Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 347, 348, 349 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rachela

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/248800-mrtvy-snih/
norsky film. Netreba sa na to divat ako na horror, ale skor ako na komediu. Odporucam pozerat v partii znamych, pripadne pod vplyvom alkoholu a o zabavu je postarane :D
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
ignasov

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozem vrele odporucit film Lincoln Lawyer
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Harry Potter- 0/10

Co to mělo bejt. Fuj. Jako neznalec předlohy jsem nic nepochopil,to by až tak nevadilo...Ale tohle mělo bejt vyvrcholení-nuda,nuda,nuda,nuda...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tron: Legacy jakožto člena počítačové generace 8bitových strojů mě to velmi nadchlo. Celkově se mi tento styl sci-fi filmů líbí. Sci-fi nadšencům můžu doporučit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Dome-V

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Harry Potter- 0/10

Co to mělo bejt. Fuj. Jako neznalec předlohy jsem nic nepochopil,to by až tak nevadilo...Ale tohle mělo bejt vyvrcholení-nuda,nuda,nuda,nuda...

Predvcerom som bol na 3D predstaveni, " nespokojnost " .. ta brzda za kasou, mi nakoniec ani nechcela vratit vstupne ..
Marky V.

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Luster napsal:
http://www.csfd.cz/film/294541-harjunpaa-ja-pahan-pappi/ - slusny krimi se silnym pribehem, Finsko.. 7/10

moc pěknej film...celkově začínám přicházet na chuť severským filmům (naposled sem viděl Pusher a taky moc dobrý)
Nevíte někdo ještě o nějakých severských filmech?

Na csfd.cz si v žebříčku zadej specifický výběr a vybereš si podle roku, žánru a i země původu. Ono je těch severských filmů hodně. Mě osobně doslova nadchnul film Zlo mezi námi.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě tohle nic není, u filmů nehledám něco "chytrýho" nebo něco, co mě "oduševněle vzdělá", ale říká se, že Švédskejch filmů je hodně kvalitních... já bych mohl doporučit jen film Klass, kterej řadím mezi mých top10 movies. Je to estonskej film o šikaně.... dost ... přímo...... natočenej
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To VOKR: Doporučuji filmy s Madsem Mikkelsenem . Znáš ho z prvního a druhého dílu Pushera . Výbornej dánskej herec, který se prosadil ve světě. Jestli jseš připravenej na vážné filmy, tak zkus třeba " Po svatbě " " Otevřená srdce "

harjunpaa-ja-pahan-pappi ...atmosférický film, ikdyž konec s oním fanatikem se mi nelíbil. Tam to šlo na efekt a to není takových severských filmů hodno. Přesto celkově výborné krimi.

Ale jestli chceš totálně originální a výborně natočený thriller ze severu, tak doporučuji islandská Severní blata .

Také zkus filmy ze skupiny dogma. Ty jsou dnes již brána za kultovní filmy. třeba Rodinná oslava ...to je děsivá atmosféra.

Musím také doporučit vynikající filmy Lukase Moodyssona: " Lilja 4ever " nebo " Láska je láska "
První je čirej smutek, druhej fakt milá, byť hořká komedie.

No a pokud příjdeš severské kinematografii na chuť a nebojíš se jít desítky let zpátky, tak nemůžeš vynechat Bergmana. To je legenda legend. Ani mě se od něj nelíbí vše, ovšem stojí za to si ho projít. Je to král.
redis

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec sháním historický válečný filmy (z "dávných dob"), i třeba něco na způsob 300 nebo gladiátora či tróji ...

Druhá světová apod. mně moc nezajímá:) Díky moc za tipy.
mandor

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti jde o rubanici s neřešíš historickou věrnost, tak já se slušně pobavil u:
http://www.csfd.cz/film/116485-kral-artus/
http://www.csfd.cz/film/1772-vikingove/
http://www.csfd.cz/film/9290-maso-a-krev/ (odpovídá době, ale Verhoven plus Hauer je super :D)
http://www.csfd.cz/film/252036-alexandr-nevska-bitva/ no a tady je pokus z Ruska, má to dost much, ale od 1612 velký pokrok, kluci se lepší a je osvěžující vidět jiné herce než z Hollywoodu
redis

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

artuse jsem videl,
vikingy jsem videl i dvojku (a az na prehnanej fantasy/scifi cosi, docela dobry)

ty dva jsem nevidel urcite si je ulozim a stahnu diky :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
Zdarec sháním historický válečný filmy (z "dávných dob"), i třeba něco na způsob 300 nebo gladiátora či tróji ...

Druhá světová apod. mně moc nezajímá:) Díky moc za tipy.

Apocalypto by tě nebavilo? =)
redis

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to trošku něco odlišného na co mám teď náladu, ale do sbírky "na někdy" si to uložím :)
nevím proč mám náladu na nějaké epické bitvy :) plný záporáků :D
kubaz

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to i muj zivot - (7/10) dobre rodinne drama s pribehem o leukemii , kdyby tam vlozili vice nemocnicnich scen a mene tech romanticko-rodinnych tak by to bylo dokonale
Vokr

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela a Johncreasy, Marky V. -díky určitě postupně všechno skouknu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 347, 348, 349 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: