|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | kdybste zrali tlacenku a uzeny, tak vas nejaky rozbory a odchylky o 10% nechavaji v klidu |
kdybych viděl rozbor tlačenky a uzenýho, tak bych určitě v klidu nebyl |
on jako spravny chalan z vesnice ma nejspis kvalitni domaci :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Tomas3P napsal: | | Nutrend mě zase zklamal. V dnešní dávce sem oběvil takové hobliny z umělé hmoty s celkem ostrými hroty. Nejdříve jsem myslel, že to jsou jen nerozpuštěné hrudky, ale když sem to vypliv tak sem se docela zděsil. Takže takové varování pro ostatní. Jinak byl to Whey Core 100, 1kg balení příchuť čoko-kakao. |
Reklamovat u prodejce - ten za to od Nutrendu jako omluvu dostane nějaké bonusy.
Reklamovat přímo u Nutrendu - dostaneš zadarmo třeba protein na rok |
Taky se mi to jednou stalo, nevím jestli to byl Nutrend, je to docela možný .. ale je to nepříjemný, takový trochu Delicate s kousky
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
ty testy jsou nechutnej vychcanej marketing
Jsem si jistej ze vzorky od dvou cesych znacek,s kterymi tu maji nadstand."vztahy", a je tu na ne v kazdym rohu stranky reklama (mimochodem ted koukam na ty dva doplnky pod timhle topicem a vida- opet:D:D), nebyli vybrany nahodne z nejake pixli ve sklade,ale poslany spešl od firem...a ted se penizky posypou..ale chapu,je to byznys a jde hlavne o prachy..ja bych delal asi to samy
Naposledy upravil max100 dne st červenec 27, 2011 6:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | ty testy jsou nechutnej vychcanej marketing
Jsem si jistej ze vzorky od dvou cesych znacek,s kterymi tu maji nadstand."vztahy", a je tu na ne v kazdym rohu stranky reklama (mimochodem ted koukam na ty dva doplnky pod timhle topicem a vida- opet:D:D), nebyli vybrany nahodne z nejake pixli ve sklade,ale poslany spešl od firem...a ted se penizky posypou..ale chapu,je to byznys a jde hlavne o prachy..ja bych delal asi to samy |
to je jasný.. a z Ameriky schválně poslali na test speciálně vyrobenou pixlu s proteinem, co obsahuje míň bílkovin než je na etiketě, a zase se penízky přesypou k nim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | ty testy jsou nechutnej vychcanej marketing
Jsem si jistej ze vzorky od dvou cesych znacek,s kterymi tu maji nadstand."vztahy",je tu na ne v kazdym rohu stranky reklama (mimochodem ted koukam na ty dva doplnky pod touhle strankou a na ty dva doplnky a opet:D:D), nebyli vybrany nahodne z nejake pixli ve sklade,ale poslany spešl od firem...a ted se penizky posypou..ale chapu,je to byznys a jde hlavne o prachy..ja bych delal asi to samy |
no presne nieco na tento styl som si aj ja pomyslel ked som to cital :)
Okate pretlacanie urcitych vyrobcov (ceskych) a snaha o navodenie atmosfery "od vsetkeho z USA ruky prec" sa da hadam aj krajat :D
(nevravim ze amici v tomto niesu hajzlikovia)..
Ked tito americki vyrobcovia su taki nedôveryhodni a takto (podla testov) klamu zakaznikov, preco ich vyrobky nie su stiahnute z E-shopu a nepredavaju sa tu len tolko ospevovane ceske znacky a ostatni vyrobcovia z USA? Neni to tak trosku pokrytectvo?
PS: Tie percenta navyse co namerali v tom Whey Core mozno budu tie ulomky umelej hmoty co tu niekto spominal ze mal v baleni :D
Naposledy upravil Beast34 dne st červenec 27, 2011 6:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
pokrytectví by bylo nezveřejnit výsledky testů a dál prodávat všechno "jako že je všechno OK".. teď si zákazník může udělat (samozřejmě velmi hrubou) představu o konkrétním výrobku a má zase o důvod víc/míň, proč ten či onen výrobek koupit či nekoupit.. ale pochybuju, že někdo přestane kupovat svůj oblíbený protein, protože je v něm o 3 % míň bílkovin..
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | pokrytectví by bylo nezveřejnit výsledky testů a dál prodávat všechno "jako že je všechno OK".. teď si zákazník může udělat (samozřejmě velmi hrubou) představu o konkrétním výrobku a má zase o důvod víc/míň, proč ten či onen výrobek koupit či nekoupit.. ale pochybuju, že někdo přestane kupovat svůj oblíbený protein, protože je v něm o 3 % míň bílkovin.. |
Ano mas pravdu v tomto ale nemuyslis ze predaj proteinov ktore nie su "uplne v poriadku" trosku kazi imidz e-shopu? (a na druhej strane mozno tvori znacnu cast trzieb)
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
BLAZEN: to je jasný.. a z Ameriky schválně poslali na test speciálně vyrobenou pixlu s proteinem, co obsahuje míň bílkovin než je na etiketě, a zase se penízky přesypou k nim...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ty vzorky co tam poslali mohli byt cokoli,ani to nemuseli byt pravy vzorky z onech proteinu
VEŘIT TOMU BUDU AZ TEN TEST OBJEDNA A UDELA NEJAKA NEZAVISLA INSTITUCE,NAPR STATNI ZEMED.A POTRAV.INSPEKCE
Naposledy upravil max100 dne st červenec 27, 2011 6:49 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
třeba poslali rovnou gainer že
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Ja nikdy nepochopim jak nekdo ma v dnesni dobe problem najit na trhu kvalitni protein za rozumne penize z kteryho se neposere nebo se mu nekrivy huba a musi kupovat takovyhle smejdy kde zatim je prokazano jenom to ze smeli na etikete s obsahem proteinu, ja myslim ze kdyby se prokazalo ze smeli i s kvalitou pouzitych bilkovin, a v te pixle je vlastne nasrano, vysuseno, namleto a ochuceno na kremovo cokoladovo, tak tady by to bylo asi kazdymu uplne dvacet
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
K těm výsledkům, upřímně je mi absolutně jedno jestli ten a ten protein má v dávce o gram bílkoviny víc nebo mín, pro mě je hlavní z čeho a jak jsou ty suplementy vyrobený a co vlastně v konečné fázi doopravdy obsahujou, což bohužel tyto testy neříkají (a díky částkám které tyhle testy stojí se to ani nedozvíme). Takhle to člověku nedá celkem nic, o proteinech amerických značek prodávaných u nás už tu dlouho kolujou pochybnosti a myslím že to není pro nikoho nějak překvapující. Když už tak se soustředit na výtobky nezávisle testované v USA, ale za to si člověk musí relativně dost připlatit.
Btw. líbí se mi jak rychle se tu objevily konspirační teorie ohledně tajného spolku mezi ronniem, extrifitem a nutrendem  debilové _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Naposledy upravil Partridge dne st červenec 27, 2011 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | max100 napsal: | ty testy jsou nechutnej vychcanej marketing
Jsem si jistej ze vzorky od dvou cesych znacek,s kterymi tu maji nadstand."vztahy", a je tu na ne v kazdym rohu stranky reklama (mimochodem ted koukam na ty dva doplnky pod timhle topicem a vida- opet:D:D), nebyli vybrany nahodne z nejake pixli ve sklade,ale poslany spešl od firem...a ted se penizky posypou..ale chapu,je to byznys a jde hlavne o prachy..ja bych delal asi to samy |
to je jasný.. a z Ameriky schválně poslali na test speciálně vyrobenou pixlu s proteinem, co obsahuje míň bílkovin než je na etiketě, a zase se penízky přesypou k nim...
|
Blazene zase jsi to nepochopil, samozřejmě že amíci to mají v paži, proč taky, tyhle testy nic moc neznamenají. Navíc se dá předpokládat, že byli ronnieho "přátelské" značky předem informovány, ne-li že poslali vzorek sami, to je pak velmi jednoduché mít o 5 % více, když to můžeš přidat klidně po polévkových lžících. PRACHSPROSTÁ REKLAMA nic víc za tím nehledej. Na championech je asi slabej výdělek nebo špatnej kurz, tak už je ronnie nechce moc prodávat, docela jednoduchý.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
asi jsem na vás málo paranoidní, tyhle konspirační teorie už jsou moc i na mě  jako kdybyste řešili, že váš oblíbený protein má +- 3 % bílkovin a kvůli tomu musíte hledat náhradu (a dokonce českou firmu, to toho chtějí po vás moc)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|