy upravil Partridge dne st červenec 20, 2011 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Nám se třeba docela hromadí petky půllitrové. Tak jednu vemu, dám tam prášek, ve fitu zaleju vodou, vypiju, flašku vyhodím.

Ale jinak taky nechápu,. co ti na mixnutí proteinu vadí. Minuta i s vymytím

To právě nejde, prášek mi zůstane na dně.
Ale asi budu muset koupit shaker. To není otázka peněz. Od toho mě jen odrazoval pach z pet flašky kterou jsem chtěl, po důkladném vypláchnutí, použít podruhé. Když jsem jí po těch třech dnech otevřel, řekl jsem si že to není dobrý nápad
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak klasicka plastova flasa a sejker je trosku rozdiel Ako pisal aj hovnival, ja mam jeden od scitecu asi 7 rokov pouzivam ho sice len na citronadu v posilke, ale je uplne ok. V zivote by som si nedal pitie, do niecoho, co by smrdelo co i len naznakom. Mam asi 4 dalsie a nikdy ziadny problem nebol. Samozrejme, pokial tam nenechas nejaky zbytok tyzden a nemas snahu vychovat male zvieratka
Bernhard

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vždy je ale lepší pro jistotu nejdřív nalít vodu a pak sypat prášek
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Bombay napsal:
Nám se třeba docela hromadí petky půllitrové. Tak jednu vemu, dám tam prášek, ve fitu zaleju vodou, vypiju, flašku vyhodím.

Ale asi budu muset koupit shaker. To není otázka peněz. Od toho mě jen odrazoval pach z pet flašky kterou jsem chtěl, po důkladném vypláchnutí, použít podruhé. Když jsem jí po těch třech dnech otevřel, řekl jsem si že to není dobrý nápad

1. vyndám z tašky shaker s v něm předem připraveným proteinem/gainerem

2. natočím z kohoutku potřebné množství vody
..a teď přijde ten trik..wait for it..
3. obrátím shaker (zavřený!!) vzhůru nohama a párkrát bouchnu do dna, následkem čehož se nalepený prášek uvolní ze dna shakeru a rozptýlí se do kapaliny , obrátím na zpět, protřepu, vypiju.
..určitě to půjde i s tou petkou ne?
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Mablung napsal:
Bombay napsal:

1. vyndám z tašky shaker s v něm předem připraveným proteinem/gainerem

2. natočím z kohoutku potřebné množství vody
..a teď přijde ten trik..wait for it..
3. obrátím shaker (zavřený!!) vzhůru nohama a párkrát bouchnu do dna, následkem čehož se nalepený prášek uvolní ze dna shakeru a rozptýlí se do kapaliny , obrátím na zpět, protřepu, vypiju.
..určitě to půjde i s tou petkou ne?

Ne

Minimálně ne s proteinem od Promilu který teď mám.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, tak to jsem nezaregistroval, že máš Promil..na ten jsou fyzikální zákony krátký
jir.ka

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s petkou je ten problem, jestli chodis casteji a jdes treba i 2 dny po sobe, tak ti dukladne nevyschne. Takze jakmile tam nasypes prasek a nechas ho tam cca par hodin, tak se ti prilepi na dno a uz se jen tak nerozpusti :)

Naposledy upravil jir.ka dne po červenec 25, 2011 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát
redvous

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
....

Minimálně ne s proteinem od Promilu který teď mám.

Já ted promil mám a tyhle věci vůbec nejsou problém, i do vlhkého šejkru hodím prášek po posce naliju vodu a nemám sebemenší problém s nějakým usazením na dnu,takže ten problém není v proteinu ale v tobě...
kubaz

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kupte si vsichni extrifit , oslicek se pak otrese (ale ne do vasi kapsy)
frode

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mamblung: Jde o to, ze v tvym pripade je uplne jedno v cem to namichas, protoze pokud to hned po pouziti nevymejes, tak to bude smrdet tak ci tak. Takze se nauc tu flasku po pouziti hned vymejt a nech ji otevrenou, at pred dalsim pouzitim poradne vyschne a nebudes mit takovyhle idiotsky problemy.
Makro_cz

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:

Btw: to makro: ty se laskavě uklidni, jenom proto že si se zaláskoval do smartlabs nemusíš se hned opírat do lidí co řeknou že je hnusný, dyt je to kravina, sto lidí sto chutí tak nevím proč kvůli tomu děláš takové čachry..

btw, hleď si laskavě svýho, tvůj příspěvěk nebyl ničím obohacující. Komentuješ akorát věci, ke kterým jsi nic nedodal, pouze máš starost o to aby někdo neooponal někomu přes půl republiky. Tak aspoň napiš že ti něco cuhtná nebo ne, jinak zbytečně plníš řádky. Pokud se chceš zastávat někoho a bojovat za jeho názory, založiž si vlákno třeba v pokecu o ničem. Momentálně přispíváš do topicu PROTEINY
II.
zbytek přes PM
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě když po vypití pořád zůstávaly zbytky proteinu v šejkru, stačilo nalít trochu vody, zavřít a pořádně silně protřepat.. všechny usazený kousky se uvolnily a hned byl šejkr zase čistej :) (pak už stačilo jenom doma naplnit vodou a nechat odstát, potom vypláchnout, umýt a nebyl žádný problém)
Partridge

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
btw, hleď si laskavě svýho, tvůj příspěvěk nebyl ničím obohacující. Komentuješ akorát věci, ke kterým jsi nic nedodal, pouze máš starost o to aby někdo neooponal někomu přes půl republiky. Tak aspoň napiš že ti něco cuhtná nebo ne, jinak zbytečně plníš řádky. Pokud se chceš zastávat někoho a bojovat za jeho názory, založiž si vlákno třeba v pokecu o ničem. Momentálně přispíváš do topicu PROTEINY II.
zbytek přes PM

Říká ten jehož příspěvky jsou obohacující jak cyp, ten co zasírá vlákno čoklbuřtama a grankem a nesmyslnýma odpovědma typu:

citace:
nebud naštvanej, že se láduješ něčím, co ti tak chutná

Takže sory, příspěvky o ničem jsou spíš tvoje parketa

END
kejchal

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
citace:
btw, hleď si laskavě svýho, tvůj příspěvěk nebyl ničím obohacující. Komentuješ akorát věci, ke kterým jsi nic nedodal, pouze máš starost o to aby někdo neooponal někomu přes půl republiky. Tak aspoň napiš že ti něco cuhtná nebo ne, jinak zbytečně plníš řádky. Pokud se chceš zastávat někoho a bojovat za jeho názory, založiž si vlákno třeba v pokecu o ničem. Momentálně přispíváš do topicu PROTEINY II.
zbytek přes PM

Říká ten jehož příspěvky jsou obohacující jak cyp, ten co zasírá vlákno čoklbuřtama a grankem a nesmyslnýma odpovědma typu:

citace:
nebud naštvanej, že se láduješ něčím, co ti tak chutná

Takže sory, příspěvky o ničem jsou spíš tvoje parketa

END

Nechce se mi vypisovat do podrobnosti, takze to shrnu jenom takto:

Nebudu si tu hrat na rozhodciho, ale prispevky toho s nickem makro_cz maji hlavu, patu a pointu. Prispevky tvoje postradaji vtip, smysl a informacni hodnota se nebezpecne blizi k bodu mrazu.

Muj nazor, verim, ze nejsem sam, ale ani opak by me od nej neodradil.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: