Proboha Tohle je dokonaly priklad toho, jak to nema vypadat.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mám pro jednu výbornou zprávu. Díky zavedení tohoto tématu a odvaze postnout sem trénink, máš jedinečnou šanci jak změnit svůj život.
A to tím, že na tento trénink zapomeneš.
Celkově to překopej, prohlédni si příklady trenálů zde na Ronnie.cz a zkus si poskládat trenál nový. Třeba jako split a třeba jako full body. Já vše odcvičím za hodinku, někomu to trvá déle, ale nejspíš ti většina zdejších lidí poradí, že kvalitní trenál pro obyčejného smrtelníka jde zvládnout za 60-90 minut.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
To mi připomíná mé začátky. Fullbody tréninků najdeš strašně moc, stačí si jen opravdu vybrat a pak to s někým zkušeným prokonzultovat. Taky je hodně důležitá strava! Pamatuj že dobře sestavený trénink je polovina úspěchu a dobrý jídelák ta druhá. Taky jsem nohy nejezdil a ojebával je, ale časem to člověk pozná. Ale pak jsem si nechal poradit a sestavit jídelníček a trénink a za necelý měsíc jsem se vyhoupl s vahou, ani jsem nevěděl jak.
To mi připomíná mé začátky. Fullbody tréninků najdeš strašně moc, stačí si jen opravdu vybrat a pak to s někým zkušeným prokonzultovat. Taky je hodně důležitá strava! Pamatuj že dobře sestavený trénink je polovina úspěchu a dobrý jídelák ta druhá. Taky jsem nohy nejezdil a ojebával je, ale časem to člověk pozná. Ale pak jsem si nechal poradit a sestavit jídelníček a trénink a za necelý měsíc jsem se vyhoupl s vahou, ani jsem nevěděl jak.
Petre, Drapera si nevšímej i kdyby ti nadával. On nás má rád, ale musí nám někdy trošku vynadat.
Já ho beru jako chlapa s velkým CH, kterého respektuji, ale nesmí být na mě zlý
no a muze mi nekdo sestavit trenink, efektivni, na objem? lepe receno nez sestavit, je spsi napsat jk by si to asi predstavoval... Pac co sem tu koukal, tka se mi nic nejak optimalne nezalibilo... tak treba o nakou radu, nebo spis Vnuknuti?
no a muze mi nekdo sestavit trenink, efektivni, na objem? lepe receno nez sestavit, je spsi napsat jk by si to asi predstavoval... Pac co sem tu koukal, tka se mi nic nejak optimalne nezalibilo... tak treba o nakou radu, nebo spis Vnuknuti?
cokoliv kde jsou nohy
je jedno jestli pojedes freimenova korte, beara a nebo proste klasickej split, ale bude tam den pro nohy
freimenova korteho vyguglujes, bear je tady
a ten split treba
prsa biceps
zada triceps
nohy ramena
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
napsal jsi ze v pondeli jedes pet cviku celkem 25 serii na biceps a jeste jeden den tri cviky celkem 12 serii na biceps, to je 37 za tyden
na zada jsi psal 1x tydne 4 cviky 16 serii
prijde ti to gut?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Trénink č. 1
1/ dřep s velkou činkou: 4 x 6-8
2/ kliky na bradlech: 4 x 8 - 10
3/ shyby: 4 x 8 - 10 (pozn. 1)
4/ tricepsové extenze s jednoručkou vsedě: 3 - 4 x 8 – 10
5/ bicepsový zdvih s velkou činkou: 3 - 4 x 8 – 10
6/ zkracovačky vleže na balónu: 4 x 10 - 15
7)výpony na lýtka 5x8-10
Trénink č. 2
1/ mrtvý tah: 4 x 6 – 8
2/ legpress: 4 x 12 – 15
3/ bench-press: 4 x 6 – 8
4/ upažování s jednoručkami: 4 x 12 – 15
5/ upažování s jednoručkami v předklonu: 4 x 12 – 15
7)extenze kladky 3x10
Trénink č. 3
1/ bench-press s jednoručkami na šikmé lavici: 4 x 10
2/ přítahy jednoručky : 3 - 4 x 10 – 12
3/ tlaky na ramena s jednoručkami vsedě: 3 - 4 x 10 – 12
4/ zakopávání: 3 - 4 x 8 – 10
5/ výpady s jednoručkami/velkou činkou za chůze: 2 - 3 x 10 - 15
6)gironda 3x10 15 kg
8/ zkracovačky vleže na balónu: 4 x 10 - 15
Zaslal: so říjen 01, 2011 6:41 pm Předmět: mrtvý tah dělám ho dobře?
Zdravím,chci se jenom zeptat jestli dělám dobře mrtvolu,co máme ve fitku trenérku tak říkala že prej jo,ale já se radši ujistím.Zatím dík ;).
PS:Řekl bych že se moc tlačím dozadu,asi ten první byl nejlepší že?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru