MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.7.2011 - Středa

Warm-Up :
◇ 5 min cyklotrenažer
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglits, Magnificent Mobility)

Power Snatch :
☞ 2x35kg
☞ 2x45kg
☞ 2x55kg
☞ 2x60kg
☞ 2x65kg
☞ 2x65kg -

Mrtvý tah :
☞ 5x85kg
☞ 5x110kg
☞ 3x130kg
☞ 5x140kg
☞ 5x160kg
☞ 5x185kg

Face pulls :
10x20kg
10x25kg
8x35kg
8x35kg
8x35kg
- trapézy na hadry

Svíčky (mírně decline) :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max

Strečing :
cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd.
statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec

Celk.čas: ??
spekounP

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strongmane, za chvili z tebe bude i olympic weight lifter

pekny snatche

k tomuhle cviku jsem se jeste neodhodlal a asi jeste dlouho neodhodlam. Kdyz si vzpomenu na tu moji prasotechniku u premka, tak nevim jestli to moje svalove nezkoordinovany lemplovsky telo vubec dokaze dat dohromady tolik pohybu najednou a jeste s potrebnou dynamikou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, jen jsem si teď náhodou uvědomil a chtěl jsem se zeptat, jestli nevíš, kolik mají cm průměr 20kg kotouče s úchytama od gruunu, který používáš. Ptám se spíš jen proto, protože tahy asi budeš pravděpodobně dělat z deficitu oproti standartu. Aspoň myslím. Standart je 45cm. Dík.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Čau, jen jsem si teď náhodou uvědomil a chtěl jsem se zeptat, jestli nevíš, kolik mají cm průměr 20kg kotouče s úchytama od gruunu, který používáš. Ptám se spíš jen proto, protože tahy asi budeš pravděpodobně dělat z deficitu oproti standartu. Aspoň myslím. Standart je 45cm. Dík.

To nevim, ale pokusim se na to vzpomenout a změřit to v patek, dam si to jako upominku, tak snad na to nezapomenu :)
madball

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My je v posilce máme taky, ale měřit je tam metrem asi nebudu. Teď po paměti bych ale řekl, že jsou určitě menší. Já spíš jen kvůli tomu, že by při normálním průměru měl být výkon lepší (ale může se stát i opak).
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
strongmane, za chvili z tebe bude i olympic weight lifter

pekny snatche

k tomuhle cviku jsem se jeste neodhodlal a asi jeste dlouho neodhodlam. Kdyz si vzpomenu na tu moji prasotechniku u premka, tak nevim jestli to moje svalove nezkoordinovany lemplovsky telo vubec dokaze dat dohromady tolik pohybu najednou a jeste s potrebnou dynamikou.

No do oly weightliftera mam teda hodne daleko :D ale dik moc :) ... ty snatche sou takovy zaludny .. jak je delam jenom 1x tejdne tak jde pridavat opravdu hodne hodne pomalu, 60kg dam s mnohem lepsi plynulosti i dynamikou nez tech 65kg, ale snad se to ted pohne, chci zakoncit tenhle cyklus idealne 80kg tak uvidime, ale bude to sakra drina

.. jinak urcite je zkus, jednak mi nehorazne bavi a jednak z nich mam strasne rozsekany horni zada a hlavne trapezy
spekounP

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tvuj garage fitness?
Uz máš závaží?

To co by mě nejvíc lákalo na domácí mučírně je, že si konečně člověk může pořádně zařvat (aniž by na něj někdo blbě koukal) a pustit si ke cvičení pořádnou muziku

Zatím koukám, že videa jsou pořád z veřejnýho fitka.
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
My je v posilce máme taky, ale měřit je tam metrem asi nebudu. Teď po paměti bych ale řekl, že jsou určitě menší. Já spíš jen kvůli tomu, že by při normálním průměru měl být výkon lepší (ale může se stát i opak).

A to já to zase klidně změřim a teď mi to i zajímá :D
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Co tvuj garage fitness?
Uz máš závaží?

To co by mě nejvíc lákalo na domácí mučírně je, že si konečně člověk může pořádně zařvat (aniž by na něj někdo blbě koukal) a pustit si ke cvičení pořádnou muziku

Zatím koukám, že videa jsou pořád z veřejnýho fitka.

Kotouče jsou z firmy, kde to podle všeho vyrábí až na zakladě zakázky, takže to ještě tak 14 dní potrvá ... jinak přesně na to se těšim, že si pustim hudbu co chci, můžu si tam ječet a fackovat se jako magor, jenom aby ta motivace neopadla ... budu si tě muset pak pozvat na nějakou dřepovací/tahy (cí) seanci :D

Edit: ale mix tréninkový hudby už si připravuju :DDD
spekounP

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

... jinak přesně na to se těšim, že si pustim hudbu co chci, můžu si tam ječet a fackovat se jako magor, jenom aby ta motivace neopadla ... budu si tě muset pak pozvat na nějakou dřepovací/tahy (cí) seanci :D

Beru te za slovo a klidne ti přijedu nafackovat sám, ať to máš echt hardkór

Jinak doufám, že tě brzo doženu alespoň na těch dřepech, když už jsem v osatních cvicích salámista.
Už mám PR 1x175kg , ale 170kg bych dal tak maximálně 3x , takže doufám, že se nehodláš v dohledný době nějak extrémně zlepšovat
Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Morico napsal:

... jinak přesně na to se těšim, že si pustim hudbu co chci, můžu si tam ječet a fackovat se jako magor, jenom aby ta motivace neopadla ... budu si tě muset pak pozvat na nějakou dřepovací/tahy (cí) seanci :D

Beru te za slovo a klidne ti přijedu nafackovat sám, ať to máš echt hardkór

Jinak doufám, že tě brzo doženu alespoň na těch dřepech, když už jsem v osatních cvicích salámista.
Už mám PR 1x175kg , ale 170kg bych dal tak maximálně 3x , takže doufám, že se nehodláš v dohledný době nějak extrémně zlepšovat

No tak se pak nějak domluvíme, až budu mít kotouče ... 175 říkáš, tak to abych přehodnotil výchozí váhy .. ok, zakončim to 180kg na max a uvidíme :) ale počkej až budu v tej kleci, to zahazuju veškerou soudnost a zábrany a du na krev :DD
spekounP

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je možný, že budu mít teď něco v Plzni pracovně tak 1x až 2x do měsíce, takže dej echo až budeš mít závaží a dáme nějakej společnej workout.

A s těma dřepama si dej radši pohodičku, aby jsi se náhodou nezranil před svojí první soutěží
Morico

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Je možný, že budu mít teď něco v Plzni pracovně tak 1x až 2x do měsíce, takže dej echo až budeš mít závaží a dáme nějakej společnej workout.

A s těma dřepama si dej radši pohodičku, aby jsi se náhodou nezranil před svojí první soutěží

Jasný, pak dam vědět ... jinak jen počkej! od příštího týdne nasadim po více jak půl roce kreatin, takže očekávam masivní nárůst síly
Morico

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.7.2011 - Čtvrtek

Band Sprints (Purple - Small ~ 11-36kg) + Švihadlo :
☞ 10x
☞ 3 min
☞ 10x
☞ 3 min
☞ 10x
☞ 3 min
☞ 11x
☞ 3 min
☞ 10x
☞ 3 min
- masakr, asi 30 min kardia mi nikdy takhle nezřídilo a mokrej sem byl snad jak draper po veslu :)

Reiben

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Supr trénink .. jinak nechceš někdy nafotit něco z tvého garage gymu ? Docela by mě to zajímalo, co všechno tam máš, jak je to velké atd..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: