PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 275, 276, 277 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
lookzoR

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

max100 napsal:
hmmm Reflex ma i svoje radio a nehrajou tam špatne

JJ, taky jsem na to přišel před pár týdny, někdy tam jsou fakt dobry songy :p
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makro_cz

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Já mám třeba teď aktuálně otevřené dva proteiny, oba vcelku pění a i když to nemám nijak moc rád, u obou mi je to úplně fuk, protože mám na prvním (a rozhodujícím) místě složení.
Co teď právě máš prosím rozdělané ? Doela by mě zajímalo co používá ´´nejvyšší´´ díky
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makro_cz napsal:
Co teď právě máš prosím rozdělané ? Doela by mě zajímalo co používá ´´nejvyšší´´ díky

PM .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kejchal

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Mám odzkoušený hydro od Bio 5, Smartlabs a Optimum..ani jedno nějak výrazně nepění (u Bio 5 a Smartlabs luxusní chuť hořký čokolády, moje oblíbená firma ON mě však zde zklamala - přeslazená a umělá chuť )

A když jsem u tý chuti.. To je půlka fora bez chuťovejch buněk??? (no offence bitchezz ) Už dva měsíce tu čtu, jak jsou jahodovej a banánovej Myofusion strašně lahodný, k nerozeznání od mléčnýho shaku a podobný jiný superlativa, takže když mi ted došla moje sada 3 proteinů od Optimum, a chtěl jsem vyzkoušet něco novýho, tak pro mě byl Gaspari jasná volba.. ale takovou umělou navoněnou přeslazenou blitku jako je jahodovej Myofussion jsem ještě nepil a doufám, že až ty dvě pixle za dva měsíce spotřebuju, tak už ani pít nebudu..

Jinak sorry, jsem rád, že článěk o testech suplementů utnul na chvilku diskuzi o chuti proteinů, ale tohle mi fakt nedalo..

S tim Myofusionem mas naprostou pravdu. Nechutna to jak jahoda ani pri hodne bujnych predstavach. Pripomina to spis chut bonbonu marshmallow. To vsak nemeni nic na tom, ze ten protein je pomerne chutnej. Je prijemne hutnej, nema vubec zadnou pachut, je uplne super v oatmealu a docela slusne se travi, na to co v nem vsecko je za pridany serepeticky (gumicka apod.).

Jak rikam, ten protein asi nebude nic moc, ale proste co se chuti tyce, tak je jeden z nejlepsich (jeden z nej bananu vubec). Osobne jsem ho ale prestal pouzivat, protoze se objevil u nas cca pred dvema mesici Combat Powder od Muscle Pharm :P a jelikoz mam potvrzeny od vyrobce co v nem je, tak nemam duvod papkat jinej viceslozkovej protein + jejich cokolada mi chutna vic jak Champion, cehos jsem necekal, ze se nekdy dockam :D.

Btw pokud chces realnou jahodu, tak si kup Tasty. Nemel jsem nikdy jinou jahodu, ktera by se te od Smartlabs vubec priblizila. Ono je totiz strasne tezky udelat dobrou jahodu bez pravyho ovoce, coz prave v Tasty jsou rozmixovany suseny jahody a je to fakt nehorazne dobrej protein (to samy plati pro malinu).
Jeste neni spatna ta od Fitca, ale na muj vkus je dost "plytka". Je strasne nevyraznej a jahody v nem nejsou tak super zretelny jak u Tasty.

Jinak jeste na konec jedno maly doporuceni. Mel jsem asi 5 prichuti od Fitness authortiy, resp. toho jejich koncentratu. Treba malina/cokolada je hnusna jak pr**el, ale treba mango, co bych fakt necekal, je vyborny. To samy plati pro vodni meloun (!). Proste jsou doopravdy moc chutny. Za tu cenu by se to asi dalo koupit, ale kvalita te znacky je pro me prinejmensim pochybna.
Treba jejich "jahodovej" kasein, to se proste neda pit ani v bezvedomi, kdezto jejich malinovej (pouze samotna malina, ne malina s necim dalsim) koncentrat je (na to ze jde o umele vytvorenou prichut) dost slusnej.

Takze prozatim asi tolik ode me ;]
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jak rikam, ten protein asi nebude nic moc, ale proste co se chuti tyce, tak je jeden z nejlepsich (jeden z nej bananu vubec). Osobne jsem ho ale prestal pouzivat, protoze se objevil u nas cca pred dvema mesici Combat Powder od Muscle Pharm :P a jelikoz mam potvrzeny od vyrobce co v nem je, tak nemam duvod papkat jinej viceslozkovej protein + jejich cokolada mi chutna vic jak Champion, cehos jsem necekal, ze se nekdy dockam :D.

Ten cokoladovej Combat je fakt extremne povedenej, coz uz jsem tu mockrat psal a co se slozeni tyka take tam neni skoro co vytykat na viceslozkovy protein.

A jak jsi psal o FA. tak jsem mel pouze meloun a na to, ze tyhle prichute ovocne opravdu rad nemam, tak ten meloun byl az prekvapive vyborny.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Ten cokoladovej Combat je fakt extremne povedenej, coz uz jsem tu mockrat psal a co se slozeni tyka take tam neni skoro co vytykat na viceslozkovy protein.

A jak jsi psal o FA. tak jsem mel pouze meloun a na to, ze tyhle prichute ovocne opravdu rad nemam, tak ten meloun byl az prekvapive vyborny.

FA má hodně povedený příchutě u toho 66% proteinu ... Měl jsme i pistácii a to byl ztm nejlepší protein co se týče chuti jaký jsme kdy měl,pak sme zkoušel ještě broskev to už bylo slabší ale na léto jak udělaný
kejchal

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Draper napsal:
citace:

FA má hodně povedený příchutě u toho 66% proteinu ... Měl jsme i pistácii a to byl ztm nejlepší protein co se týče chuti jaký jsme kdy měl,pak sme zkoušel ještě broskev to už bylo slabší ale na léto jak udělaný

Ony jim totiz ty koncentraty delaji Irove. Nevim jak je to u tech jejich ostatnich proteinu. Kazdopadne je potreba to vyzkouset, oni tech prichuti maji strasne moc a jak uz jsem psal, nektery jsou doslova na "poblinkani", ale na druhou stranu nektery jsou az prehnane povedeny, docela zajimavy to je :-)
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kejchal napsal:
patrikdundych napsal:
Draper napsal:
citace:

Ony jim totiz ty koncentraty delaji Irove. Nevim jak je to u tech jejich ostatnich proteinu. Kazdopadne je potreba to vyzkouset, oni tech prichuti maji strasne moc a jak uz jsem psal, nektery jsou doslova na "poblinkani", ale na druhou stranu nektery jsou az prehnane povedeny, docela zajimavy to je :-)

Víš sám, ž každému chutná něco jiného, ale např. včera jsem měl možnost ochutnat protein od FA a musím říct, že chutťově je to docela slušná práce a nepění
Aichel

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 2:53 pm    Předmět: Reflex Odpovědět s citátem

Aktuálně mám Reflex Peptide Fusion - jahoda. Chuťově v pořádku. Rozmíchán je ihned a bez hrudek. Akorát dost pění.
Bernhard

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě taky FA protein příjemně překvapil (pecan smoothie příchuť)
myval

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu mi v nabídce schází proteiny od Amixu ..
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O FA jsem hodně přemejšlel právě kuli tý pistácii, ta mě hodně láká. A zatim jsem na to četl samou chválu. S tím Myofussion - na ten banán už sem si zvyknul a fakt mi moc chutná, ale ta jahoda je prostě kentus, nemůžu si pomoct..
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkouseli jste nekdo ten MuscleGel shot od Musclepharm? Syrovatkovy izolat ve forme gelu. Celkem prakticka vec jako nejaka rychlovka misto proteinove tycinky a rozhodne i lepsi z hlediska nutr. hodnot.
Petey

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Zkouseli jste nekdo ten MuscleGel shot od Musclepharm? Syrovatkovy izolat ve forme gelu. Celkem prakticka vec jako nejaka rychlovka misto proteinove tycinky a rozhodne i lepsi z hlediska nutr. hodnot.

ja som to parkrat mal,celkom v pohode.chut asi ako sladsie rozmixovane ovocie,ale je toho strasne malo...ani nevies ze si nieco vypil
max100

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemel tu nekdo https://obchod.ronnie.cz/s-1959-100-pure-whey-maxx.html dost dobra cena a
mega pro by nemela byt špatna značka

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 275, 276, 277 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: