PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Makro_cz

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="blazen"][quote="Makro_cz"]
blazen napsal:

1. máš právo na názor i ty a proto ti nebudu vytýkat, že můj názor je naprosto mimo

ok
blazen napsal:
2. ano používají (vím, že vyřadili aspartam a ještě cosi dochucovacího a používají holandské kakao do čoko), ale je to OPRAVDU BEZ CHUTI.. možná blbá šarže, těžko říct.. každopádně z toho vůbec nic necítím, ať šejkruju
mírně nebo jako o život, v mlíku nebo ve vodě, studeným nebo ledovým,...

tak si tam nasyp granko
blazen napsal:
3. nevím co v tom je a upřímně, je mi jedno co tam je, "hlavně když to má nějaký bílkoviny a není to sranec".. ať si to dochucují třeba plutoniem btw. Extrifitu čoko jsem měl WPC 80, takže ne ten izolát :)

po přečtení bodu 3 je mi tvůj přístup ke sportovní výživě jasný, tak si kup kus čoklbuřtu, nějaká bílkovina tam bude taky a chuťově to bude dobrý a05*

blazen napsal:
a o ceně se nechceš hádat, že ne? :) 2250g WPC za litr nebo 3 kila Smartlabs za 1400? ani v tom není takovej rozdíl, tak to nedramatizuj ;)

nemá cenu rozepisopvat že za cenu +- 450 za kilo koncentrátu s kolagenem a odtučněným mlíkem oproti +- 450 kč za koncentrát s isolátem od smartlabs je trochu rozdíl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, já si kupuju protein abych ho musel dochucovat, super :) příště abych si koupil snad myofusion nebo nevím u čeho skončím, abych to nemusel dochucovat

jasně, nakoupím si rovnou klobásy, to určitě bude kvalitní zdroj bílkovin

a ano, Smartlabs je ultimátně kvalitní s nespočtem studií o kvalitě a Extrifit je sráč, co do všeho láduje jenom kolagen a éčka a nevim co ještě, v pohodě :) ty máš pádný argumenty :)
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makro_cz napsal:
blazen napsal:
koupil jsem Smartlabs 100% Whey ("izolát") čoko a teda nic moc.. no né nic moc, ono je to spíš nic.. chuť ve vodě nulová... v mlíku je tam náznak čokolády, ale zlatej podělanej extrifit, ten byl oproti tomuhle vynikající.. ono to prostě nemá žádnou chuť no aspoň vím, co si příště nekoupím

Každej má právo na názor, ale tvůj je naprosto mimo, čokoláda od smartlabs je naprosto 100%, protože používají jako ochucovadlo holandské kakao a ne čokoládové aroma, tvoje chuťové buňky tedy asi nikdy nezažily chuť pravé čokolády. Pouze laciné náhražky nacpané tukem popř hydrolyzátem kolagenu...omg proč je v 90% extrifitu kolagen a sušený mlíko ???
a navíc za ty love i přes tydenní akci je to dost drahý

Je to tak, pokdu budu srovnávat složení extrifitu a smartlabs. Je tu jeden jasný vítěz a to ne o nějakých 10-20%. Pokud bych hodnotil extrifit na škále od 1 do 10, dám mu -3 ... tak to prostě je, rozhodně to není značka na kterou si hraje, škoda ... marketing má dobrej, sice těch sypačů na obrázcích už mám dost, ale dejme tomu, má to svůj styl...ale argentinské bílky, hovězí ze svíčková za 600 v tabletách a pseudoznačka crea pure, to není kvalita, to je klamání spotřebitele. nenechte se zmást
Makro_cz

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
a ano, Smartlabs je ultimátně kvalitní s nespočtem studií o kvalitě a Extrifit je sráč, co do všeho láduje jenom kolagen a éčka a nevim co ještě, v pohodě :) ty máš pádný argumenty :)

nebud naštvanej, že se láduješ něčím, co ti tak chutná
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozno mierny OT:
Smartlabs som mal asi 2x, ale strasne davno, kedy sa rodila spolupraca so slovenskym BIO5, co je mozno 6-7 rokov? Proste davno. O kvalite by som nepochyboval ani na chvilu, ale v tej dobe bola chut podla mojho nazoru uplne mimo, absolutne nevyrazna. Protein som vzdy miesal vylucne do vody, kvoli laktozovej intolerancii, cize treba brat ohlad na toto.
Presne v tej dobe, resp. o nieco skor prislo u nas na trh prve hydro, ktore sa dodavalo individualne aj do CR. A vyrabat ho o nieco neskor zacal aj Smartlabs, ale to uz je mimo temu.
Osobne som zvedavy a urcite si objednam od Smartlabs ako hydro tak aj tasty...o kvalite nie je pochyb a chut moze prekvapit.
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak já nevim, asi je to šejkrem nebo co :) protože když rozmixuju tvaroh + mlíko a dám tam půl odměrky proteinu, tak to chutná jako studený granko, úplně pohoda ale při normálním šejkrování to prostě postrádá jakoukoliv chuť, jenom vzdáleně je tam cítit nějaký náznak čokoládovýho prášku..
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fšichni si tu bumbaj svoje proteiny, ale mě vždy srala jejich příprava.
Nepřemýšleli jste někdy nad nějakou pevnou náhradou? Existuje něco vhodného?
To co se prodává jako proteinové tyčinky za plnocenou náhradu nepovažuji ani omylem.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
To co se prodává jako proteinové tyčinky za plnocenou náhradu nepovažuji ani omylem.

Existuje. Suseny maso.
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

What?
Nalít do flašky 200ml, odměrku prášku a protřepat ti je zatěžko příprava? To tě docela lituju, i udělat si ráno kafe nebo čaj je složitější.

Náhrada bez práce? Co třeba už namícháná Syntha v tetrapaku po asi 250ml nebo to dělají namíchané i v plechovkách, ale asi to frčí víc v USA než tady, protože to vyjde poměrně draho
A pevná náhrada? Tyčky a tyhle srandy jsou jen plný cukru, tuku a sóji a za několikanásobnej peníz než CFM proteinu v prášku. Ale chutný jsou každopádně :_)
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

What?
Nalít do flašky 200ml, odměrku prášku a protřepat ti je zatěžko příprava? To tě docela lituju, i udělat si ráno kafe nebo čaj je složitější.

Náhrada bez práce? Co třeba už namícháná Syntha v tetrapaku po asi 250ml nebo to dělají namíchané i v plechovkách, ale asi to frčí víc v USA než tady, protože to vyjde poměrně draho
A pevná náhrada? Tyčky a tyhle srandy jsou jen plný cukru, tuku a sóji a za několikanásobnej peníz než CFM proteinu v prášku. Ale chutný jsou každopádně :_)

Doma je to jednoduché, ale v posilce vopruz. Možná by píchnulo si koupit shaker, jenže ten bych musel předpokládám pokaždé DŮKLADNĚ vymývat. Vopruz. Možná je chyba čistě na mé straně, ale nějak jsem nepřišel na to jak ho do posilky jednoduše dopravit a namíchat.
Co se předmíchaných týče, tak nejsem nějak chudý, ale tohle bych platit nechtěl.
Nenapadá vás něco kam zamíchat protein aby se příliš neznehodnotil a dal se sežrat v suchém stavu?
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry mablungu, ale tohle je demence, sejkr stoji 50 kc a je DUKLADNE Vymytej za 10 sekund ? To fakt neni normalni resit takove pi.... Btw ty si ani neutiras prdel po srani ze ? To je taky hroznej vopruz...
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablungu, upřímně - nechceš, aby tě tím rovnou někdo krmil a předžvýkal ti to? jako já nevim, ale není NIC jednoduššího, když do sebe chceš dostat kvalitní bílkoviny (v rámci možností), než nasypat prášek, zalít vodou/mlíkem/něčím, protřepat, vypít, napustit vodou a nechat odstát.. jak píše hovnival, šejkr je otázka pár pětek, pokud chceš jó nesmysl, tak si koupíš ten, kde máš oddělení zvlášť pro prášek a vodu a namícháš si to dohromady až bude potřeba.. nechápu, proč hledáš chyby tam kde nejsou
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Spazik napsal:

What?

Doma je to jednoduché, ale v posilce vopruz. Možná by píchnulo si koupit shaker, jenže ten bych musel předpokládám pokaždé DŮKLADNĚ vymývat. Vopruz. Možná je chyba čistě na mé straně, ale nějak jsem nepřišel na to jak ho do posilky jednoduše dopravit a namíchat.
Co se předmíchaných týče, tak nejsem nějak chudý, ale tohle bych platit nechtěl.
Nenapadá vás něco kam zamíchat protein aby se příliš neznehodnotil a dal se sežrat v suchém stavu?

Naprosto primitivní jak to dělám v posilce, doma nasypu do šejkru odměrku proteinu - hodim do batohu, v šatně posilky to zaleju vodou z kohoutku, za 10s vypiju a za dalších 10s 3x-4x vypláchnou (prošejkruju) tou vodou z kohoutku, svůj šejkr mám masi 4 roky a je pořád čistej a nesmrdí...
Čím jednodušší šejkr s míň dílama a zahýbama budeš mít, tím jednodušší to bude.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam taky svuj sejkr od zacatku posilovani, takze 5 let lol a furt je gut :))
Bombay

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nám se třeba docela hromadí petky půllitrové. Tak jednu vemu, dám tam prášek, ve fitu zaleju vodou, vypiju, flašku vyhodím.

Ale jinak taky nechápu,. co ti na mixnutí proteinu vadí. Minuta i s vymytím

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: