Chci udělat malý zápis, abyste si nemysleli, že jsem se na to vysral nebo co. Od neděle do středy jsme byli na jižní Moravě a tolik skvělýho vína jsem jestě nevypil. Hrozně dobrý to tam mají :-)
Včera byl shybo-TRX trénink a za pár chvil jdu na další, jen místo shybů budou přítahy a dám tam i nohy. Psát to sem asi nebudu, i když možná bych mohl, v sešitě to mám, takže pak to dopíšu za oba dny.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
S odstupem času, jak by si hodnotil to TRX ? Vidíš na sobě nějaký znatelný posun ve cvicích s vlastní vahou, silnější core, lepší koordinace těla nebo něco podobného ?
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne pá červenec 29, 2011 3:47 pm, celkově upraveno 2 krát
Chci udělat malý zápis, abyste si nemysleli, že jsem se na to vysral nebo co. Od neděle do středy jsme byli na jižní Moravě a tolik skvělýho vína jsem jestě nevypil. Hrozně dobrý to tam mají :-)
Včera byl shybo-TRX trénink a za pár chvil jdu na další, jen místo shybů budou přítahy a dám tam i nohy. Psát to sem asi nebudu, i když možná bych mohl, v sešitě to mám, takže pak to dopíšu za oba dny.
Vím že to asi moc sportovně znít nebude, ale mohl bys prosím popsat kde jsi byl a co všecho a u koho pil? Jenom takový maličkatý report, prosím
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
S odstupem času, jak by si hodnotil to TRX ? Vidíš na sobě nějaký znatelný posun ve cvicích s vlastní vahou, silnější core, lepší koordinace těla nebo něco podobného ?
Nevím, jestli je to odstup dostatečně velký, ale považuju to za ten nejuniverzálnější a nejužitečnější kus nářadí, které mám. Dá se na tom cvicit extrémně účinně a zábavně skoro všechno. To video, co jsi dával včera nebo dnes do logu je perfektní a je to jedno z videí, které mi slouží jako inspirace. Střed těla mám jednoznačně silnější. Poznal jsem to třeba při nošení asi 300kg nábytku do 4. patra bez výtahu a dost z toho byly třeba 40kg krabice položené na hlavě :-) Řekl bych, že mám zdravější držení těla, vedle dobrého pocitu. Core cviky z TRX berou i ty hluboké svaly, je to úplně jiná svalovka než z obyčejných cviků. Jde to do hloubky.
Vím že to asi moc sportovně znít nebude, ale mohl bys prosím popsat kde jsi byl a co všecho a u koho pil? Jenom takový maličkatý report, prosím
Di, přesně na tebe jsem si vzpomněl, když jsem to psal :-)
Bydleli jsme v penzionu Vinařství u kapličky v Zaječí. Je to to vinařství z Bobulí. Byli jsme tam na řízené degustaci a bylo to perfektní, mají tam hrozně super vrchního someliera (pan Vdoleček), nebo jak to říct. U kapličky jsme pili hlavně Pálavu 2010 pozdní sběr a ta byla eňo ňuno, jedno z nejlepších vín, co jsem pil. Pak Ryzlink rýnský, výběr z hroznů a ten mi padl do oka, nebo spíš na jazyk. Moc pěkná věc.
Najezdli jsme dost kilometrů po výletech, v Pavlově jsme nakoupili nějaké ryzlinky a zweigeltrebe u pana Kršky (Palavia) a vína od něj nám chutnají už hodně dlouho. Vloni jsme nakoupili nějaké sudovky i lahvové v Obecním vinařství v Pavlově, ale to už nevím od koho to bylo. Bylo to v rámci Léta ovetřených sklepů v Pavlově, které je každý rok.
V Novosedlech jsme u Kovácse nakoupili nějakou růžovku Zweigeltrebe pozdní sběr, taky moc fajn vínečko a myslím nějaký vlašáky.
Tréninkový den: 622 - 29.7.2011 Kombo pro duševní a fyzické zdraví :-)
kombinace zapažování 10, 10x
rozpažování 10, 10x
kombinace přítahy k bradě 10, 10x
extenze 10, 10x
kliky na TRX 10, 10x
obrácené přítahy v předklonu 10, 10x
pistols 10, 10x
GHR na zádech 15, 15x
zkracovačky, sklopky.. 4 série
Dnes bez shybů, možná trochu delší než včera, ale pocitově se zdál kratší. Kombinace na začátek byly perfektní. Hlavně první z nich, nádhera na ramena, úplný balzám. Trénink super.
Suplementace:
mléko, tvaroh 250g a granko po tréninku :-)
KB trh 10x
KB push-press 10x
výpady do stran TRX 20x
pistols TRX 10x
extenze TRX 10x
Dnes už začátek pravidelného režimu. Od neděle do středy jsme byli pryč z domu a včera a ve středu jsem měl práci doma. Cvičit jsem chtěl už včera, ale nešlo to, až do večera jsem se tady mořil s vybavením bytu :-) Zítra bych chtěl potrápit nohy a zashybovat. Pak bych už nasadil režim, který jsem začal před prázdninama, teda TRX-činky-dynamika-joga.
Suplementace:
nic, taková flákárna :-)
Tréninkový den: 624 - 6.8.2011 teď už zase pravidelně
ramenní rehab na TRX
shyby 4x10
sprintery na TRX 2x10
GHR na TRX 2x20
kombinace tricepsové extenze na TRX 2x10
bicepsové zdvihy na TRX 2x10
Dnes to bylo taky parádní. Po rozhýbání a zahřátí ramen šly shyby krásně. Nechci, aby to vypadalo, že mám problém s rameny, tak to radši vysvětlím. Krásně se mi na TRX zahřejí a cítím, jak pracují hlavně zadní hlavy mnohem lépe než z činek a proto to dávám na začátek současně jako rehab i jako rozcvičku. Shyby jsem dnes cvičil tak, že jsem začal na šířku ramen a postupně po 5cm jsem úchop na každé straně rozšířil a skončil jsem tak, že jsem měl regulérní široký úchop. Pak jsem ale už necítil záda, ale všechno možný. Dílem únavou a dílem, že u tak širokých úchopů nejsem schopen dobře a stejnoměrně záda zapojit a kroutím se.
Suplementace:
nic, taková flákárna :-)
kombinace :
přítahy v předklonu s JČ 10,10,10x40kg
kliky na TRX 10,10,10x
kombinace :
floor-press s JČ 5,5,5x40kg
obrácené přítahy na TRX 10,10,10x
Dnes to byl teda povedenej trénink. Udělal jsem ale jednu chybu. Už cestou z práce jsem cítil, že hladina cukru v krvi není moc vysoká, špíš jsem cítíl maličkou hypoglykemii. Šel jsem skoro hned cviči a trénink mi tu hladinu ještě ponížil a tak se mi dělalo mírně na blití teď se taky necítím nějak dobře. Už si ale vařím kukuřici :-)
Suplementace:
dám si tu druhou vařenou kukuřici :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru