|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
to nejsou zadny konspiracni teorie ani paranoia,to je jen naprosto jednoduchy ekonom.a market.uvazovani,staci trosku premyslet
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
stačí trošku přemýšlet ano.. tak to jsem opravdu moc zvědav, jak dopadne Myofusion (jestli se bude testovat) - je oblíbený a je AMERICKÝ.. hmm
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Odkial pochadza surovina v Myofusion sa asi nikto nedozvie len tak. A ten, ktory sa predava v EU sa nevyraba v US...
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
taky jsem koukal na shop kde kupuju a stoji tam normal jako ted tady v tydenni akci
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | Btw. líbí se mi jak rychle se tu objevily konspirační teorie ohledně tajného spolku mezi ronniem, extrifitem a nutrendem debilové |
Také se mi to "líbí", resp. je to spíš znechucující. Každopádně každý má možnost koupit si protein a poslat ho na rozbor - bude ho to stát tolik, kolik stojí proteinový suplement plus cca 1.000 - 2.000 Kč, podle toho, co bude chtít testovat - a dám ruku do ohně za to, že vezme-li stejnou šarži, jako jsme testovali my, dopadne to na chlup stejně. Ale tak kdo věřit nechce, stejně ho nepřesvědčím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | ty testy jsou nechutnej vychcanej marketing
Jsem si jistej ze vzorky od dvou cesych znacek,s kterymi tu maji nadstand."vztahy", a je tu na ne v kazdym rohu stranky reklama (mimochodem ted koukam na ty dva doplnky pod timhle topicem a vida- opet:D:D), nebyli vybrany nahodne z nejake pixli ve sklade,ale poslany spešl od firem...a ted se penizky posypou..ale chapu,je to byznys a jde hlavne o prachy..ja bych delal asi to samy |
Viz moje odpověď o jedno výše - jistý si být nemůžeš, protože jednoduše nemáš pravdu. Klidně se domluvme, že pošleš náhodně vybraný originálně zabalený vzorek libovolné firmy jako my na testy, pokud dopadnou stejně jako naše, platíš Ty, pokud dopadnou diametrálně jinak, platíme my. Ok?
Pro případnou realizaci prosím PM nebo ronnie@ronnie.cz.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | blazen napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | kdybste zrali tlacenku a uzeny, tak vas nejaky rozbory a odchylky o 10% nechavaji v klidu |
kdybych viděl rozbor tlačenky a uzenýho, tak bych určitě v klidu nebyl |
on jako spravny chalan z vesnice ma nejspis kvalitni domaci :-) |
presne tak, zadne zbytecne spek, jenom masicko a kuzicka....kam se hrabou ty vase koktejlovy srance
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | Blazene zase jsi to nepochopil, samozřejmě že amíci to mají v paži, proč taky, tyhle testy nic moc neznamenají. Navíc se dá předpokládat, že byli ronnieho "přátelské" značky předem informovány, ne-li že poslali vzorek sami, to je pak velmi jednoduché mít o 5 % více, když to můžeš přidat klidně po polévkových lžících. PRACHSPROSTÁ REKLAMA nic víc za tím nehledej. Na championech je asi slabej výdělek nebo špatnej kurz, tak už je ronnie nechce moc prodávat, docela jednoduchý. |
I pro Tebe platí úplně stejná nabídka jako o jedno výše, stačí se ozvat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | Blazene zase jsi to nepochopil, samozřejmě že amíci to mají v paži, proč taky, tyhle testy nic moc neznamenají. Navíc se dá předpokládat, že byli ronnieho "přátelské" značky předem informovány, ne-li že poslali vzorek sami, to je pak velmi jednoduché mít o 5 % více, když to můžeš přidat klidně po polévkových lžících. PRACHSPROSTÁ REKLAMA nic víc za tím nehledej. Na championech je asi slabej výdělek nebo špatnej kurz, tak už je ronnie nechce moc prodávat, docela jednoduchý. |
:D ou, tohle je hodně vtipný.... tomu snad sám nevěříš
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Každopádně každý má možnost koupit si protein a poslat ho na rozbor - bude ho to stát tolik, kolik stojí proteinový suplement plus cca 1.000 - 2.000 Kč |
| Ronnie napsal: | | Dělat rozbory proteinových suplementů je pro naši redakci značně nevděčná práce. Finanční náročnost takové akce není nejmenší... |
To znamena ze test me muze stat treba 1700,- ? Nezda se mi 12k pro takovou firmu jako Ronnie finančně náročný
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|