PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

max100 napsal:
nemel tu nekdo https://obchod.ronnie.cz/s-1959-100-pure-whey-maxx.html dost dobra cena a
mega pro by nemela byt špatna značka

Kdo si tu psal, že je to sračka, tak nevim...Se to rozebíralo v jakém si topicu.
Redshank

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvalitni protein za velmi dobrou cenu , ocekavej ze trosku prasi , penivost u cokolady neni nejaka extra vyrazna , prichut vem vanilku nebo cokoladu , budes spokojen ps : zde si h lavne vsimni , ze se vice vyplati koupit 1kg sacky za 400kc , nez 2,3kg za 1200kc!

k druhemu whey core , kvalita porovnatelna (doufejme) s nadprumernejsima proteinama na trhu , je velmi prasny a opravdu hodne peni , z me vlastni zkusenosti je super malina
Redshank

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kvalitni protein za velmi dobrou cenu , ocekavej ze trosku prasi , penivost u cokolady neni nejaka extra vyrazna , prichut vem vanilku nebo cokoladu , budes spokojen ps : zde si h lavne vsimni , ze se vice vyplati koupit 1kg sacky za 400kc , nez 2,3kg za 1200kc!

k druhemu whey core , kvalita porovnatelna (doufejme) s nadprumernejsima proteinama na trhu , je velmi prasny a opravdu hodne peni , z me vlastni zkusenosti je super malina

Díky moc, do čokolády se mi už moc nechce, když jsem měl předtim cosi od extrifitu, když si jen vybavim tu čokoládovou chuť... odradilo mě to docela, a to byl zpočátku docela dobrej.. viděl bych to na ten od Promilu, když to tak porovnávam, tak těch 5g bcaa ve whey core bych asi ani moc neřešil, ne?
E: jojo, na tu cenu 1kg a 2,3 uz jsem taky koukal
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2011 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil duke.dukem dne so prosinec 29, 2012 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Redshank

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jo tu slevu už tu taky mám, tak Vám děkuju, beru ten od Promilu, pěnivost mi nějak nevadí, spíš nemam rád když to musim míchat 5 minut aby se to rozpustilo
max100

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zrovna ten Promil budeš michat celkem dlouho
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Redshank napsal:
jo jo tu slevu už tu taky mám, tak Vám děkuju, beru ten od Promilu, pěnivost mi nějak nevadí, spíš nemam rád když to musim míchat 5 minut aby se to rozpustilo

A co to dat treba do sejkru?
Rostič

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda Whey Core 100 chci nekdy zkusit jen kvuli maline, muze to byt dobre zpestreni.

Jinak cokolada aminostar jsem musel vyhodit, to neslo.

Pak Amix 85 jahoda - best co jsem kdy mel
Amix 85 cokolada - taky se s tim peru (mozna to je mnou a coko mi nejede)

Uz dlouho Extrifit 80 - jahoda, banan, vanilka (jahoda je slabsi, ale to bude asi tou skvelou Amix jahodou, jinak super).
Beast34

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne nechapem ako niekto moze vyhodit protak len za to ze mu nechuti Mal som samozrejme aj ja take ze sa mi to hnusilo (Biotech Iso Whey - Raspberry Yoghurt) ale ked uz som za to vysolil cash (ktory nemam na rozdavanie) tak by som to nevyhodil. :)

Prinajhorsom to do seba hodin naraz a je to :) ked uz sa to neda vychutnavat alebo jest s vlockami
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostič - jestli budeš mít nutkání něco vyhodit, napiš mi PM, dojedu po celý ČR nebo mi to pošleš a zaplatim poštovný, diky :)
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:56 pm    Předmět: Long 80 - 7 Hours a Whey Core 100 Odpovědět s citátem

Long 80 - 7 Hours (čokoláda)
- v mléku (studeném z ledničky) ... rozpustnost perfektní, poměrně hustý, nádherná pěna (pěna mi nevadí mám ji rád), čokoláda chutná fajnově,
- ve vodě (studené z ledničky) ... rozpustnost OK, málo pěny, a chuť o třídu horší než v mléku, ale není špatná i tak mi chutná, akorát není rozhodně tam kde je, když se Long 80 udělá v mléku
- konzistence je OK nepráší, prostě jak má být

Whey Core 100 (čokoláda-kakao)
- v mléku (studeném z ledničky) ... chuť perfektní, krásně pění, rozpustnost trošku horší, musí se pořádně protřepat
- konzistence je děs běs (už jsme to psal), kvůli ní si ho už nekoupím (leda v nějaké hyperakci), práší to jak nejjemnější vápno a přenést to z pixle do šejkru je práce pro robota a uzavřenou místnost kde se nepohne ani molekula vzduchu.

Whey Protein 80 (vanilka)
- ve vodě (studené z ledničky) ... takový obyčejný, průměr, ani špatný ani dobrý, jak chuť tak hustota.
- konzistence je nic moc, dost práší, ale ne tak jako Whey Core 100
- tenhle už si nekoupím, nepřesvědčili mě ani chuťově, práší a používají Aspartam ... naštěstí jsme měl jenom 250g sáček a to ještě v akci :o)
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Redshank napsal:
kubaz napsal:

Díky moc, do čokolády se mi už moc nechce, když jsem měl předtim cosi od extrifitu, když si jen vybavim tu čokoládovou chuť... odradilo mě to docela, a to byl zpočátku docela dobrej.. viděl bych to na ten od Promilu, když to tak porovnávam, tak těch 5g bcaa ve whey core bych asi ani moc neřešil, ne?
E: jojo, na tu cenu 1kg a 2,3 uz jsem taky koukal

Ještě bych to upravil, složením průměrné proteiny
, s nevalnou chutí ... radši bych šel jiných značek pří. jiných proteinů. Whey core se dle mého moc nepovedl ,to stejně 80 od Promilu. Jsou velmi podobné.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 5:07 am    Předmět: Re: Long 80 - 7 Hours a Whey Core 100 Odpovědět s citátem

eagle napsal:
Long 80 - 7 Hours (čokoláda)
- v mléku (studeném z ledničky) ... rozpustnost perfektní, poměrně hustý, nádherná pěna (pěna mi nevadí mám ji rád), čokoláda chutná fajnově,
- ve vodě (studené z ledničky) ... rozpustnost OK, málo pěny, a chuť o třídu horší než v mléku, ale není špatná i tak mi chutná, akorát není rozhodně tam kde je, když se Long 80 udělá v mléku
- konzistence je OK nepráší, prostě jak má být

Whey Core 100 (čokoláda-kakao)
- v mléku (studeném z ledničky) ... chuť perfektní, krásně pění, rozpustnost trošku horší, musí se pořádně protřepat
- konzistence je děs běs (už jsme to psal), kvůli ní si ho už nekoupím (leda v nějaké hyperakci), práší to jak nejjemnější vápno a přenést to z pixle do šejkru je práce pro robota a uzavřenou místnost kde se nepohne ani molekula vzduchu.

Whey Protein 80 (vanilka)
- ve vodě (studené z ledničky) ... takový obyčejný, průměr, ani špatný ani dobrý, jak chuť tak hustota.
- konzistence je nic moc, dost práší, ale ne tak jako Whey Core 100
- tenhle už si nekoupím, nepřesvědčili mě ani chuťově, práší a používají Aspartam ... naštěstí jsme měl jenom 250g sáček a to ještě v akci :o)

Proč sem dáváš odkaz zrovna na tři značky, které jsou tu tak velmi často propagované. Jediným rozumným proteinem je zde Long80, ale ta cena je horší.
Rostič

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vcera otevrel pharma-blend-6-hr za 2,3kg 1099,- a beru ho jako nocnak. mam jahodu a pohoda. S maltou by to byla pecka, ale vecer do sebe maltu sypat nebudu a pres den ho budu jist max kdyz nebudu stihat jidlo.

To all: uz vyhazovat nic nebudu, protoze ctu recenze, coz jsem kdysi nedalal, je to par let zpet...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: