|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
Derek sa prave na FB pochvalil,ze dostal pozvanku na WSM 2011 v Severnej Karoline _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
to co martin predvadel byla perfektni hra, naprosto nenapadne, bez nejakejch flipu, se dostal az na chiplead... v listopadu budem drzet palce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Me se to sice nepovedlo, ale radost mi to udelalo - Katka K se vraci k "normalnimu" fitness, huraaa.
viz her blog http://katkakyptova.blogspot.com/ _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
akym jazykom to tam pise? somalsky? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Petey, sorry, ale ne kazdy umi plynule anglicky a pise bez chyb (u me by to treba takhle vypadalo v rustine nebo nemcine, respektive mnohem hur). Rozumet tomu v kostce je a dle reakci na ten jeji post je videt, ze s tim nemaji problemy ani rodili mluvci. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Naposledy upravil frode dne čt červenec 21, 2011 2:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
ale to nie je par chyb,to je cele zle  to by snad aj google translator prelozil lepsie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli je to pravda, tak super. Treba bude casem zase vypadat jak holka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
Pojedeme na výlet do NP Podyjí, zajímá mě hlavně vinice Šobes a Havraníky + ukázka původních odrůd révy vinné. Těším se i na Pálavu, na Děvín, Sirotčí hrad, atd... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | krom toho "peoples" coz je hrubka tak na 7. tridu zakladni skoly to je k pozorumeni , tak co |
tuhle hrubku dělaj i děti u maturity... nehledej problémy tam, kde nejsou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|