|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Já mam za to, že testují 3 a víc krabic od každýho.. Takže počítej znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tyjo, kdyby tu nebyly všude reklamy na extrifit a Nutrend, tak bych i tym testom věřil  Ale takto mi to připadá takové... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
vzhledem k asi stomilionovemu obratu eshopů ronniho mi to taky pride psat o 10 000 kc za test peti proteinu jako o financni narocnosti dost divny
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Ronnie napsal: | | Každopádně každý má možnost koupit si protein a poslat ho na rozbor - bude ho to stát tolik, kolik stojí proteinový suplement plus cca 1.000 - 2.000 Kč |
| Ronnie napsal: | | Dělat rozbory proteinových suplementů je pro naši redakci značně nevděčná práce. Finanční náročnost takové akce není nejmenší... |
To znamena ze test me muze stat treba 1700,- ? Nezda se mi 12k pro takovou firmu jako Ronnie finančně náročný |
Střílím to od boku, moc si to nepamatuji, ale teď po nových testech, až mi dorazí faktury, to sem mohu napsat. 12k (ať už jsi k tomu číslu došel jakkoliv) sice nic extra výjimečně náročného není, ale jednak ostatní články jsou Xnásobně levnější a přínos v podobě návštěvnosti z nich je podobný a jednak se mi nelíbí některé nevděčné reakce a tak mi přijde škoda do tohoto směru investovat. Tím ale neříkám, že další testy nebudou, rozhodně budou a budou i na jiné věci, než jen proteiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Moje nabídka, jak jsem psal o stránku zpět, platí neomezeně, protože skutečně nepochybuji o tom, že stejné šarže musí dopadnout naprosto shodně a i šarže jiné se budou lišit jen nepatrně. PM, e-mail, telefon - a může to být zrealizováno za pár dní.
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | max100 napsal: | vzhledem k asi stomilionovemu obratu eshopů ronniho mi to taky pride psat o 10 000 kc za test peti proteinu jako o financni narocnosti dost divny |
tak ten stomilionovy obrat bych chtel videt pri dnesni konkurenci myslím že jsi hodně mimo |
myslis? ale ja jsem psal eshopŮ ronniho (majitele),nejen ronnie.cz,co vim tak toho ma vic
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Moje nabídka, jak jsem psal o stránku zpět, platí neomezeně, protože skutečně nepochybuji o tom, že stejné šarže musí dopadnout naprosto shodně a i šarže jiné se budou lišit jen nepatrně. PM, e-mail, telefon - a může to být zrealizováno za pár dní. |
ja to tam poslu klidne sam a zaplatim si to
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | ja to tam poslu klidne sam a zaplatim si to |
Udělej to, budu jen rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Ja to nechapu, nekdo udela testy na vlastni naklady, sic nic moc nerikajici o kvalite pouzitych bilkovin, ale hodne vypovydajici o serioznosti vyrobce!
Jasne vam zdeklaruje, ze z vas jiste firmy delaji pitomce a lzou vam do oci, kdo umi cist mezi radky, tak si lehce spocita, ze firma co odira zakaznika, asi nebude lhat jenom v % bilkovin, kdyz je tak lehke zasmelit i na ostatnich polozkach.
Argumentace ze je to jedno, procento sem, procento tam, je velice inteligentni. Ja nevim, napr kdyz si objednate dvanactku a donesou vam desitku tak asi mate urcite stejny nazor ( tady na tom foru uz bych se nedivil vazne nicemu).
Osobne Viteze taky moc nemusim, uz jenom kvuli reklamam na kazde strance. Osobne bych ale byl pro, aby tady ti pochybovaci se slozily a udelaly srovnavaci test, kdyz jsou presvedceni o nekale soutezi, zas takovy penize to nejsou ve vice lidech, a tech nazoru jsem tady videl celkem dost, ale zas to bude klasicky 10 stranek tlachani a cyhtraceni o nicem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Ronnie napsal: | | Každopádně každý má možnost koupit si protein a poslat ho na rozbor - bude ho to stát tolik, kolik stojí proteinový suplement plus cca 1.000 - 2.000 Kč |
| Ronnie napsal: | | Dělat rozbory proteinových suplementů je pro naši redakci značně nevděčná práce. Finanční náročnost takové akce není nejmenší... |
To znamena ze test me muze stat treba 1700,- ? Nezda se mi 12k pro takovou firmu jako Ronnie finančně náročný |
Střílím to od boku, moc si to nepamatuji, ale teď po nových testech, až mi dorazí faktury, to sem mohu napsat. 12k (ať už jsi k tomu číslu došel jakkoliv) sice nic extra výjimečně náročného není, ale jednak ostatní články jsou Xnásobně levnější a přínos v podobě návštěvnosti z nich je podobný a jednak se mi nelíbí některé nevděčné reakce a tak mi přijde škoda do tohoto směru investovat. Tím ale neříkám, že další testy nebudou, rozhodně budou a budou i na jiné věci, než jen proteiny. |
tak dosel sem k tomu jednoduse, pises 1000-2000 + cena proteinu, ja sem vzal tech 1000 + odhadem cenu, ale ikdyby 2500,- za test. Firma jako tvoje si to prece muze dovolit ( a ani nemusis mit tech 100 mega obrat ) , nedelate testy prece kazdej tyden/mesic. Navic je to sikovna reklama ( ikdyz to treba nebyl zamer, jak tady nekteri mysli )
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
ja myslim ze pravda bude nekde uprostred,myslim ze v tech testech zadnej podvod nebyl,ale ten vyber testov.proteinu je jasnej market..tah,ale to chapu...ronnimu se omlouvam
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | tak dosel sem k tomu jednoduse, pises 1000-2000 + cena proteinu, ja sem vzal tech 1000 + odhadem cenu, ale ikdyby 2500,- za test. Firma jako tvoje si to prece muze dovolit ( a ani nemusis mit tech 100 mega obrat ) , nedelate testy prece kazdej tyden/mesic. Navic je to sikovna reklama ( ikdyz to treba nebyl zamer, jak tady nekteri mysli ) |
Jak říkám, náklady se unést pochopitelně dají, ale jiné a stejně navštěvované články vyjdou třeba 10krát levněji a hlavně, jiné články nemusím dělat já a to je na tom z mého pohledu to nejlepší . Tyhle vzhledem k množství úskalí, která se za tím skrývají, já ale dělám a nakonec i proto se rozbory realizovaly někdy na jaře a článek je hotový až teď...:-/
| max100 napsal: | | ja myslim ze pravda bude nekde uprostred,myslim ze v tech testech zadnej podvod nebyl,ale ten vyber testov.proteinu je jasnej market..tah,ale to chapu...ronnimu se omlouvam |
Výběr suplementů je logickým tahem v tom smyslu, že jsme brali suplementy nejprodávanější, které nás logicky nejvíce zajímaly (plus tředa ten Scitec, na který se ptal někdo zde z fóra). Že se s tím potopil Pure Whey je věc nemilá a z obchodního pohledu dost nešťastná, zvlášť když mi kolega ze skladu teď před pár dny s radostí volal, že sehnal úžasnou novou zásilku za výbornou cenu... dorazí prý příští týden, tak prima .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 27, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tím líp, aspoň ho zlevníte a ušetřím _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|