PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
max100

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nejsou zadny konspiracni teorie ani paranoia,to je jen naprosto jednoduchy ekonom.a market.uvazovani,staci trosku premyslet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stačí trošku přemýšlet ano.. tak to jsem opravdu moc zvědav, jak dopadne Myofusion (jestli se bude testovat) - je oblíbený a je AMERICKÝ.. hmm
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
stačí trošku přemýšlet ano.. tak to jsem opravdu moc zvědav, jak dopadne Myofusion (jestli se bude testovat) - je oblíbený a je AMERICKÝ.. hmm

To jsem taky strašně zvědav
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odkial pochadza surovina v Myofusion sa asi nikto nedozvie len tak. A ten, ktory sa predava v EU sa nevyraba v US...
max100

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a hele tydeni akce na viteze testu,to jsou veci..
max100

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdu pryc,tady uz nebudu
redvous

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

max100 napsal:
a hele tydeni akce na viteze testu,to jsou veci..

no reklamní akce je akorát tak ten název "týdenní akce" protože ta cena je úplně normální, já nakupuju jinde a mám ho tam ještě o 10kč levněji,takže nějaká extra sleva na vítěze testu to nebude :D
max100

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem koukal na shop kde kupuju a stoji tam normal jako ted tady v tydenni akci
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Btw. líbí se mi jak rychle se tu objevily konspirační teorie ohledně tajného spolku mezi ronniem, extrifitem a nutrendem debilové

Také se mi to "líbí", resp. je to spíš znechucující. Každopádně každý má možnost koupit si protein a poslat ho na rozbor - bude ho to stát tolik, kolik stojí proteinový suplement plus cca 1.000 - 2.000 Kč, podle toho, co bude chtít testovat - a dám ruku do ohně za to, že vezme-li stejnou šarži, jako jsme testovali my, dopadne to na chlup stejně. Ale tak kdo věřit nechce, stejně ho nepřesvědčím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

max100 napsal:
ty testy jsou nechutnej vychcanej marketing
Jsem si jistej ze vzorky od dvou cesych znacek,s kterymi tu maji nadstand."vztahy", a je tu na ne v kazdym rohu stranky reklama (mimochodem ted koukam na ty dva doplnky pod timhle topicem a vida- opet:D:D), nebyli vybrany nahodne z nejake pixli ve sklade,ale poslany spešl od firem...a ted se penizky posypou..ale chapu,je to byznys a jde hlavne o prachy..ja bych delal asi to samy

Viz moje odpověď o jedno výše - jistý si být nemůžeš, protože jednoduše nemáš pravdu. Klidně se domluvme, že pošleš náhodně vybraný originálně zabalený vzorek libovolné firmy jako my na testy, pokud dopadnou stejně jako naše, platíš Ty, pokud dopadnou diametrálně jinak, platíme my. Ok?

Pro případnou realizaci prosím PM nebo ronnie@ronnie.cz.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
blazen napsal:
AniCitronAniBanan napsal:
kdybste zrali tlacenku a uzeny, tak vas nejaky rozbory a odchylky o 10% nechavaji v klidu

kdybych viděl rozbor tlačenky a uzenýho, tak bych určitě v klidu nebyl

on jako spravny chalan z vesnice ma nejspis kvalitni domaci :-)

presne tak, zadne zbytecne spek, jenom masicko a kuzicka....kam se hrabou ty vase koktejlovy srance
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
Blazene zase jsi to nepochopil, samozřejmě že amíci to mají v paži, proč taky, tyhle testy nic moc neznamenají. Navíc se dá předpokládat, že byli ronnieho "přátelské" značky předem informovány, ne-li že poslali vzorek sami, to je pak velmi jednoduché mít o 5 % více, když to můžeš přidat klidně po polévkových lžících. PRACHSPROSTÁ REKLAMA nic víc za tím nehledej. Na championech je asi slabej výdělek nebo špatnej kurz, tak už je ronnie nechce moc prodávat, docela jednoduchý.

I pro Tebe platí úplně stejná nabídka jako o jedno výše, stačí se ozvat .
Moocha

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ste nahraný, ďábelský prodejce proteinů vás zase dostal
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
Blazene zase jsi to nepochopil, samozřejmě že amíci to mají v paži, proč taky, tyhle testy nic moc neznamenají. Navíc se dá předpokládat, že byli ronnieho "přátelské" značky předem informovány, ne-li že poslali vzorek sami, to je pak velmi jednoduché mít o 5 % více, když to můžeš přidat klidně po polévkových lžících. PRACHSPROSTÁ REKLAMA nic víc za tím nehledej. Na championech je asi slabej výdělek nebo špatnej kurz, tak už je ronnie nechce moc prodávat, docela jednoduchý.

:D ou, tohle je hodně vtipný.... tomu snad sám nevěříš
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Každopádně každý má možnost koupit si protein a poslat ho na rozbor - bude ho to stát tolik, kolik stojí proteinový suplement plus cca 1.000 - 2.000 Kč

Ronnie napsal:
Dělat rozbory proteinových suplementů je pro naši redakci značně nevděčná práce. Finanční náročnost takové akce není nejmenší...

To znamena ze test me muze stat treba 1700,- ? Nezda se mi 12k pro takovou firmu jako Ronnie finančně náročný

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: