|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | já mám od pátku garmin forerunner 305 . sporttester s gps a maximální spokojenost, .... |
Jak funguje gps na tech hodinkach? _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
redvous

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
jako klasická navigace, vyhledá satelity a když dáš start tak ti to začne počítat vzdálenost. podle lidí z fora behej.com mají vyzkoušenou jednu trasu několikrát a rozdíl do 20m vzdálenost,takže je to fakt přesné.
ideální je že na určitý trénink nepotřebuješ ovál, například ted se snažím běham 1km do 4min, pak 3min volný výklus a 5 kol- všechno si tam nastavíš,dáš start a na rovince ti to hezky ty kola projede,pípne ti at zrychlíš/zpomalíš,podle tempa jaké si zvolíš apod. připojíš k pc, hned ti to exportne do programu, kde máš přehled komplet všech informací, trasa se dá exportovat do map,takže si pak prohlédneš kde a jak si běžel. navíc použití na běh,kolo, brusle, prostě jsem fakt rád že jsem těch 3400 do nich investoval
recenze:
http://www.hodinky-sport.cz/sporttestery-s-gps/garmin-forerunner-305 _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Aha. Super, diky. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Denni

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
Já bych doporučila určitě Polar - naprostá spokojenost. Od té doby, co jsem ho koupila, nebyl trénink, kde bych ho neměla, používám hlavně v posilovně a na zumbě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
jo jo polar a ještě má k´dovanej přenos takže fakt ukazuje přesně ikdyž je vedle tebe někdo jinej pulsmetrem _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Denni napsal: | | Já bych doporučila určitě Polar |
Já mám Polar RS800CX, mám ho hlavně kvůli běhání a kolu, takže k němu mám i snímače a GPS. Už bych si ho asi ale nekoupil, protože:
- pásek vydržel rok (urval se mi v části mechanizmu uchycení hodinek, je tam lepená část :- ( )
- má vypouklé sklíčko, velmi, velmi náchylné na poškrábání (mám ho poškrábané fest)
Na to, že to jsou sportovní hodinky, tak moc nevydržely. Funkce jsou perfektní, v tom je spokojenost. Akorát nechápu, proč to tak mechanicky zdrbali. Přeci by to něco, jako sportovní hodinky mělo vydržet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
mam ho taky a z ničím jako ty jsem se nesetkal ( používám každej den i jako hodinky ) Pásek se dá reklamovat , sklíčko se mi nepodařilo poškrábat ani jednou _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: ne červenec 24, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | mam ho taky a z ničím jako ty jsem se nesetkal ( používám každej den i jako hodinky ) Pásek se dá reklamovat , sklíčko se mi nepodařilo poškrábat ani jednou |
Taky ho denně používám jako hodinky. Škrábance se objevily např. po projetí křovím na bike apod. Pravda, nijak jsem ho nešetřil, protože jsem předpokládal velkou odolnost. Teď už si dávám bacha :- (.
Ale musím pochválit českého prodejce polarshop.cz. Když se mi s ním něco stalo (např. praskl pásek), tak vždy perfektní a rychlé jednání a akce.
|
|
| nahoru |
|
 |
radimbr
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|